Глобальні оголошення!

35 і не одружений... Діагноз???

Re: 35 і не одружений... Діагноз???

Повідомлення ksana » 22 лютого 2011, 20:04

для пошуку своєї половинки та створення сімї сайти знайомств не є найкращим методом (можливо випадки вдалі бувають, але це рідкість). моя знайома зі своїм чоловіком познайомилася через інтернет. через рік після знайомства вони одружилися, а після піврічного спільного життя розлучилися.

чому важко до 35 років одружитися? :?: це питання я собі теж частенько здаю (хоча мені поки що майже 30), проте відповіді поки не знаходжу. зустрічаючись з однолітками або трохи молодшими друзями, і в них вже є сімя, діти (одна, дві або й більше), починаєш задумуватися над власним прожитим життям. чи вартує робота, яку виконуєш, стільки затрат, що навіть на особисте життя не вистачає часу? :?: чи можливо ще не знайшовся то й єдиний з ким можна розділити радість і труднощі? а ще важче стає на душі, коли родичі і близькі люди починають нагадувати :evil: скільки тобі років і ти ще не заміжня.
обдумуючи все це починається депресивний стан, не бажання кудись піти погуляти і з кимось знайомитися, та й взагалі стаєш закомплексованою і не хочеш ні з ким спілкуватися :scare: : хай буде так як є, навіщо міняти щось, пристосовуватися до життя з чужою тобі людиною.

п.с.: вибачайте, може не так щось написала. це мої думки. :head:
ksana Офлайн

Я тут живу

Нагороди: 1
Мамуся-творець (1)
Дякував (ла): 883 раз.
Подякували: 1043 раз.
Діти: ще немає

Повідомлення TanenRom » 22 лютого 2011, 20:19

ksana написано все правильно. це наш менталітет, як так дівчині 25, а вона не заміжня!!!
Зображення

Сім'я-це маленька країна, в якій ТАТО -президент, МАМА-міністр фінансів, міністр охорони здоров'я, міністр культури та надзвичайних ситуацій в сім"ї.А ДИТИНА-це народ, який постійно щось вимагає, обурюється і влаштовує страйки!!!!! !
TanenRom Офлайн

Я тут живу

Нагороди: 5
за тривале грудне вигодовуванн (1) за дитя форуму (1) слінгомама (1) Чемпіон (2)
Дякував (ла): 3113 раз.
Подякували: 3186 раз.
Діти: Дві донечки - Дана та Даяна

Повідомлення ksana » 22 лютого 2011, 20:22

TanenRom написав:ksana написано все правильно. це наш менталітет, як так дівчині 25, а вона не заміжня!!!

тут 25 давно минуло... ;-)
ksana Офлайн

Я тут живу

Мамуся-творець (1)

Повідомлення krapk@ » 22 лютого 2011, 20:50

а може так на краще, пока? Ще обов'язково зустрінеться половинка. Я вийшла заміж в 21, зараз мені 29 і я вже розлучена з дитиною на руках (хоч не вважаю себе старушкою-мої студентки деякі виглядають старше ніж я). Проживши 8 років в шлюбі, тепер ставиш таааакііі вимоги до обранця, що мабуть точно не скоро знайдеш. А в тебе ще лиш все попереду. От чоловікові тодійно важко розпрощатися з образом закоренілого холостяка, а жінці, жінці ні, бо в неї материнський інстинкт спрацює.
Зображення
И дай вам Бог того вдвойне,чего желаете вы мне.

Может, у кого-то жизнь и как зебра: полоса черная, полоса белая.А у меня как радуга и сейчас мне фиолетово
krapk@ Офлайн

Я тут живу

Нагороди: 4
Мамуся-творець (1) Успішне грудне вигодовування (1) за дитя форуму (1) слінгомама (1)
Дякував (ла): 1369 раз.
Подякували: 1663 раз.
Діти: В нас вдома Юрський період- всіма заправляє синочок Юрчик

Повідомлення ksana » 22 лютого 2011, 20:57

можливо все не так погано.
стосовно материнського інстинкту: з кожним роком приходять думки, чи я хочу мати власних дітей?:head: можливо це все наслідки роботи ( працюю вихователем) :crazy: . правда, дітей дуже люблю.
ksana Офлайн

Я тут живу

Мамуся-творець (1)

Повідомлення krapk@ » 23 лютого 2011, 12:31

ти знаєш може так не можна писати, але я довго не хотіла мати дітей, навіть ця дитина не планована була, але я зараз не уявляю собі життя без Юрчика. Це моє найбільше ЩАСТЯ!!!!
Зображення
И дай вам Бог того вдвойне,чего желаете вы мне.

Может, у кого-то жизнь и как зебра: полоса черная, полоса белая.А у меня как радуга и сейчас мне фиолетово
krapk@ Офлайн

Я тут живу

Нагороди: 4
Мамуся-творець (1) Успішне грудне вигодовування (1) за дитя форуму (1) слінгомама (1)
Дякував (ла): 1369 раз.
Подякували: 1663 раз.
Діти: В нас вдома Юрський період- всіма заправляє синочок Юрчик

Повідомлення Перлинка » 23 лютого 2011, 13:20

для пошуку своєї половинки та створення сімї сайти знайомств не є найкращим методом (можливо випадки вдалі бувають, але це рідкість). моя знайома зі своїм чоловіком познайомилася через інтернет. через рік після знайомства вони одружилися, а після піврічного спільного життя розлучилися.

Для пошуку своєї половинки та створення сімї всі способи хороші і треба використовувати всі можливі методи.А те що в когось зі знайомих не склалось ще нічого не означає,вони могли вирости разом ,все життя за однією партою просидіти,а через пів року всеодно розлучитись.Це доля чи лотерея не знаю,але сидіти склавши руки також не можна.Потрібно постійно бути в русі ,ходити всюди куди запрошують,вступити до якогось клубу чи товариства по інтересах ,що живе активним життям,де подорожують,займаються якоюсь діяльністю і є можливість постійного спілкування з новими людьми,або змінити роботу на шось подібне.
починаєш задумуватися над власним прожитим життям. чи вартує робота, яку виконуєш, стільки затрат, що навіть на особисте життя не вистачає часу? :?:

Ні не вартує.
чи можливо ще не знайшовся то й єдиний з ким можна розділити радість і труднощі?

З таким настроєм він ніколи не знайдеться.
а ще важче стає на душі, коли родичі і близькі люди починають нагадувати :evil: скільки тобі років і ти ще не заміжня.

На це я б взагалі ніколи не звертала уваги,моя тітка вже в 22 вважала мене старою дівкою і капала на мозги,якби я ше цим грузилась :D .
обдумуючи все це починається депресивний стан, не бажання кудись піти погуляти і з кимось знайомитися, та й взагалі стаєш закомплексованою і не хочеш ні з ким спілкуватися :scare: :

Я думаю ,що це не наслідок,а причина,що так було й раніше ,тому ти й досі одна.

хай буде так як є, навіщо міняти щось, пристосовуватися до життя з чужою тобі людиною.

Людина сьогодні чужа,а завтра буде найрідніша у світі.І всі ті труднощі того варті.
Мені здається,коли людина здорова ,і не в нужді,то немає нічого гірше самотності.
Думаю не варто доводити до того ,що прийдеться народжувати від кого небудь ,лиш би не лишитсь одній на старості.
Зараз ,мабуть ще є батьки з якими хоч поговорити можна,але не все так буде ,і тоді залишиться заводити котів чи песиків і то будуть єдині друзі.
Вибач,може я як завжди пишу жорстко.але іноді мені здається,що люди живуть в якомусь анабіозі,і самі собі псують життя.
Востаннє редагувалось Перлинка в 23 лютого 2011, 13:40, всього редагувалось 1 раз.
«Спасай взятых на смерть, и неужели откажешься от обреченных на убиение? Скажешь ли: "вот, мы не знали этого"? А Испытующий сердца разве не знает? Наблюдающий над душею твоею знает это, и воздаст человеку по делам его». (Притч.24:11-12)
Перлинка Офлайн

Я тут живу

Нагороди: 3
гостренький язичок (1) багата мамуся (1) за дитя форуму (1)
Дякував (ла): 3766 раз.
Подякували: 4017 раз.

Повідомлення Перлинка » 23 лютого 2011, 13:39

В нас була няня-медсестра за фахом,якій було 40-42 роки(бо спочатку з малою сиділа а потім і синочка деякий час доглядала) ,вона прийшла до нас на роботу аби реалізовувати свій материнський інстинкт,бо крім того мала інше джерело доходу,яке в неї не займало багато часу.
Струнка,як дівчинка ,а на лице вже видно літа.Тільки в голові мені також здавалось що їй 15 ,настільки інфантильна людина.
У неї всі ці роки були кавалери,але все шось було не то.І на той момент було навіть кілька залицяльників.Один з них вдівець,дружина померла при пологах,одній дівчинці вже було 13,а найменьшій,що не знала мами 7.
Дітей на виховання забрала його сестра,він їх постійно відвідує,забезпечує як може,але сам живе в гуртожитку ,робота не дуже прибуткова-водій тролейбуса.Хороший ,добрий,чуйний,уважний,все в ньому їй подобалось.Але вона досі думала,що варта принца ,гарного та багатого.Я їй кажу,подивись на себе,ти ж сама вже давно не принцеса,зніми рожеві окуляри,що ти живеш в якомусь ілюзорному світі?
Вона живе з батьками в яких великий приватний будинок(мав лишитсь їй у спадок),але вони були проти того,щоб вона приводила того вдівця з чужими дітьми,сказали,якщо так,то ділитимуть будинок між нею та сестрою і її дітьми.Знову задумалась,стало шкода хати.Було страшно брати відповідальність за тих діток.Я кажу -ти ж навіть не знаєш чи можеш ще сама народити,а якщо можеш ,то в тебе взагалі мало часу,куди далі викаблучуватись?А з цими дітками ти можеш надолужити втрачене,стати старшій подругою,а меньшій мамою.Слухала ,головою кивала,але фіналу я не знаю,бо вона в нас вже давно не праює.
«Спасай взятых на смерть, и неужели откажешься от обреченных на убиение? Скажешь ли: "вот, мы не знали этого"? А Испытующий сердца разве не знает? Наблюдающий над душею твоею знает это, и воздаст человеку по делам его». (Притч.24:11-12)
Перлинка Офлайн

Я тут живу

Повідомлення Shalimar » 23 лютого 2011, 23:27

Что за ярлыки??
В 38 рожать - тоже д/з? :hz:
«…и вот когда попросили принести самое прекрасное из того, что есть на всем белом свете, ворона принесла свое дитя…»
Shalimar Офлайн

Я тут живу

акула пера (1) гостренький язичок (1) за тривале грудне вигодовуванн (1)
Дякував (ла): 715 раз.
Подякували: 1892 раз.
Діти: Gent

Повідомлення Перлинка » 23 лютого 2011, 23:38

Не кожна вже може народити в 38,тим більше в 42
Це не ярлики,це були мої роздуми та коментарі до двох життєвих ситуацій.
А в світі буває по всякому,за кордоном в такому віці лиш починають думати про дітей та одруження.
Перлинка Офлайн

Я тут живу

Поперед.Далі

Повернутись до Поговоримо про чоловіків

Хто зараз онлайн

Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 3 гостей