Сторінка 5 з 8

Re: Спеції, що до чого?

ПовідомленняДодано: 04 жовтня 2013, 10:42
Natalinda
Я дууже люблю ті спеції :love: Але купую рідко, бо члоловік в мене прихольник солі/перцю/лаврового листка
А я люблю всіляке пахуче

Re: Спеції, що до чого?

ПовідомленняДодано: 04 жовтня 2013, 19:12
Кокетка
flower написав:Дівчата, а ви спеції на ринку м ясному в узбеків не купляєте? Мені дуже подобаються, там ніяких добавок нема, самі трави сушені і грубими кусочками, а не порошочок і непонятно шо.

я беру завжди там! не знала що в новусі є, треба буде і туди зайти, а на ринку вже готові набори до кожної страви,беру до свинини і до курки і до фаршу і до котлет) відрізняються компонентами, а перцю я там не чула, може не дають, а може і не входить :yes:

Re: Спеції, що до чого?

ПовідомленняДодано: 09 жовтня 2013, 09:22
qweewq1234
Я не уявляє запеченої картоплі без кмину. смакота

Re: Спеції, що до чого?

ПовідомленняДодано: 09 жовтня 2013, 11:33
Nymydora
я ото буду собі замолвяти знов з Лавки специй, але поокремі прянощі, а не суміші. І хочу теж кейроб - буду пробувати у випічці

Re: Спеції, що до чого?

ПовідомленняДодано: 09 жовтня 2013, 12:38
Кокетка
qweewq1234 написав:Я не уявляє запеченої картоплі без кмину. смакота

а я не люблю кмину ніде) навіть в хлібі) тож не уявляю собі запечену барабольку з кмином)

Re: Спеції, що до чого?

ПовідомленняДодано: 09 жовтня 2013, 13:06
TaniaPicaSSo
Кокетка написав:
qweewq1234 написав:Я не уявляє запеченої картоплі без кмину. смакота

а я не люблю кмину ніде) навіть в хлібі) тож не уявляю собі запечену барабольку з кмином)

І я так його не люблю. Ні в хлібі, ні де-інде :nea:

Re: Спеції, що до чого?

ПовідомленняДодано: 09 жовтня 2013, 13:49
Dashko
Я теж не дуже кмин люблю, в плов додаю зіру, щось схоже, але смак мені більше подобається.

Re: Спеції, що до чого?

ПовідомленняДодано: 17 жовтня 2013, 10:15
qweewq1234
Кокетка написав:
qweewq1234 написав:
Я не уявляє запеченої картоплі без кмину. смакота

а я не люблю кмину ніде) навіть в хлібі) тож не уявляю собі запечену барабольку з кмином)

І я так його не люблю. Ні в хлібі, ні де-інде :nea:



Стосовно кмину. я теж його не люблю у хлібі, та коли попробувала у картоплі, то зрозуміла шо це смачно. Це ж не потрібно давати так, щоби смак кмину відчувався більше ніж смак картоплі, чи інших інгредієнтів з яких ви готуєте. Спеції ж для того щоби підкреслювати смак приготованої їжі.

Re: Спеції, що до чого?

ПовідомленняДодано: 18 жовтня 2013, 19:20
TaniaPicaSSo
Попробувала я кейроб (що подібний на какао), але як на мене воно поступається какао. По-перше смаку як какао не має, ні шоколадного, ні взагалі ніякого, тільки те, що воно солодкувате саме по собі, от і все. І щоб колір шоколадний дало, треба дати його дуже багато, значно більше ніж какао. Не думаю, що буду ще раз його брати.

Re: Спеції, що до чого?

ПовідомленняДодано: 21 червня 2016, 00:47
Natalinda
Мені тут щоно відкрилася Америка :hi: Ви знали що орегано і материнка - то одна й та ж трава?