Сторінка 3 з 4
Re: Секрети смачного сирника
Додано:
01 серпня 2012, 21:51
ksana
мені теж перетертий більше подобається.
flower, дякую.
Re: Секрети смачного сирника
Додано:
01 серпня 2012, 22:14
гра з вогнем
то ви про сирниу без основи говорите? просто сир запечений?
Re: Секрети смачного сирника
Додано:
01 серпня 2012, 22:14
flower
так!
Re: Секрети смачного сирника
Додано:
01 серпня 2012, 22:16
гра з вогнем
прікольно. ніколи такого не їла :)
а я хочу якогось з вибадами :)
кста, щоб танув, таки тре окремо вибивати-вимішувати і паритися з випіканням :)
а шоб просто вкусно - то і по обичному піде :)
Re: Секрети смачного сирника
Додано:
01 серпня 2012, 22:17
ksana
я робила з основою. один з маргарином, другий з маслом. з маргарином кращий вийшов.
Re: Секрети смачного сирника
Додано:
01 серпня 2012, 22:21
гра з вогнем
з маслом має бути крихкіший. навіть закрихке може бути :(
Re: Секрети смачного сирника
Додано:
01 серпня 2012, 22:23
ksana
гра з вогнем написав:з маслом має бути крихкіший. навіть закрихке може бути :(
воно так і вийшло.
Re: Секрети смачного сирника
Додано:
02 серпня 2012, 00:25
Shalimar
flower написав:а я люблю однорідний, шоб аж топився в роті.
а он и так топился)
Re: Секрети смачного сирника
Додано:
02 серпня 2012, 00:29
гра з вогнем
а ти за яким рецептом готувала?
Re: Секрети смачного сирника
Додано:
02 серпня 2012, 00:57
Shalimar
ммм.... Как Флауер и Нимидора, наверное
творог, яйца, сахар (только белки с сахаром взбивала отдельно), ванильный, изюм. Взбивала миксером, предварительно творог не перетирала (вообще не имею представления, что это за процедура)
выпекала при температуре 180 60 мин