Взагіто все залежить від того, що саме ви вкладаєте в слово "дружба".
Для когось дружба це обнімання, виціловування, дорогі подарунки, години розмов по телефону, а для когось все набагато спокійніше - і вони є друзями.
Але правду Інна пише, що якби твоєму чоловіку подарували на д.н. ручку рапкер чи щось в тому роді - ти б тоже сапіла в куточку і робила вигляд що не образилась. Як на мене то зі сторни друга той букет - то був випіндрьож.
Мені знається, що жінка і чоловік мають між собою обговорити саме цей момент друзів (особливо протилежної статі) - щоб потім не було непоняток.
- | +
- Наприклад в мене є багато хлопців, яких я вважаю друзями, бо вони мене виручали в багатьох складних моменртах. Але я з жодним з них не обнімалася чи виціловувалася по дружньому навіть на свій д.н. Вони дзвонять, вітають, якщо щось і дарують то чисто символічно - бо це мої друзі і я з ними мала розмову на тему "моя сімя і мої друзі". В них також є свої сімї - тому я веду себе аналогічно.
Друг - це близька тобі людина, яка не тільки підтримає тебе у важку хвилину, але і порадіє за тебе в радісні моменти твого життя.