Глобальні оголошення!

Чоловіки: чи можливо їх "змінити"?

Чоловіки: чи можливо їх "змінити"?

Повідомлення krapk@ » 09 лютого 2011, 11:18

Руженка написав:В мене з чоловіком зараз взагалі нелади, але час назад я б повернула............ І хто зна, можливо, якби він погодився на мою мрію наші стосунки змінились би...

наївна. Це ми готові щось міняти, вдосконалюватися, а їх все задовольняє так як є.
Зображення
И дай вам Бог того вдвойне,чего желаете вы мне.

Может, у кого-то жизнь и как зебра: полоса черная, полоса белая.А у меня как радуга и сейчас мне фиолетово
krapk@ Офлайн

Я тут живу

Нагороди: 4
Мамуся-творець (1) Успішне грудне вигодовування (1) за дитя форуму (1) слінгомама (1)
Дякував (ла): 1369 раз.
Подякували: 1663 раз.
Діти: В нас вдома Юрський період- всіма заправляє синочок Юрчик

Re: А Ви б вийшли заміж ще раз?(За свого чоловіка)))

Повідомлення Руженка » 09 лютого 2011, 13:28

krapk@ написав:наївна. Це ми готові щось міняти, вдосконалюватися, а їх все задовольняє так як є.

А мені помаленько, потихенько стає пофіг, що він нічо не хоче міняти))))))Зробила висновок, щоб бути щасливою, треба робити СОБІ СВЯТО, БРАТИ ІНІЦІАТИВУ В СВОЇ РУКИ, ХОДИТИ НА ПОЗИТИВІ І ЩАСТЯ ПРИЙДЕ!!!!! . І хто зна, можливо, чоловік подивившись на мою ініціативність, креативність, позитивність, САМ ЗАХОЧЕ ЩОСЬ ТАКЕ ЗРОБИТИ????

А що чоловік??? На мою думку це стосується всіх людей, які мене оточують....Як кажуть, до хорошого хочеться тянутись!!!!!

А навіть якщо і не вийде СВЯТО ОРГАНІЗУВАТИ, зато думка гріє про прекрасне і хочеться жити і творити!!!!!!
Руженка Офлайн

Re: Чоловіки: чи можливо їх "змінити"?

Повідомлення TanenRom » 09 лютого 2011, 14:24

на молю думку чоловіків змінити можна.
правда він не зміниться за день-два-тиждень, над цим потрібно працювати, інколи і не один рік!!!

у мене є досвід у цьому :)
Зображення

Сім'я-це маленька країна, в якій ТАТО -президент, МАМА-міністр фінансів, міністр охорони здоров'я, міністр культури та надзвичайних ситуацій в сім"ї.А ДИТИНА-це народ, який постійно щось вимагає, обурюється і влаштовує страйки!!!!! !
TanenRom Офлайн

Я тут живу

Нагороди: 5
за тривале грудне вигодовуванн (1) за дитя форуму (1) слінгомама (1) Чемпіон (2)
Дякував (ла): 3113 раз.
Подякували: 3186 раз.
Діти: Дві донечки - Дана та Даяна

Повідомлення Руженка » 09 лютого 2011, 14:28

TanenRom написав:на молю думку чоловіків змінити можна.
правда він не зміниться за день-два-тиждень, над цим потрібно працювати, інколи і не один рік!!!

у мене є досвід у цьому :)

Може відкриєш свої курси???))))))))І рубасики будеш заробляти???))))))
Руженка Офлайн

Повідомлення мешканка » 09 лютого 2011, 14:31

і мені б було корисно почути таку інформацію...
мешканка Офлайн

Я тут живу

Мамуся-творець (1) акула пера (1) Успішне грудне вигодовування (1) багата мамуся (1)
Дякував (ла): 2726 раз.
Подякували: 2986 раз.
Діти: Дві донечки і маленький хлопчик!

Повідомлення TanenRom » 09 лютого 2011, 14:46

я думаю що курси не відкрию, бо до кожного чоловіка потрібно підбирати свої ключі.
ось напишу з свого досвіду: найперше я до чоловіка приглядалась і намагалась виділити, що мені подобається у ньому, з чим я можу змиритись, а що 100% я хочу поміняти.
я поміняла у ньому багато чого, але міняла поступово, не нав"язуючи своєї думки, а просто підштовхувала його до цього, щоб це виглядало так - ніби він все зробив з власної ініціативи - одним словом ХИТРІСТЬ.
і ще не забувайте хвалити своїх чоловіків, казати їм які вони хороші, єдині, кохані, неординарні, а особливо коли у них "криза".
так інколи бувало, що у тебе на душі "кішки шкребуть", а в чоловіка трагедія, то я брала усю волю в кулак і заспокоювала його, головне правило - не зірватись, і не почати йому виказувати, що не в тебе одного все погано.
ось якось так сумбурно написала, але думаю зрозуміло, але ще раз підкреслюю - це тільки мій досвід, на інших чоловіках не провіряла :hhh:
Зображення

Сім'я-це маленька країна, в якій ТАТО -президент, МАМА-міністр фінансів, міністр охорони здоров'я, міністр культури та надзвичайних ситуацій в сім"ї.А ДИТИНА-це народ, який постійно щось вимагає, обурюється і влаштовує страйки!!!!! !
TanenRom Офлайн

Я тут живу

за тривале грудне вигодовуванн (1) за дитя форуму (1) слінгомама (1) Чемпіон (2)

Повідомлення Ludmila » 09 лютого 2011, 14:47

А навіщо його міняти, перевиховувати чи що? З власного досвіду - приймаю свого чоловіка таким, яким він є, з його недоліками, які іноді дратують, але я його люблю таким, яким він є! :heart: Знаю по собі, що коли тебе намагаються змінити - це дуже негативно відображається на відносинах, та й на самопочутті також. Я зустрічалася з хлопцем, який постійно робив мені зауваження, то забагато важу, то не такі джинси купила, то картопля не достатньо засмажена. Ось ці вічні зауваження він пояснював просто - "Я хочу тебе змінити, щоб ти стала кращою". В результаті ми розійшлись з моєї ініціативи. Мій чоловік сприймає мене такою як я є - йому подобається моя фігура, одяг, який я ношу, страви, які я готую. Знаючи, як це неприємно, коли на тебе тиснуть, я ніколи не буду намагатись змінити когось.
Зображення
Ludmila Офлайн

Впевнено спілкуюся

Нагороди: 1
випускниця школи материнства (1)
Дякував (ла): 496 раз.
Подякували: 325 раз.
Діти: дівчинка Сашенька

Повідомлення TanenRom » 09 лютого 2011, 15:01

Ludmila ваш хлопець не хотів вас змінити, він робив вам зауваження, людина, яка кохає і поважає людину, ніколи ось так в очі не скаже правду (ще й таку не приємну). з його боку, якщо він вас хотів змінити потрібно було взяти вас за ручку відвести в магазин і купити вам джинси (обрати разом, які б подобались і вам і йому), потрібно було купити вам абонемент в фітнес - клуб і не тому, що він хотів щоб ви схудли, а тому, що він хоче щоб у вас було підтягнуте тіло - нехай навіть і пишне (ніхто ж не забороняє людям з пишними формами бути підтягнутими).

його тактика у зміні вас була неправильною :)

я розумію, що людину потрібно приймати такою, якою вона є, але ж кожен з нас до одруження живе своїм життям, у своїх сім"ях ,у яких були свої правила та світосприйняття. коли ви одружуєтесь, ви створюєте свою сім"ю, і кожен з подружжя, хоче внести свої правила (переважно вони такі, які були в його або її сім"ї ), ось для цього потрібно змінити людину, щоб не було постійних сварок, що він зробив не так, як хотіла я і навпаки - потрібно щоб було правило я роблю так як ХОЧЕМО МИ.
ой стільки написала, не знаю чи зрозуміло, спробую на прикладі роз"яснити: ось наприклад у вашій сім"ї було заведено вечеряти за столом на кухні, при цьому ви обговорювали день, який минув, а в його сім"ї брали тарілку з вечерею і сідали перед телевізором і дивились новини - не вже ви б не хотіли це змінити у своєму чоловікові?чи ви б і на далі сприймали його таким яким він є? ;-)
Зображення

TanenRom Офлайн

Я тут живу

Повідомлення lore1ei » 09 лютого 2011, 15:57

"Якщо ви хочете спортити людину - почніть її перевиховувати" (с) Оскар Вайлд
lore1ei Офлайн

Почуваюся, як вдома

випускниця школи материнства (1) за тривале грудне вигодовуванн (1) слінгомама (1) Чемпіон (1)
Дякував (ла): 1104 раз.
Подякували: 1772 раз.
Діти: Дівчинка

Повідомлення мешканка » 09 лютого 2011, 16:01

а я думаю, що хороша жінка повинна змінювати свого чоловіка, щоб він ставав кращий...особливо, якщо в чоловіка є вагомі недоліки, які заважають сімейному щастю. Якщо чоловік лінивий, або неохайний-то хіба з цим миритись?
мешканка Офлайн

Я тут живу

Мамуся-творець (1) акула пера (1) Успішне грудне вигодовування (1) багата мамуся (1)
Дякував (ла): 2726 раз.
Подякували: 2986 раз.
Діти: Дві донечки і маленький хлопчик!

Далі

Повернутись до Поговоримо про чоловіків

Хто зараз онлайн

Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 2 гостей