чого ж не може? може і буває. звичайно що дружба чоловіка і жінки відрізняється від дружби між двома жінками. але така дружба є.
я 2,5 роки пропрацювала в суто чоловічому колективі. крім мене там кілька місяців ще працювала старша жіночка.
20 хлопців. все залежить від того як ви себе ведете. за ті роки я нізким не спала і романів не крутила . і якщо були якісь намьоки від когось - то я одразу ж відверто прямо в очі говорила "Ні. і бути нічого не може!" ну і агрументувала чого. тому до мене там відносились на певному рівні, але і не забували про те що я дівчина
і був там в мене один справжній друг. коли він просив помогти по роботі - то я допомагала йому, коли потрібно була допомога мені - то він залишався після роботи і допомагав. в мене навіть в мислях ніколи не було мати з ним шось . і він до мене ставився наче я хлопець, а не дівчина. така дружба в нас була лиш на роботі. поза межами роботи - ні. я не лізла в його сімю, він в мою. ми не дружили сімями і т.д.
тепер ми майже не бачимося, бо в мене інша робота, тай зараз я взагалі нікого не бачу бо сиділа в декреті, вийшла на роботу на 2 дні, і сижу на лікарняному з дитиною . але коли мені потрібна була допомога - то я дзвонила і питала чи зможе допомогти, він коли міг то допомагав.
А ще щось мені важко уявити дружбу з "колишнім". Може тому що в кожного те слово дружба має свій смисл???
але якщо жінка веде себе занадто відверто, веде розмови на відверті теми про "ето" - той і чоловіки себе ведуть відповідно. а є такі, що в будь якому русі чоловіка вбачають знаки уваги а фантазія домальовує кадри з романтичних фільмів.
і таких друзів/знайомих, які хочуть мати секс з одруженою жінкою, котра має сім'ю, чоловіка і двоє дітей - гнала б в шию і макогоном по голові! це ж наскільки треба не поважати жінку, щоб таке пропонувати, руйнувати її сімю! лише щоб задовольнити свої природні інстинкти???