Перлинка » 22 грудня 2010, 20:20
Шось вже другий день всі жаліються,я лиш собі подумала добре що в мене все добре і тут на тобі.
Нам потрібно було забрати в німецькому консульстві одну довідку.Мій коханий,як завжди довго не думаючи вирішив за нею їхати до Києва.Я звикла економити свій час і сили і відповідно його.Тому домовилась сьогодні з чужою сторонньою людиною(просто знайома ,менеджер однієї фірми, з якою я навіть тепер не працюю,тобто їй абсолютно нема вигоди робити мені будь-які послуги,але добра людина погодилась мені допомогти),отже попросила її підійти в консульство з дорученням від нас ,взяти той папірець і передати нам його ТК.Чоловік мав зробити доручення ,вкласти в документи 20 євро (плата в консульстві за той папірець)і 200 грн ,так ми вирішили віддячити цю дівчину за послугу ,про це говорилось весь ранок .Я коли в листі перепитувала її на чиє імя передавати,написала,що в конверті буде 20 євро і 200 грн,і шо до чого.вона звісно відпиралась,казала що зробить за так,що нічого не треба,але я дійсно щиро хотіла віддячити,бо я ж то свій час та кошти економлю .
Короче,щойно прийшов,конверт відправив,дає мені декларацію,перепитую на всякий випадок чи вложив туди гроші?Каже так 20 євро.
-А 200 грн ???
-Ні не вложив :ugeek: :ugeek: :ugeek: :ugeek: :ugeek: :ugeek: :ugeek: :ugeek: :ugeek: :ugeek: :ugeek:
Дівчата,я реально як той смайлик товклась головою об шафу,він сказав що мені треба пити заспокійливе і пішов з хати на роботу.
Перед тим ще питаю,чому ти так зробив?
-Я подумав ,що ти їй на картку переведеш окремо.
-Навіщо окремо?Навіщо ,навіть якби треба було зробити так дійсно ще тратити час ,щоб окремо йти в якийсь банк хто-зна куди ,не приват,він мав би це памятати ,що рахунок в них в тому банку,бо кілька місяців тому ми купували в них на фірмі речі для себе.
Але ж проблема в іншому,в тому що в переписці вона активно відмовлялась від подяки,а я наполягала ,і в кінці -кінців не поклала.
То як я тепер маю передати гроші людині,яка не хоче їх брати?у мене є лиш рахунок фірми ,а не її особистий.Як вона звідти має забрати ?
Звичайно зі всього можна знайти вихід.варіант зараз ломати собі голову,і щось купувати їй в подарунок та знову передавати,але воно мені треба?Ці зайві двіженія,якщо сьогодні вже це питання могло бути закрите?
Тим більше,що я написала що вкладу туди гроші , а тепер писати,вибач гроші не поклала ,почекай трішки ,я віддячу тебе завтра або післязавтра.
По перше ,по друге,це щодня такі приколи постійно на рівному місці,робить все як в анабіозі абсолютно не вдумуючись в логічність своїх дій.
я не приколююсь,чесне слово товклась головою об шафу,просто ще не знаю що таке зробити,щоб йому запамяталось,щоб це не повторювалось завтра,післязавтра і т.д.
Але я сама знаю ,що нічого не помагає,і все буде так само от сиджу і плачу.
Скільки раз прошу,якщо не знаєш,сумніваєш як правильно зробити,зателефонуй,перепитай,уточни.
Ні ,бере кредит на машину(то було давно) і вирішує виплатити його за 1 рік.Я тоді як почула скільки виплачувати ,була в шоці .чим ти думав?Ти що стільки заробляєш?мовчить.Просто слів нема .Цілий рік жили як бомжі ,не було на пальне,зате виплатили машину .А ще яку машину (вживану,то взагалі окреме питання),ще довелось вбухати в неї 2000 у.о,яких реально не було,бо мотор міняли відразу після покупки і взагалі ломалась часто,але ж то "майстер" вибирав,"гонщик" , "ас "з 23 річним досвідом водія .Але це ліричний відступ.
Просто якби ви з ним поспілкувались,то ніколи б не повірили,що він здатен так тупити ,всі думать що такий розумний і мене досі вводить в оману.Що я думаю,що йому щось робиться,коли приймає такі рішення,якесь запаморочення чи хто туману напускає,бо не можу змиритись і ніколи не чекаю від нього таких вчинків.
Марі ,як ця хвороба називається?І де продаються ліки від неї?І кого треба лічити мене чи його?Бо я вже починаю думати,що мене також.
Ще добавлю,що сам випадок так би мовити дурниця,і зачіпає мене навіть не він,а статистика та періодичність з якою повторюються подібні речі.
«Спасай взятых на смерть, и неужели откажешься от обреченных на убиение? Скажешь ли: "вот, мы не знали этого"? А Испытующий сердца разве не знает? Наблюдающий над душею твоею знает это, и воздаст человеку по делам его». (Притч.24:11-12)