TanenRom » 09 лютого 2011, 15:01
Ludmila ваш хлопець не хотів вас змінити, він робив вам зауваження, людина, яка кохає і поважає людину, ніколи ось так в очі не скаже правду (ще й таку не приємну). з його боку, якщо він вас хотів змінити потрібно було взяти вас за ручку відвести в магазин і купити вам джинси (обрати разом, які б подобались і вам і йому), потрібно було купити вам абонемент в фітнес - клуб і не тому, що він хотів щоб ви схудли, а тому, що він хоче щоб у вас було підтягнуте тіло - нехай навіть і пишне (ніхто ж не забороняє людям з пишними формами бути підтягнутими).
його тактика у зміні вас була неправильною :)
я розумію, що людину потрібно приймати такою, якою вона є, але ж кожен з нас до одруження живе своїм життям, у своїх сім"ях ,у яких були свої правила та світосприйняття. коли ви одружуєтесь, ви створюєте свою сім"ю, і кожен з подружжя, хоче внести свої правила (переважно вони такі, які були в його або її сім"ї ), ось для цього потрібно змінити людину, щоб не було постійних сварок, що він зробив не так, як хотіла я і навпаки - потрібно щоб було правило я роблю так як ХОЧЕМО МИ.
ой стільки написала, не знаю чи зрозуміло, спробую на прикладі роз"яснити: ось наприклад у вашій сім"ї було заведено вечеряти за столом на кухні, при цьому ви обговорювали день, який минув, а в його сім"ї брали тарілку з вечерею і сідали перед телевізором і дивились новини - не вже ви б не хотіли це змінити у своєму чоловікові?чи ви б і на далі сприймали його таким яким він є? ;-)
Сім'я-це маленька країна, в якій ТАТО -президент, МАМА-міністр фінансів, міністр охорони здоров'я, міністр культури та надзвичайних ситуацій в сім"ї.А ДИТИНА-це народ, який постійно щось вимагає, обурюється і влаштовує страйки!!!!! !