Глобальні оголошення!

35 і не одружений... Діагноз???

35 і не одружений... Діагноз???

Повідомлення krapk@ » 20 лютого 2011, 20:37

Живе в сусідньому домі гарний хлопець, йому в же за 35, але женитися не хоче категорично. От думаю чому йому та воля така рідна..
Зображення
И дай вам Бог того вдвойне,чего желаете вы мне.

Может, у кого-то жизнь и как зебра: полоса черная, полоса белая.А у меня как радуга и сейчас мне фиолетово
krapk@ Офлайн

Я тут живу

Нагороди: 4
Мамуся-творець (1) Успішне грудне вигодовування (1) за дитя форуму (1) слінгомама (1)
Дякував (ла): 1369 раз.
Подякували: 1663 раз.
Діти: В нас вдома Юрський період- всіма заправляє синочок Юрчик

Re: 35 і не одружени...Діагноз???

Повідомлення Руженка » 20 лютого 2011, 22:21

А ти я так розумію вже на нього задивляєшся))))))))))))Гг))) :oops:
Руженка Офлайн

Повідомлення Tajga » 20 лютого 2011, 22:28

Руженка написав:А ти я так розумію вже на нього задивляєшся))))))))))))Гг))) :oops:

:head:
А мені здається, що це якійсь острах перед серйозними стосунками... Просто звик жити сам і не знає тепер, як то з іншою людиною... Відповідальність і таке інше. Згадала, як в "С лёгким паром...." головний герой каже тій своїй нареченій про те, як збирався одружитися раніше: "я як уявив собі, як вона кожен ранок буде в мене перед обличчям туди-сюди, туди-сюди (і руками маше, показує)... І втік від неї... до Ленінграду..."
В 35 років в людини вже багато усталених звичок, сформований погляд на життя... тож можна сказати, що діагноз, імхо.
З іншого боку, якщо хлопець серйозний, то він точно знає, яка йому потрібна наречена/дружина... А де він по своїм запитам знайде дівчину підходящого віку?... Частина заміжня, а частина - одиначкі, розведені, часто вже з дітками... Чи підходить йому таке?...
Думати не боляче. Вірити не страшно. :)

Бережи, Господи, мою родину, щоб єдність і злагода панували в ній.
Tajga Офлайн

Я тут живу

Нагороди: 6
Мамуся-творець (1) Успішне грудне вигодовування (1) багата мамуся (1) за дитя форуму (1) слінгомама (1)
Дякував (ла): 2646 раз.
Подякували: 3280 раз.
Діти: Давид 19.10.2007
Тереза 7.8.2009
Лев 16.11.2011
Маргарита 8.11.13

Повідомлення oksana.tesliuk » 20 лютого 2011, 22:34

Дуже важка тема!!! В мене теж є знайомий, якому за 30. Так він, вволю "нагулявшись", тепер каже, що ВСІ жінки надто легкі "на підйом", тому женитись треба лише з незайманими! То йому всі "рекомендують" по другому колу в школу піти! :hhh: Мабуть, то таки точно діагноз!
oksana.tesliuk Офлайн

Почуваюся, як вдома

Нагороди: 3
випускниця школи материнства (1) Успішне грудне вигодовування (1) за дитя форуму (1)
Дякував (ла): 804 раз.
Подякували: 1014 раз.
Діти: Андрій 23.11.2003
Микола 19.05.2011

Повідомлення Tajga » 20 лютого 2011, 22:42

oksana.tesliuk написав:То йому всі "рекомендують" по другому колу в школу піти!

Це точно, в деяких такі запити, що ліпше вже якусь школярку виховати (в доброму значенні) собі на дружину... :(
Думати не боляче. Вірити не страшно. :)

Бережи, Господи, мою родину, щоб єдність і злагода панували в ній.
Tajga Офлайн

Я тут живу

Мамуся-творець (1) Успішне грудне вигодовування (1) багата мамуся (1) за дитя форуму (1) слінгомама (1)
Дякував (ла): 2646 раз.
Подякували: 3280 раз.
Діти: Давид 19.10.2007
Тереза 7.8.2009
Лев 16.11.2011
Маргарита 8.11.13

Повідомлення taranjka » 21 лютого 2011, 00:54

а є жінки яким за 30 і заміж не женуться. то кому як думаю. не впевнена шо в кожному "закладено" створювати сімю, а мо просто не знайщов ще "тої". ви ж не знаєте шо то за людина, то який можете поставити "діагноз".
крім того вік то поняття відносне. мому мужу було 32 :head: :head: чи 33 коли ми одружувались :hz: :hz:
Зображення
я завжди той, ким я собі здаюся - а моє уявлення про себе постійно змінюється А.Жід
не кажіть мені шо робити, і я не скажу куди вам іти)))
taranjka Офлайн

Я тут живу

Мамуся-творець (1) акула пера (1) Успішне грудне вигодовування (1) багата мамуся (1) за дитя форуму (1)
Дякував (ла): 1739 раз.
Подякували: 5566 раз.
Діти: трійко чудів

Повідомлення oksana.tesliuk » 21 лютого 2011, 01:04

taranjka написав: не впевнена шо в кожному "закладено" створювати сімю

:nea:
Таке "закладення" іде мабуть ще з сім'ї, в якій дитина зростає. Якщо сімейні стосунки батьків не склалися, то зазвичай вже дорослим дітям важко створювати власні сім'ї. :(
oksana.tesliuk Офлайн

Почуваюся, як вдома

Нагороди: 3
випускниця школи материнства (1) Успішне грудне вигодовування (1) за дитя форуму (1)
Дякував (ла): 804 раз.
Подякували: 1014 раз.
Діти: Андрій 23.11.2003
Микола 19.05.2011

Повідомлення Natalinda » 21 лютого 2011, 02:44

Ну з сімї то звичайно йде закладання. але ніхто не знає шо та людина пережила, може які дуже болючі стосунки.
В мене знайома є якій далеко за 30,її наречений загинув в неї на очах, і ніяк вона того забути не може, вже мабудь більше ні 10 років пройшло...
"люди ніколи й нікому не встигають ані подякувати за добро, ані відплатити за свої образи. Нікому. Навіть собі. І майже ніколи не є напваки"
М.Матіос
Natalinda Офлайн

Я тут живу

Серце форуму (1) Мамуся-творець (1) випускниця школи материнства (1) за тривале грудне вигодовуванн (1) слінгомама (1)
Дякував (ла): 14728 раз.
Подякували: 7324 раз.
Діти: Хлопчик Юрчик

Повідомлення Nymydora » 21 лютого 2011, 04:00

Думаю, що чоловікові за 30 часто просто немає потреби створювати сім'ю. Маю знайому пару: вона - після нелегкого розлучення не зі своєї вини, він - просто холостяк. Вона не проти би створити нормальну сім'ю, завести дитину (30 вже, як не як), а він ніяк. І от я думаю: а який йому сенс брати на голову стільки обов'язків? Вийти в люди має з ким (та моя знайома дуже гарненька і розумна дівчина), секс регулярний, побут організований давно (він квартиру з другом винаймає), дітей, мабуть, не особливо і хоче. То холостяцька хвороба.
Правда, що буде за 20-30 років, коли не буде кому по хліб в магазин збігати, такі чоловіки не думають
Зображення
Зображення
Мрії збуваються
Nymydora Офлайн

Я тут живу

Успішне грудне вигодовування (1) багата мамуся (1) за дитя форуму (2) слінгомама (1) Чемпіон (1)
Дякував (ла): 2120 раз.
Подякували: 3049 раз.
Діти: Троє

Повідомлення lore1ei » 21 лютого 2011, 10:27

Нашому куму десь в районі 30.
З роботою, забезпечений, батьки відомі лікарі в Тернополі, приватний дім, 2 квартири, машини на різний смак.
Хлопець приходить з роботи і сидить вдома. Друзів немає, все спілкування зводиться до ділових розмов.
Часом як подзвонить, то любить затриматись на телефоні, видно що спілкування не хватає.
А причина у цьому, події 10-річної давності, коли коханна дівчина крутила з ним, він встиг добре в неї закохатись, а потім виявилось що в неї за 2 місяці весілля. Вона була з іншого міста, вони разом вчились. Після того жодної дівчини, жодних стосунків і жодного бажання про сім'ю.
Дуже жаль, бо хлопець дуже хороший, і дітей любить, і компанійський.

В мене от брат, 25 років, дівчину має, вона вже і його підганяє з одруженням, а він і не думає.
Каже хз чи колись буду готовий до такої відповідальності. Особливо з дитиною. Не готовий себе посвятити сім'ї.
І правда, навіщо тоді заводити сім'ю?
lore1ei Офлайн

Почуваюся, як вдома

Нагороди: 4
випускниця школи материнства (1) за тривале грудне вигодовуванн (1) слінгомама (1) Чемпіон (1)
Дякував (ла): 1104 раз.
Подякували: 1772 раз.
Діти: Дівчинка

Далі

Повернутись до Поговоримо про чоловіків

Хто зараз онлайн

Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 1 гість