Глобальні оголошення!

Чоловік не слухається)))

Чоловік не слухається)))

Повідомлення Перлинка » 11 грудня 2010, 00:37

Загалом у нас все ок,і в принципі то не є велика проблема,але досі мене дратує і я не можу нічого з тим вдіяти :ugeek: :ugeek: :ugeek: ,профілактичні та виховні розмови не допомагають.

Наприклад,ми поділили обовязки,в нього є свої справи,в мене свої.Якщо я не встигаю,не хочу чи не можу щось зробити,то прошу його,він каже
-добре,я то зроблю
минає час,виявляється,що не виконав ні свого обєму роботи,ні того що обіцяв зробити для мене

На то завжди однакові відмазки,забув не встиг,як ти така мудра,то чому сама то не зробила?
Ну як я мала робити,якщо ми домовились,що зробиш ти ,і я покладалась,якби сказав,що не встигаєш,то може б і я сама справилась.

То все було б не суттєво,якби ми від того матеріально не страждали,влітку через його халатність попали на 20 тис грн,тепер на 5,5 тис.просто через те що все відкладається на завтра і вважається несуттєвим.
Якби я знала шо він в мене Іванушка -дурачок,то нічого б з нього не вимагала,але ж то розумна адекватна людина,коли спілкуєшся,підтримує діалог,ніби все розуміє,киває головою (і я спокійна що можу на нього покластись),а в результаті виявляється що я такого не говорила,або він не чув,або перепитує те що ми 5 хв тому перетерли і вирішили,так ніби ми ні про що не домовлялись.Може то яка хвороба?Бо моїх нервів іноді вже просто не вистачає,що треба думати за себе і ще контролювати та перевіряти його,чи все зробив вірно.
Думала може з диктофоном домовлятись :head: ,пробували вже записувати,але то через раз і десь ті папірці губить,ну не можу ж я йому блокнот до шиї привязати.Може є які електронні кишенькові зручні органайзери?Бо те що в мобілці не дуже зручно.
«Спасай взятых на смерть, и неужели откажешься от обреченных на убиение? Скажешь ли: "вот, мы не знали этого"? А Испытующий сердца разве не знает? Наблюдающий над душею твоею знает это, и воздаст человеку по делам его». (Притч.24:11-12)
Перлинка Офлайн

Я тут живу

Нагороди: 3
гостренький язичок (1) багата мамуся (1) за дитя форуму (1)
Дякував (ла): 3766 раз.
Подякували: 4017 раз.

Re: чоловік не слухається)))

Повідомлення mari » 11 грудня 2010, 00:46

Напевно в нього дуже багато різних справ. А свої сімейні на останнє місце ставить, вони ж можуть почекати і конкуренти не страшні. Можливо вам буде добре складати список справ на тиждень в неділю ввечері після вечері, щоб не було все на 1 день.Під номером 1, 2, 3 -найважливіші, негайні, далі- менш важливі і ще менш. Звісно- нагороду треба придумати за своєчасне виконання, масаж шиї ,наприклад, чи т.і.
Якщо говорити між нами,То все починається з мами.І казочка перша у світі,І сонячна подорож в літо. Найперші легенькі сніжинки. І сяюче диво - ялинка.Від мами - і літери,Й слово,І зроблена разом обнова.Якщо говорити між нами,То все починається з мами.
mari Офлайн

Психотерапевт

Нагороди: 2
Мамуся-творець (1) жіночі посиденьки (1)
Дякував (ла): 3738 раз.
Подякували: 6894 раз.
Діти: 18 річна донька-студентка Анна Марія

Повідомлення Перлинка » 11 грудня 2010, 00:54

mari,
Та справа в тому,що якраз наші справи,то найважливіші.Ми обоє сильно не перенапружоємось.Тільки я свої справи контролюю,мені не треба нагадувати та підганяти,а він геть все забуває.Наприклад приходить до дому вдень і знаходить собі роботу,починає пилососити,мити посуд,розвішувати білизну,може сісти погратись в комп,і думає що ще встигне зробити щось після обіду,а шо там того часу після обіду перекрутився годику дві і вже вечір,нема куди йти кінець робочого дня.
От мені доводиться телефонувати контролювати і нагадувати,що ще є важлива справи.Часто сама забуваю,і потім винна що не нагадала.
«Спасай взятых на смерть, и неужели откажешься от обреченных на убиение? Скажешь ли: "вот, мы не знали этого"? А Испытующий сердца разве не знает? Наблюдающий над душею твоею знает это, и воздаст человеку по делам его». (Притч.24:11-12)
Перлинка Офлайн

Я тут живу

Повідомлення mala-karta » 11 грудня 2010, 01:37

і в нас таке саме, Перлинка.

Соромлюся написати ті характеристики, які хочеться написати :mad:
Зображення
Зображення
mala-karta Офлайн

Я тут живу

Мамуся-творець (1) за тривале грудне вигодовуванн (1) слінгомама (1)
Дякував (ла): 3590 раз.
Подякували: 3167 раз.
Діти: Хлопчик Ромчик
Хлопчик Андрійко

Повідомлення Zaya » 12 грудня 2010, 00:21

Це все компоманія.
Сама нічого не встигала.
Добре що мій чоловік з компом не дружить і його це не цікавить. І добре що він іноді мене лікує від цієї зарази.
Zaya Офлайн

Повідомлення Перлинка » 12 грудня 2010, 19:45

Та він хоч і любить погратись,але проблема не втому,а в тому що не організований ,повільний,нічого важливого нема,все може зхачекати.Вчора зранку йшла з дому,попросила встановити камеру на роботі до скайпу,врізати замок в шухляду,встановити скляні полички до шафки ,знайти в підвалі старі ялинкові іграшки ,ще раніше просила на роботі в кількох місцях снєжкою підфарбувати ,де вже пообтиралось.
Повеернулась пізно ввечері.Навіть не мала часу протягом дня зателефонувати і запитати чим займається.
Питаю
-Шо зробив?
Відповідає
-нічого
виявляється ,вчора була субота-вихідний день,шкода що я не знала,бо працювала до пізна,так би тоже собі відпочивала,і сьогодні,навіть зараз теж працюю.А ще треба було наголосити,що то терміново треба зробити,і знову я сама виявилась винна.
Я хоча й вспильчева(забула як українською) гарячкувата чи шо :head: ,але гніватись не люблю,навіть як винною не почуваюсь,відхожу за 5 хв,і зла не тримаю.Але зараз дуже зла,навіть не через те що так себе веде,а що не хоче говорити на цю тему і шукати вирішення проблеми,включає мороз,мовчить,і далі повтоюється одне і те ж...
Перлинка Офлайн

Я тут живу

Повідомлення Перлинка » 22 грудня 2010, 20:20

Шось вже другий день всі жаліються,я лиш собі подумала добре що в мене все добре і тут на тобі.

Нам потрібно було забрати в німецькому консульстві одну довідку.Мій коханий,як завжди довго не думаючи вирішив за нею їхати до Києва.Я звикла економити свій час і сили і відповідно його.Тому домовилась сьогодні з чужою сторонньою людиною(просто знайома ,менеджер однієї фірми, з якою я навіть тепер не працюю,тобто їй абсолютно нема вигоди робити мені будь-які послуги,але добра людина погодилась мені допомогти),отже попросила її підійти в консульство з дорученням від нас ,взяти той папірець і передати нам його ТК.Чоловік мав зробити доручення ,вкласти в документи 20 євро (плата в консульстві за той папірець)і 200 грн ,так ми вирішили віддячити цю дівчину за послугу ,про це говорилось весь ранок .Я коли в листі перепитувала її на чиє імя передавати,написала,що в конверті буде 20 євро і 200 грн,і шо до чого.вона звісно відпиралась,казала що зробить за так,що нічого не треба,але я дійсно щиро хотіла віддячити,бо я ж то свій час та кошти економлю .
Короче,щойно прийшов,конверт відправив,дає мені декларацію,перепитую на всякий випадок чи вложив туди гроші?Каже так 20 євро.
-А 200 грн ???
-Ні не вложив :ugeek: :ugeek: :ugeek: :ugeek: :ugeek: :ugeek: :ugeek: :ugeek: :ugeek: :ugeek: :ugeek:
Дівчата,я реально як той смайлик товклась головою об шафу,він сказав що мені треба пити заспокійливе і пішов з хати на роботу.

Перед тим ще питаю,чому ти так зробив?
-Я подумав ,що ти їй на картку переведеш окремо.
-Навіщо окремо?Навіщо ,навіть якби треба було зробити так дійсно ще тратити час ,щоб окремо йти в якийсь банк хто-зна куди ,не приват,він мав би це памятати ,що рахунок в них в тому банку,бо кілька місяців тому ми купували в них на фірмі речі для себе.

Але ж проблема в іншому,в тому що в переписці вона активно відмовлялась від подяки,а я наполягала ,і в кінці -кінців не поклала.
То як я тепер маю передати гроші людині,яка не хоче їх брати?у мене є лиш рахунок фірми ,а не її особистий.Як вона звідти має забрати ?

Звичайно зі всього можна знайти вихід.варіант зараз ломати собі голову,і щось купувати їй в подарунок та знову передавати,але воно мені треба?Ці зайві двіженія,якщо сьогодні вже це питання могло бути закрите?
Тим більше,що я написала що вкладу туди гроші , а тепер писати,вибач гроші не поклала ,почекай трішки ,я віддячу тебе завтра або післязавтра.

По перше ,по друге,це щодня такі приколи постійно на рівному місці,робить все як в анабіозі абсолютно не вдумуючись в логічність своїх дій.

я не приколююсь,чесне слово товклась головою об шафу,просто ще не знаю що таке зробити,щоб йому запамяталось,щоб це не повторювалось завтра,післязавтра і т.д.

Але я сама знаю ,що нічого не помагає,і все буде так само от сиджу і плачу.

Скільки раз прошу,якщо не знаєш,сумніваєш як правильно зробити,зателефонуй,перепитай,уточни.
Ні ,бере кредит на машину(то було давно) і вирішує виплатити його за 1 рік.Я тоді як почула скільки виплачувати ,була в шоці .чим ти думав?Ти що стільки заробляєш?мовчить.Просто слів нема .Цілий рік жили як бомжі ,не було на пальне,зате виплатили машину .А ще яку машину (вживану,то взагалі окреме питання),ще довелось вбухати в неї 2000 у.о,яких реально не було,бо мотор міняли відразу після покупки і взагалі ломалась часто,але ж то "майстер" вибирав,"гонщик" , "ас "з 23 річним досвідом водія .Але це ліричний відступ.
Просто якби ви з ним поспілкувались,то ніколи б не повірили,що він здатен так тупити ,всі думать що такий розумний і мене досі вводить в оману.Що я думаю,що йому щось робиться,коли приймає такі рішення,якесь запаморочення чи хто туману напускає,бо не можу змиритись і ніколи не чекаю від нього таких вчинків.

Марі ,як ця хвороба називається?І де продаються ліки від неї?І кого треба лічити мене чи його?Бо я вже починаю думати,що мене також.

Ще добавлю,що сам випадок так би мовити дурниця,і зачіпає мене навіть не він,а статистика та періодичність з якою повторюються подібні речі.
Перлинка Офлайн

Я тут живу

Повідомлення mala-karta » 22 грудня 2010, 21:11

Перлинка, якщо з машиною, а може йому не хватає визнання від "пацанів"? ну чи "мужиків"? чи як там їх, від стада, словом.
І от хоче повипендрюватися перед "асом"?

За завтики як от з 200 грн - навіть не знаю що казати.
Зображення
Зображення
mala-karta Офлайн

Я тут живу

Мамуся-творець (1) за тривале грудне вигодовуванн (1) слінгомама (1)
Дякував (ла): 3590 раз.
Подякували: 3167 раз.
Діти: Хлопчик Ромчик
Хлопчик Андрійко

Повідомлення Перлинка » 22 грудня 2010, 21:33

Перлинка, якщо з машиною, а може йому не хватає визнання від "пацанів"? ну чи "мужиків"? чи як там їх, від стада, словом.
І от хоче повипендрюватися перед "асом"?

Машина,то пройдена тема,його нічиє визнання абсолютно не хвилює.
Ас -мався на увазі він сам,з тих розмов що велись до покупки машини,я розуміла,щолюдина на них розуміється,що водить з 16 років,бабуся йому подарувала його особисту в 18 років,потм мав їх перемав,купував на продаж під замовлення,як жив в Німеччині і в кінці -кінців купити собі таке г...
Ми приїхали за тою машиною за 100 км,він походив ,покрутив,полазив під нею,очі загорілись ,і сказав що кльова,що тре брати.А заїхати десь до якогось майстра на яму ,нормально все перевірити,як виявляється роблять всі нормальні люди,то зайве,бо ж він ітак бачить.Ту машину вже давно продали,але як я її ненавиділа,купа металолому,яка ще й нам так важко далась.Тільки зараз не про машину,то мене вже просто занесло.

За завтики як от з 200 грн - навіть не знаю що казати.

Так не у 200 грн справа,я б зараз ще 200 дала,щоб виправити ситуацію,в якій підставив мене,я тут бю себе в груди,що передам гроші,він весь ранок про це чує,ми жваво обговорюємо це питання ,як краще зробити,все вирішили,домовились.
І в кінці-кінці він чомусь собі подумав ,що я маю якимось іншим чином їх передати. Чому??????????????????????????

При тому ,що євро ложимо в пакет з документами,а гривні чому не можна,що вони там покусаються між собою?

Ось це мене найбільше хвилює.Звідки такі умозаключенія беруться?
Перлинка Офлайн

Я тут живу

Повідомлення Apolloniya » 22 грудня 2010, 22:01

Перлинка, яяяяяяк мені це знайомо!
Я теж дуже запальна людина, а чоловік мій флегмат шче з тих породистих :)

Але тепер я стараюсь тримати себе в руках, роблю дуже великі сумні очі і кажу:"Ну протупив, то протупив, з ким не буває?". Мабуть, було самому за себе соромно, то тепер він в мене старається бути уважним. Зато (!) я туплю за нас обох! :crazy: :stupid:
Apolloniya Офлайн

Стоматолог

Нагороди: 1
за дитя форуму (1)
Дякував (ла): 225 раз.
Подякували: 489 раз.
Діти: baby boy

Далі

Повернутись до Поговоримо про чоловіків

Хто зараз онлайн

Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 1 гість