Глобальні оголошення!

Чоловік на кухні

Чоловік на кухні

Повідомлення happymami » 19 лютого 2011, 04:19

В вашій сім'ї таке поняття присутнє? як то виглядає? Щодня чи на вихідні? Акуратний, чи такий, шо навіть туди не заходь після нього? Експериментує чи всьо по старінкє? Знає, де що лежить, чи навіть не пхається? Як у вас з кухонною"кухньою"? ;-)

Коли ми жили не в Терні, то в нас було таке, шо в будні муж працював, відповідноне був на кухні. А от вже у вихідні я відривалася, бо то були для мене вихідні)))) Колись муж зварив овочеве рагу зі шкірками яблука. А ше лимони в борщ додавав. Общім, експериментує більше, ніж я. І виходить в нього смачніше
Навчу комп'ютерної графіки. З сертифікатом чи приватно
ЗображенняЗображення
Ми можемо стримати біль, злість, сльози, любов... але стримати сміх - неможливо)))
happymami Офлайн

Я тут живу

Нагороди: 6
Мамуся-творець (1) акула пера (1) за тривале грудне вигодовуванн (2) слінгомама (1) Чемпіон (1)
Дякував (ла): 2500 раз.
Подякували: 5212 раз.
Діти: Хлопчик-дівчинка)))

Re: Чоловік на кухні

Повідомлення mala-karta » 19 лютого 2011, 10:17

робить піцу і курячий пиріг.
Смачно :)

Але постійно не знає, де що лежить. Думаю, що притворяється, бо за 3.5 роки ні разу нічого не перекладалося.
Зображення
Зображення
mala-karta Офлайн

Я тут живу

Нагороди: 3
Мамуся-творець (1) за тривале грудне вигодовуванн (1) слінгомама (1)
Дякував (ла): 3590 раз.
Подякували: 3167 раз.
Діти: Хлопчик Ромчик
Хлопчик Андрійко

Повідомлення мешканка » 19 лютого 2011, 10:35

Мій коханий дуже любить готувати, але має мало часу для того. Правда. зранку майже завжди готує кашу для нас на сніданок і компотик. В нього дійсно виходить значно смачніше, ніж в мене. Більше схильний до традиційної кухні, але часом любить і щось таке вкинути, специфічне. Правда, приготування займає в нього значно більше часу ніж в мене, але після себе все залишає чистеньким, навіть чистішим, ніж я. :crazy: І взагалі, як готує-то все паралельно миє і витирає, а я спочатку все приготую, а потім кухню розгрібаю. :scare: Дуже люблю і ціную, коли чоловік щось готує для мене особисто. Але то буває рідко.
мешканка Офлайн

Я тут живу

Нагороди: 4
Мамуся-творець (1) акула пера (1) Успішне грудне вигодовування (1) багата мамуся (1)
Дякував (ла): 2726 раз.
Подякували: 2986 раз.
Діти: Дві донечки і маленький хлопчик!

Повідомлення flower » 19 лютого 2011, 10:47

Дівчата як же ж вам повезло! Ваші чоловіки молодці! Це так приємно як на кухні хоть інколи для тебе готує чоловік. а не навпаки! я так хочу! Але мого на кухню не затягнеш, один раз впросила, то поміг мясо відбити на відбивні і картоплю начистив, і для того всього фартушка попросив. Ой який же він гарний в тому фартушку :D з радістю полюбувалася б на нього ще раз!
Зображення
Зображення
flower Офлайн

Я тут живу

Нагороди: 6
випускниця школи материнства (1) за тривале грудне вигодовуванн (1) за дитя форуму (2) слінгомама (1) Чемпіон (1)
Дякував (ла): 2899 раз.
Подякували: 2983 раз.
Діти: Веронічка- 20.06.2011
Матвій- 2.09.2015

Повідомлення pan_kotskyy » 19 лютого 2011, 12:29

якщо є чітка інструкція, бажано написана на пачці макарон, то зварить так як написано, і смааачно.
канапки гарячі може зробити, чаю, кави.
ну от і все напевно... хоча, знаю що вміє більше, тому що як був малий, то сидів все в бабці на кухні і спостерігав за процесом приготування їжі, вареники ліпив, але не тягне його тепер на такі подвиги. Ну і ще напевно впливає, що в нас кухонька малюсінька, на якій двом розвернутися тяжко, бо інакше я б його трохи більше залучала до того процесу, тому що поради він мені дає, випадково заглянувши суперські (значить потенціал є). І купує все необхідне, там рукавички одноразові, щоб в них рибу чистити, наприклад, або на плиту таку фольгу спеціальну, щоб потім зняв викинув, а плиту легенько протер і чиста :) Так що їсти не готує але дуже це компенсує іншими помічними справами.
ЗображенняЗображення
pan_kotskyy Офлайн

Почуваюся, як вдома

за тривале грудне вигодовуванн (1) багата мамуся (1) за дитя форуму (1) слінгомама (1)
Дякував (ла): 1925 раз.
Подякували: 1575 раз.
Діти: хлопчик, дівчинка

Повідомлення Любов » 19 лютого 2011, 13:12

мій чоловік частенько на кухні допомагає і сам готує з задоволенням, все дуже смачно вміє приготувати, а піца, качка і риба запечена, то особлива смакота. Мого тата, наприклад, ніяк на кухню не затягнеш допомогти, тому я завжди вважала, що чоловік на кухні, коли жінка готує, є лишній. А тепер живу в чоловіка, то його тато і він завжди мамі допомагали і допомагають. То напевно ще від виховання в сім'ї залежить, ну і від самого бажання чоловіка. Свого сина обов'язково заохочуватиму допомагати готувати, бо є деякі мами вважають, що чоловікові не місце на кухні, а потім як йде вчитися далеко від мами, то навіть макарони не вміє собі зварити.
Зображення
Любов Офлайн

Почуваюся, як вдома

випускниця школи материнства (1) за тривале грудне вигодовуванн (1) за дитя форуму (1) слінгомама (1)
Дякував (ла): 2250 раз.
Подякували: 1641 раз.
Діти: хлопчик і дівчинка

Повідомлення Перлинка » 19 лютого 2011, 13:26

Мій вміє і готує банальні страви,варить макрони,вареники,пельмені (морожені)смажить яйце,картоплю,варить каші,простенький супчик мясо картопля і якась крупа.Готує нормально не супер смачно,але макарони,і смажена картопля у нього виходять смачніше ніж в мене.За складні страви не береться.Якось котлети взявся смажити ,то треба було все йому підказувати,але дещо всеодно робив по своєму- не дуже вдались(бо не слухав маму :D ).На кухні після нього чисто,взагалі на кухні тільки він прибирає ,навіть після мене.Загалом він в мене молодець,якщо я не хочу готувати,то ніколи мене не напружує і не ображається,сам щось замутить,і ще мені принесе в ліжко або до компа.
«Спасай взятых на смерть, и неужели откажешься от обреченных на убиение? Скажешь ли: "вот, мы не знали этого"? А Испытующий сердца разве не знает? Наблюдающий над душею твоею знает это, и воздаст человеку по делам его». (Притч.24:11-12)
Перлинка Офлайн

Я тут живу

гостренький язичок (1) багата мамуся (1) за дитя форуму (1)
Дякував (ла): 3766 раз.
Подякували: 4017 раз.

Повідомлення TanenRom » 19 лютого 2011, 13:29

оскільки мій чоловік зараз живе окремо, то готує все сам.
він вміє і любить готувати. як жили разом, завжди балував мене чимось смачненьким - жарена картопелька, запечена курочка - уммм, пальчики оближеш.
і завжди він намагався мені допомогти на кухні - він готував усі інгредієнти, а я уже варила смакоту :)

о мешканка а щодо чистоти, то ти права, у мене аналогічно, все готую, потім розгрібаю, а чоловік все паралельно робить!!!
та він в загалі у мене педант - дуже любить чистоту і порядок :)
Зображення

Сім'я-це маленька країна, в якій ТАТО -президент, МАМА-міністр фінансів, міністр охорони здоров'я, міністр культури та надзвичайних ситуацій в сім"ї.А ДИТИНА-це народ, який постійно щось вимагає, обурюється і влаштовує страйки!!!!! !
TanenRom Офлайн

Я тут живу

Нагороди: 5
за тривале грудне вигодовуванн (1) за дитя форуму (1) слінгомама (1) Чемпіон (2)
Дякував (ла): 3113 раз.
Подякували: 3186 раз.
Діти: Дві донечки - Дана та Даяна

Повідомлення Перлинка » 19 лютого 2011, 13:35

О мій курку також смажить смачніше від мене,зараз ми в супермаркеті курей не купуємо,але колись частенько вживали,то його діти їли лиш ним посмажені,ні я ні їх мама їм не могли вгодити.
«Спасай взятых на смерть, и неужели откажешься от обреченных на убиение? Скажешь ли: "вот, мы не знали этого"? А Испытующий сердца разве не знает? Наблюдающий над душею твоею знает это, и воздаст человеку по делам его». (Притч.24:11-12)
Перлинка Офлайн

Я тут живу

Повідомлення Перлинка » 19 лютого 2011, 13:55

Зараз смажить гречаники, мясний фарш робив сам,я зварила кашу ,замутила масу ,навчила ліпити,бо він казав,навіщо катати палянички,можна ж просто відірвати кусок тої маси та кинути на пательню :extesi:
Перлинка Офлайн

Я тут живу

Далі

Повернутись до Поговоримо про чоловіків

Хто зараз онлайн

Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 3 гостей