я своєму замовила безпровідникові навушники а ще хоче PSP3, але то вже вибади певно ще щось докуплю з одягу, хай не супер романтично зате практично
Господи дай нам глаза, которые видят в людях лучшее, Сердце, которое будет прощать худшее, Ум, что забывает плохое, И душу, которая никогда не теряет веру.
мій чоловік собі на 30 років купив ігрову приставку Х-бокс (поки не було доці, любив посидіти коло якоїсь гри, навіть мене трохи підсадив був ) вважаю, шо треба дарувати шось по хоббі чи таке, на що самому шкода грошей одяг, якщо його дійсно треба, а не 50-та сорочка, варто купувати просто так, а не приурочувати до свят (пам"ятаю, дуже не любила, коли в дитинстві купляли на Миколая одяг чи ше щось таке, шо і так треба було купити)
Щасливий той, хто щасливий у себе вдома. Толстой Л. М.
я мужу дарую не практичні подарунки як є можливість - то організовую мандрівку-сюрприз. можу хендмейдити - як є настрій. як не дуж - то в нас книжка завжди доцільний дарунок. за ці роки я вже нормальним спеціалістом з історії стала - всьо шо не куплю, то "я її якраз хотів!
я завжди той, ким я собі здаюся - а моє уявлення про себе постійно змінюється А.Жід не кажіть мені шо робити, і я не скажу куди вам іти)))
річниця це для двох, в мене асоціюється з романтикою ) а де та романтика - в лісі біля вогнища, чи в готельному номері - то вже на ваш смак а місць є багато, і точно є таке де твій муж ше не їздив, якщо то важливо
я завжди той, ким я собі здаюся - а моє уявлення про себе постійно змінюється А.Жід не кажіть мені шо робити, і я не скажу куди вам іти)))