Сторінка 3 з 4

Re: Секрети смачного сирника

ПовідомленняДодано: 01 серпня 2012, 21:51
ksana
мені теж перетертий більше подобається.
flower, дякую.

Re: Секрети смачного сирника

ПовідомленняДодано: 01 серпня 2012, 22:14
гра з вогнем
то ви про сирниу без основи говорите? просто сир запечений?

Re: Секрети смачного сирника

ПовідомленняДодано: 01 серпня 2012, 22:14
flower
так!

Re: Секрети смачного сирника

ПовідомленняДодано: 01 серпня 2012, 22:16
гра з вогнем
прікольно. ніколи такого не їла :)

а я хочу якогось з вибадами :)

кста, щоб танув, таки тре окремо вибивати-вимішувати і паритися з випіканням :)
а шоб просто вкусно - то і по обичному піде :)

Re: Секрети смачного сирника

ПовідомленняДодано: 01 серпня 2012, 22:17
ksana
я робила з основою. один з маргарином, другий з маслом. з маргарином кращий вийшов.

Re: Секрети смачного сирника

ПовідомленняДодано: 01 серпня 2012, 22:21
гра з вогнем
з маслом має бути крихкіший. навіть закрихке може бути :(

Re: Секрети смачного сирника

ПовідомленняДодано: 01 серпня 2012, 22:23
ksana
гра з вогнем написав:з маслом має бути крихкіший. навіть закрихке може бути :(


воно так і вийшло.

Re: Секрети смачного сирника

ПовідомленняДодано: 02 серпня 2012, 00:25
Shalimar
flower написав:а я люблю однорідний, шоб аж топився в роті.

а он и так топился)

Re: Секрети смачного сирника

ПовідомленняДодано: 02 серпня 2012, 00:29
гра з вогнем
а ти за яким рецептом готувала?

Re: Секрети смачного сирника

ПовідомленняДодано: 02 серпня 2012, 00:57
Shalimar
ммм.... Как Флауер и Нимидора, наверное
творог, яйца, сахар (только белки с сахаром взбивала отдельно), ванильный, изюм. Взбивала миксером, предварительно творог не перетирала (вообще не имею представления, что это за процедура)
выпекала при температуре 180 60 мин