03 квітня 2010, 23:26
03 квітня 2010, 23:47
04 квітня 2010, 22:58
08 квітня 2010, 02:29
25 квітня 2010, 13:59
гра з вогнем написав:я знаю секрет бісквіта. ну і відповідно всього бісквітно-похідного, як-то савоярді :)
білки і жовтки для бісквіта потрібно збивати окремо (довтки приблизно з 23 цукру, білки з 1/3 дотвердих піків, я пополам ділю. або на око)
потім акуратно з'єднувати, ні в якому випадку не розмішуючи коловими рухами.
у мисочку, де збиті жовтки - додається частина білків та акуратно перемішується.
рухи мають бути такими начебто ви перегортаєте книжку.
однорідності не треба. потім цю суміш виливається до решти білків і знову акуратно перемішується.
за 2-3 рази додається борошно. вимішувати такими самими рухами від країв до центру.
пропорцій склянка борошна:склянка цукру:4 яйця
бісквіт чудово виростає без всяких там розпушувачів, якщо його правильно зробити.
аналогічно білки вводяться у креми.
10 червня 2012, 21:54
11 червня 2012, 01:31
15 листопада 2012, 17:26
16 грудня 2012, 01:08
16 грудня 2012, 01:35
Powered by © phpBB Group
Theme by Artodia.