Глобальні оголошення!

Чоловіки не схильні до розвитку? Амазонка чи гейша?

Чоловіки не схильні до розвитку? Амазонка чи гейша?

Повідомлення Перлинка » 25 лютого 2011, 14:49

Сьогодні вранці випадково на 5-ому каналі натрапила на передачу де в гостях студії була оця пані

http://www.poznanie.com.ua/seminars/t18/e4402/

Вона маючи досить сексуальний вигляд,час від часу з глибокого декольте виглядав краєчок бюстгалтера ,вживала фразу " мои девочки ",а так як 5-ий канал для мене більш повязаний з політикою,то мені було цікаво ,що та тьотя в них забула,тому я зупинилась і послухала.

В двох словах спробую по хлопськи переказати.
Пані власниця такого собі жіночого клюбу чи школи де його члени подорожують,навчаються розвиваються звичайно в напрямку тих наук,якими володіє майстер:
| +
ЖЕНСКАЯ СИЛА - В чем же она - воспеваемая в поемах и недосягаемая, как радуга?...Как занять достойное место в обществе? Всё ли мы знаем о своём теле? Что хотят в нас видеть мужчины, что их манит и позволяет пребывать в сладострастном опьянении нами? Что такое особенное нужно делать, чтобы быть счастливой с мужчиной много лет, желательно всю жизнь? Женщины востока знали ответы на эти вопросы. В Египте это были жрицы, в Индии - йогини, в Японии – гейши.

Легкая поступь, магия движений, бархат кожи, мягкость голоса и тихий шелест шелка… кто она? Кто эта женщина, похожая на богиню? Так раньше на востоке мужчины спрашивали друг друга, увидев гейшу – настоящую женщину, объект вожделения. Секреты Востока вполне применимы в нашей жизни. Просто нужно остановиться, задуматься и принять для себя решение, что вы хотите быть счастливой всю свою жизнь.

Женщина может стать безбрежным океаном нежности и любви, чтобы мужчина хотел каждый раз окунуться в ее чистую женскую глубину. Если вы океан – то всегда сможете быть разной, интересной для своего партнера.

Много лет Мастер разрабатывала программу «Курс Гейш» для женщин. Программа его основана на древних знаниях и мудрости, полученных в течение многих лет от выдающихся Мастеров Востока. Курс создан специально для женщин, которые хотят БЫТЬ СЧАСТЛИВЫМИ.

Обучение поможет раскрыть в женщине ее истинную суть, создать ее гармоничный образ. Курс Гейш состоит из бесед с Мастером и специальных тематических занятий.

ПРОГРАММА КУРСА

- Основы этикета. Искусство вести беседу
- Имидж и стиль. Умение создавать индивидуальный образ. Секреты красоты и молодости
- Магия драгоценных камней и минералов
- Составление гороскопа, основы фэншуй, которые помогут укрепить уже имеющиеся отношения. Если же у Вас еще нет достойного партнера, Вы сможете быстрее обрести его.

Понимание скрытых мотивов поведения обычно таится в особенностях гороскопа. Умело используя знания о потребностях мужчины можно не только точно выстроить стратегию овладения сердцем и умом, но и создать гармоничный быт, уютное жильё, родить радующих гениальностью детей и всегда оставаться молодой, цветущей и энергичной
- История религий, музыки, живописи
- Пластика тела; тайцзы, тайская йога, стрипдэнс, восточный танец
- Билдинг интимных мышц (имбилдинг) и основы Тантры
- Тайский и аюрведический массаж
- Мужская психология и ведическая теория взаимоотношений.
- Создание идеального дизайна квартиры, дома и ландшафта. Создание волшебной атмосферы дома, используя психологию, знания об ароматах, музыке, правильном питании
- Китайская чайная церемония
- Работа с женскими энергиями. Медитации (расслабляющие, набор энергии, очищение, обрыв энергетических связей с предыдущими партнёрами. (Вы знаете, что энергетическая связь длится 7 лет...?.)
- Восточные сексуальные практики. Эти техники, долгое время хранившиеся в секрете, являются ключом к качественно новым отношениям с вашим партнером. Если вы овладеете ними - будьте уверены, у вашего мужчины не будет необходимости в других женщинах. Вы одна сможете заменить небольшой гарем
- Искусство ухода за растениями, флористика

Позвольте себе раскрыть свою женскую сущность, привлечь любовь и гармонию в свою жизнь, чтобы вашему любимому мужчине хотелось быть только с Вами.

Крім того дівчата навчаються верховій їзді,освоюють катання на лижах і .т.д

Так от ,що найцікавіше,героїня програми проговорилась який результат того всього,якщо в такої жінки є чоловік чи коханий,то він через деякий час стає їй не цікавий,бо не хоче далі розвиватись ,рухатись з нею в тому ж напрямку і вести таке ж активне та насичене життя.А якщо нема,то ці жінки знаходять собі другу половинку серед інозмців,тому що наші чоловіки за словами "майстра" хочуть лиш двох речей:
-"свободи"
- "і щоб їх ніхто не чіпав"
Ці курси та тренінги у неї здебільшого проводяться для жінок,тому що за її словами "чоловіки не схильні до розвитку" хіба просять якихось приватних консультацій.

Героїня передачі називає слухачів своєї школи одночасно амазонками і гейшами,а ці поняття апріорі є антиподами.Хоча однаково не мають нічого спільного зі створенням сімї .
«Спасай взятых на смерть, и неужели откажешься от обреченных на убиение? Скажешь ли: "вот, мы не знали этого"? А Испытующий сердца разве не знает? Наблюдающий над душею твоею знает это, и воздаст человеку по делам его». (Притч.24:11-12)
Перлинка Офлайн

Я тут живу

Нагороди: 3
гостренький язичок (1) багата мамуся (1) за дитя форуму (1)
Дякував (ла): 3766 раз.
Подякували: 4017 раз.

Re: Чоловіки не схильні до розвитку???Амазонка чи гейша?

Повідомлення mari » 26 лютого 2011, 11:13

вона видумала хороший спосіб заробити гроші. :D
Якщо говорити між нами,То все починається з мами.І казочка перша у світі,І сонячна подорож в літо. Найперші легенькі сніжинки. І сяюче диво - ялинка.Від мами - і літери,Й слово,І зроблена разом обнова.Якщо говорити між нами,То все починається з мами.
mari Офлайн

Психотерапевт

Нагороди: 2
Мамуся-творець (1) жіночі посиденьки (1)
Дякував (ла): 3738 раз.
Подякували: 6894 раз.
Діти: 18 річна донька-студентка Анна Марія

Повідомлення Перлинка » 26 лютого 2011, 11:43

Та я не про неї хотіла поговорити,а про те чи дійсно чоловіки ,зокрема українські не схильні до розвитку .
Ким жінки стають після закінчення таких курсів амазонками,гейшами,чи люблячими дружинами.І чи після таких курсів збільшується чи змаеньшується шанс знайти свою половинку(або розігріти почуття коханого,якщо він вже є).
Бо на мою думку весь задум в кінцевому результаті зводиться нанівець,жінці внушається,що вона досконала,найкраща і неперевершена,виходить,що достойних її вже нема,та й з кого обирати,якщо всі навколо "нікчеми не схильні до розвитку" :D .
«Спасай взятых на смерть, и неужели откажешься от обреченных на убиение? Скажешь ли: "вот, мы не знали этого"? А Испытующий сердца разве не знает? Наблюдающий над душею твоею знает это, и воздаст человеку по делам его». (Притч.24:11-12)
Перлинка Офлайн

Я тут живу

Нагороди: 3
гостренький язичок (1) багата мамуся (1) за дитя форуму (1)
Дякував (ла): 3766 раз.
Подякували: 4017 раз.

Повідомлення Nymydora » 26 лютого 2011, 14:09

я теж не по темі, мабуть, але чому це жінки ПОВИННІ розвиватися, вдосконалюватися, бути океанами, завжди цікавими і най-най-най? а чоловіки - то таке панство, яке лежать і тільки чекають, коли прийде ВОНА і почне йому презентувати всі свої глубини. Мене завжди оця ситуація дратує. Скільки є книжок для жінок, а де книжки для чоловіків: "як стати сексуальним", "як привабити і втримати жінку", "як зробити, щоб ВОНа була твоя до білих тапок", "як стати ідеальним" і т.д.? таке враження, що ми з себе готуємо обслуговуючий персонал першої кляси. Я не закликаю до того, щоб ми не розвивалися і не займалися собою, в жодному випадку, сама не люблю запущених "кур домових", які крім борщу і дитячих горщиків нічого не бачать. Але де справедливість?
Зображення
Зображення
Мрії збуваються
Nymydora Офлайн

Я тут живу

Нагороди: 6
Успішне грудне вигодовування (1) багата мамуся (1) за дитя форуму (2) слінгомама (1) Чемпіон (1)
Дякував (ла): 2120 раз.
Подякували: 3049 раз.
Діти: Троє

Повідомлення мешканка » 26 лютого 2011, 14:14

Перлинка написав:Бо на мою думку весь задум в кінцевому результаті зводиться нанівець,жінці внушається,що вона досконала,найкраща і неперевершена,виходить,що достойних її вже нема,та й з кого обирати,якщо всі навколо "нікчеми не схильні до розвитку" :D .

я думаю, що сучасній молоді і так притаманна величезна доля егоїзму, так суспільство зараз виховує, що, успішні ті, хто вважає себе най-най-най... і т.д.
Думаю, коли жінка собі "внушить" що вона-пуп землі то треба ще пошукати такого дурного, який би хотів перед тим "пупом" приклонятись.

Щодо чоловіків-чоловіки ДУЖЕ схильні до розвитку, так як і жінки...проте чоловікам більш притаманна природня лінь і, якщо цій ліні дати вийти на волю-то тоді точно жоден чоловік не буде схильним до розвитку. Знаю багатьох чоловіків, які тупо втикають в комп чи телевізор а реально про щось поговорити не можуть...а також знаю й таких, які багато в чому удосконалюються, завжди шукають щось нове і невідоме і постійно вчаться...так що тут від самої людини залежить.
мешканка Офлайн

Я тут живу

Нагороди: 4
Мамуся-творець (1) акула пера (1) Успішне грудне вигодовування (1) багата мамуся (1)
Дякував (ла): 2726 раз.
Подякували: 2986 раз.
Діти: Дві донечки і маленький хлопчик!

Повідомлення Marta » 26 лютого 2011, 16:26

Nymydora написав:я теж не по темі, мабуть, але чому це жінки ПОВИННІ розвиватися, вдосконалюватися, бути океанами, завжди цікавими і най-най-най? а чоловіки - то таке панство, яке лежать і тільки чекають, коли прийде ВОНА і почне йому презентувати всі свої глубини. Мене завжди оця ситуація дратує. Скільки є книжок для жінок, а де книжки для чоловіків: "як стати сексуальним", "як привабити і втримати жінку", "як зробити, щоб ВОНа була твоя до білих тапок", "як стати ідеальним" і т.д.? таке враження, що ми з себе готуємо обслуговуючий персонал першої кляси. Я не закликаю до того, щоб ми не розвивалися і не займалися собою, в жодному випадку, сама не люблю запущених "кур домових", які крім борщу і дитячих горщиків нічого не бачать. Але де справедливість?

Ех, та тому що ми- з ребра чоловікового створені, для чоловіка, а не він для нас, і це не зміниться ніколи, бо так є. :crazy: :crazy:
Marta Офлайн

Повідомлення mari » 26 лютого 2011, 16:40

Схильні і чоловіки і жінки до розвитку.Це неминучий процес. Просто поняття розвитку у кожного свої. Просто як яка людина. Чи лінується чи ні, які в неї цілі, як хоче їх досягти, який шлях собі вибирає, чи дбає про себе і про здоров"я і про що ще... А все закладається з дитинства,з основних цінностей, Якщо чоловік знає що треба дбати про здоров"я, тіло, то він буде і в спортзал або щоденну зарядку робити і в сауну ходити і доглянуте тіло(волосся, нігті, одяг) мати і про інші тренування дбати. Якщо ж навпаки жінку з дитинтсва виховати що тільки сесуальністю заволодієш легко і просто усім світом, то вона буде вчитись цього і вчитись, і жертви міняти і міняти, поки результату не досягне, або поки не зламається. Ролеві ігри!
Якщо говорити між нами,То все починається з мами.І казочка перша у світі,І сонячна подорож в літо. Найперші легенькі сніжинки. І сяюче диво - ялинка.Від мами - і літери,Й слово,І зроблена разом обнова.Якщо говорити між нами,То все починається з мами.
mari Офлайн

Психотерапевт

Повідомлення Nymydora » 27 лютого 2011, 00:33

mari написав:Якщо чоловік знає що треба дбати про здоров"я, тіло, то він буде і в спортзал або щоденну зарядку робити і в сауну ходити і доглянуте тіло(волосся, нігті, одяг) мати і про інші тренування дбати.

а я знаю одного хлопчину, який сам з сім'ї дуже правильних і продвинутих лікарів. А для самого проблема почистити зуби, сходити в душ і обрізати нігті. Про спортзал і не згадую - на прогулянку важко витягнути, все сидів би і в войнушки рубався. Правда, читающій :D Патологія? Чи так навиховували, що тепер спротив підсвідомий?
Зображення
Зображення
Мрії збуваються
Nymydora Офлайн

Я тут живу

Нагороди: 6
Успішне грудне вигодовування (1) багата мамуся (1) за дитя форуму (2) слінгомама (1) Чемпіон (1)
Дякував (ла): 2120 раз.
Подякували: 3049 раз.
Діти: Троє

Повідомлення Marta » 27 лютого 2011, 00:49

Перлинка написав:Та я не про неї хотіла поговорити,а про те чи дійсно чоловіки ,зокрема українські не схильні до розвитку .
Ким жінки стають після закінчення таких курсів амазонками,гейшами,чи люблячими дружинами.І чи після таких курсів збільшується чи змаеньшується шанс знайти свою половинку(або розігріти почуття коханого,якщо він вже є).
Бо на мою думку весь задум в кінцевому результаті зводиться нанівець,жінці внушається,що вона досконала,найкраща і неперевершена,виходить,що достойних її вже нема,та й з кого обирати,якщо всі навколо "нікчеми не схильні до розвитку" :D .

Я думаю, такі курси все ж не на наші країни. Ну які з українок гейші? Зовсім різні менталітети, різна історія, гени закладені інші....В них все базується на їхній філософії, вона пронизує всі сторони- і інтимне життя, і розташування та облаштування будинку, інше. Без того розуміння філософії, їх релігії і менталітету на наш манер виходить каша-малаша або просто бурда.)
Наші чоловіки схильні до розвитку (звичайно, як які), проте чому ні? Вони такі ж люди (так-так!) як і ми! :beauty:
Все залежить від самої людини. І від бажання розвиватись.
Marta Офлайн

Повідомлення mari » 27 лютого 2011, 01:24

Nymydora написав:а я знаю одного хлопчину, який сам з сім'ї дуже правильних і продвинутих лікарів.

Правильність і продвинутість його батьків може бути лише для людей, а навчання могло братись з іншого джерела, або з його підсвідомих бажань, бути не як вони(протест), або дуже треба(пофігізм), або інші моделі які можуть бути через надмірну вихованість але пустоту і дефіцит любові. Словом причин може бути багато.
mari Офлайн

Психотерапевт

Далі

Повернутись до Поговоримо про чоловіків

Хто зараз онлайн

Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 4 гостей