Глобальні оголошення!

Кульчик: неформал, чи "голубий"?

Re: Кульчик: неформал, чи "голубий"?

Повідомлення taranjka » 07 квітня 2011, 09:44

тоді за логікою, якшо я не боюся що хтось подумає ніби я лесбі, то значить в мене є потаємні бажання?? :crazy:
думаю, просто не всі обмежені стереотипами навязаними суспільством, от і проколюють. з стереотипами потрібно боротися
Зображення
я завжди той, ким я собі здаюся - а моє уявлення про себе постійно змінюється А.Жід
не кажіть мені шо робити, і я не скажу куди вам іти)))
taranjka Офлайн

Я тут живу

Нагороди: 6
Мамуся-творець (1) акула пера (1) Успішне грудне вигодовування (1) багата мамуся (1) за дитя форуму (1)
Дякував (ла): 1739 раз.
Подякували: 5566 раз.
Діти: трійко чудів

Повідомлення Перлинка » 07 квітня 2011, 09:49

taranjka написав:тоді за логікою, якшо я не боюся що хтось подумає ніби я лесбі, то значить в мене є потаємні бажання?? :crazy:

саме так
з стереотипами потрібно боротися

навіщо?Мені вони не мішають
думаю, просто не всі обмежені стереотипами навязаними суспільством, от і проколюють

Ага тепер зрозуміла навіщо натурали проколюють,щоб розбити стереотипи,що не кожен хто з сережкою в вусі-гей ,браво :clapping2: ,яка самопожертва :lol:
«Спасай взятых на смерть, и неужели откажешься от обреченных на убиение? Скажешь ли: "вот, мы не знали этого"? А Испытующий сердца разве не знает? Наблюдающий над душею твоею знает это, и воздаст человеку по делам его». (Притч.24:11-12)
Перлинка Офлайн

Я тут живу

Нагороди: 3
гостренький язичок (1) багата мамуся (1) за дитя форуму (1)
Дякував (ла): 3766 раз.
Подякували: 4017 раз.

Повідомлення taranjka » 07 квітня 2011, 10:06

людині це може просто подобатися. так само, як і жінка в штанах обовязково трансвестит.

"стереотип це прояв комплексу рис, характерних для певного соціокультурного середовища, що найчастіше виникає через брак інформації про поведінку та психологію людини" (але то вже треба тему про стереотипи створювати)
Зображення
я завжди той, ким я собі здаюся - а моє уявлення про себе постійно змінюється А.Жід
не кажіть мені шо робити, і я не скажу куди вам іти)))
taranjka Офлайн

Я тут живу

Нагороди: 6
Мамуся-творець (1) акула пера (1) Успішне грудне вигодовування (1) багата мамуся (1) за дитя форуму (1)
Дякував (ла): 1739 раз.
Подякували: 5566 раз.
Діти: трійко чудів

Повідомлення Enigma » 07 квітня 2011, 11:56

В мене більше знайомих з сережками у вухах, ніж без. Про жодного з них ніколи не думала, що голубий. Пірсінги подобаються, але вміру. Колись в самої купа було і в чоловіка було. Якби син захотів, нічого проти б не мала. Може, я якась неправильна, але вважаю, що це взагалі особистий вибір сина і в мене можна такого не питати.
Enigma Офлайн

Повідомлення Руженка » 07 квітня 2011, 12:02

happymami написав:А вам подобаються чоловіки з сережками? Ви б дозволили своєму сину проколоти вухо? Чи багато у вас знайомих кульчатками? На вашу думку, це ознака чого? Чому чоловіки одягають цю прикрасу?

Мені не дуже подобається. знайомих в мене таких мало. А до незнайомих мені людей, що віддають перевагу такому стилю відношуся рівно. Якби в мене був син?? Мабудь дозволила - я за те, щоб людина самовиражалась і шукала себе. правда наполягала, щоб без перебору :lol:
Руженка Офлайн

Повідомлення Liljondr » 01 травня 2011, 19:26

в мене в чоловіка сережка.
ми коли ще зустрічалися, я йому й сама дірку пробила. Правда це було по шраму (затягнутій дирці) Ой памятаю, аж впріла, коли пробивала. :shock:
Мудра жінка будує свій дім, а безумна своєю рукою руйнує його.
(Пр.14:1)
Кожна праця приносить достаток, але праця уст в недостаток веде.
(Пр.14:23)
Liljondr Офлайн

Почуваюся, як вдома

Нагороди: 5
Мамуся-творець (1) за тривале грудне вигодовуванн (1) за дитя форуму (1) слінгомама (1) Чемпіон (1)
Дякував (ла): 1557 раз.
Подякували: 1300 раз.
Діти: Дівчинка Росаночка і синочок Якимчик

Повідомлення georginochka » 03 травня 2011, 13:25

Дивіться, що знайшла.
"Особливий зміст у сережку вкладали козаки. У лівому вусі її носив єдиний син матері-одинак. У правому - єдиний син у батьків. В обох вухах - останній у родині, годувальник і продовжувач роду. За козачою традицією, отаман або осавул був зобов'язаний оберігати таку, особливу людину. Під час війни, наприклад, його не мали права піддавати смертельному ризику, не відсилали на неминучу загибель у саме пекло."
Так що не чуже це нам і до голубих якось не клеїться. Сину дозволила б, але вже у більш-менш свідомому віці. Одні знайомі прокололи вухо своєму 4-х річному сину. Це трохи дико.
Зображення
georginochka Офлайн

Впевнено спілкуюся

Дякував (ла): 484 раз.
Подякували: 351 раз.
Діти: Хлопчик і дівчинка

Повідомлення Радмила » 04 травня 2011, 16:10

Мені не подобається. Я солідарна з Перлинкою. В чоловіка має бути хороший годиник і все. Мужик має бути мужиком. Нашо йому жіночі цяцьки. :? І патлаті мужики мені не подобаються. Гарна акуратна стрижка :heart: Все решту хай лишать нам :beauty:
Зображення
Зображення
Щастя є
Радмила Офлайн

Почуваюся, як вдома

випускниця школи материнства (1) гостренький язичок (1) за тривале грудне вигодовуванн (1)
Дякував (ла): 1321 раз.
Подякували: 1747 раз.
Діти: Старша донечка Менша донечка

Повідомлення гра з вогнем » 04 травня 2011, 16:26

Радмила написав: Мужик має бути мужиком.

могуч, вонюч и волосат :grin: :grin: :grin:
гра з вогнем Офлайн

Я тут живу

Мамуся-творець (1) гостренький язичок (1) за тривале грудне вигодовуванн (1)
Дякував (ла): 3057 раз.
Подякували: 4232 раз.

Повідомлення Shalimar » 04 травня 2011, 16:32

гра з вогнем написав:
Радмила написав: Мужик має бути мужиком.

могуч, вонюч и волосат :grin: :grin: :grin:

г-г :lol:
аааааа ржунимагу!
«…и вот когда попросили принести самое прекрасное из того, что есть на всем белом свете, ворона принесла свое дитя…»
Shalimar Офлайн

Я тут живу

акула пера (1) гостренький язичок (1) за тривале грудне вигодовуванн (1)
Дякував (ла): 715 раз.
Подякували: 1892 раз.
Діти: Gent

Поперед.Далі

Повернутись до Поговоримо про чоловіків

Хто зараз онлайн

Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 8 гостей