Кажуть що всі чоловіки однакові. Частково так, якщо узагальнити поняття "чоловіки", а на противагу дати поняття "жінки" які звичайно ж всі різні :)
А от темка про цікаві, можливо дивні, смішні звички, вчинки чоловіків, з якими змирилися, звикли чи не звикли і не змирилися...
Мій товариш, наприклад, зайнявся активним дрібним шопінгом в глобальних масштабах (через інтернет). Дротики, лазари, світящіся указки, лампочки, вебкамери, фонарики і інші неопознані обєкти, в останній покупці прийшов масажер для очей... спочатку було прикольно розглядати, що ж там приходить, на тертій посилці я інтерес втратила, а на 20-тій псіханула, бо воно мені все видається "дуже нужне".
Тепер якось спокійніше відношуся, але постійно прошу поприбирати всі ті "потрібні" речі, бо ж я не знаю що куди сортувати :ugeek: . Вже й говорила на цю тему, що в хаті не має бути лишніх речей бо прибирати важко, що типу я собі жму щось купити, а він купує що під око попаде, на що він відповідає "то піди собі щось купи" :emphaty:
І саме головне, що коли він хвалиться іншим чоловікам тим супер лазаром, що світить в небо червоненьким, то половина з них просить їм такий самий замовити, а ще до того бінокль і пару дротиків...