Глобальні оголошення!

Дружба з чоловіком

Re: Дружба з чоловіком

Повідомлення Я Shalimar » 28 листопада 2010, 13:11

Дружба между М и Ж - это дужба между бывшими любовниками или будущими (с)
Я Shalimar Офлайн

Повідомлення krapk@ » 28 листопада 2010, 16:36

а я дружила з чоловіками, які потім виявилися просто хотіли бути зі мною. Були поруч, помагали у всьому, а вкінці кінців признавалися в коханні. Тобіш жружба була з мого боку лише. Тому теж тепер не вірю в таку дружбу.
Зображення
И дай вам Бог того вдвойне,чего желаете вы мне.

Может, у кого-то жизнь и как зебра: полоса черная, полоса белая.А у меня как радуга и сейчас мне фиолетово
krapk@ Офлайн

Я тут живу

Нагороди: 4
Мамуся-творець (1) Успішне грудне вигодовування (1) за дитя форуму (1) слінгомама (1)
Дякував (ла): 1369 раз.
Подякували: 1663 раз.
Діти: В нас вдома Юрський період- всіма заправляє синочок Юрчик

Повідомлення Yummy mummy » 20 лютого 2011, 04:46

Дружба між чоловіком і жінкою існує "до пори до часу". :(
Колись я теж думала,що в мене є чоловіки-друзі, от тільки куди вони подівалися після мого одруження.. :hz:
Та і якщо чесно,не бачу потреби в дружбі з чоловіками.Подруги це ж ті :phone: ,з ким ми обговорюєм чоловіків,дітей,свекрух,новинки моди,підтримуємо і допомагаємо одна одній ;-)
Але особисто моя найкраща подруга-мій чоловік :D ...
ЗображенняЗображення
Yummy mummy Офлайн

Почуваюся, як вдома

Нагороди: 5
Мамуся-творець (1) за тривале грудне вигодовуванн (1) за дитя форуму (1) слінгомама (1) Чемпіон (1)
Дякував (ла): 1227 раз.
Подякували: 1192 раз.
Діти: Boy and girl

Повідомлення Liljondr » 20 лютого 2011, 12:01

І я дружу з чоловіком. Це мій самий більший подруг. Більше , можна так сказать і не треба.
І у нас звісно спільне ліжко. Бо це мій чоловік!! :beer:

І взагалі мені здається, що найміцніший шлюб це коли і любов і дружба міцні.
Бо інколи частіше зраджують любов, а дружбу не можуть. Так що в такому шлюбі є подвійна підстраховка. ;-)
Мудра жінка будує свій дім, а безумна своєю рукою руйнує його.
(Пр.14:1)
Кожна праця приносить достаток, але праця уст в недостаток веде.
(Пр.14:23)
Liljondr Офлайн

Почуваюся, як вдома

Нагороди: 5
Мамуся-творець (1) за тривале грудне вигодовуванн (1) за дитя форуму (1) слінгомама (1) Чемпіон (1)
Дякував (ла): 1557 раз.
Подякували: 1300 раз.
Діти: Дівчинка Росаночка і синочок Якимчик

Повідомлення malyshka1612 » 12 серпня 2012, 22:28

був у мене, ну може і досі є, друг чоловічої статі. починалося все банально, закохалася я в нього. коли він мене "відшив", то залишились друзями, але такими друзями, що мені всі подруги завідували. повогорити з ним могла на всі теми, напитись і знати, що в ліжко не затягне, серед ночі з дискотети подзвонити і він просинався, забирав мене і чемно завозив додому.

після бурного розтавання з одним ухажором в мене була сильна депресуха і саме цей друг витягнув мене з неї. з вдячності я його познайомила з своєю подругою, вони одружились і вже мають синочка. після народення його сина ми продовжували спілкуватись, досить часто, все було класно. але один період (коли його дружина(моя подруга) з сином гостювали в селі) він почав ночами видзвонювати і напрошуватись на зустрічі. я чемно вшивала. ось так останній раз ми говорили по телефону десь місяць тому. тому чи зараз між нами є дружба і чи я продовжую вірити в дружбу між чоловіком і жінкою я не впевнена.

коханий про це все знає. ніби не ревнує, показує що нормально сприймає нашу дружбу (бо саме завдяки цьому другу ми і познайомились), але я впевнена, що ревнує дуже сильно. тому стараюсь спілкування з другом зводити до мінімуму.
malyshka1612 Офлайн

Повідомлення malyshka1612 » 12 серпня 2012, 22:43

цей "друг" любив жалітися на тьощу, відсутність роботи, післяродову депресуху дружини і т.д. я все чемно слухала і старалась допомогти.

зараз в мене справжній друг це мій коханий. з ним можна поговорити про всяке різне. він краще подруги зрозуміє і порадить. але деколи і з подругами потриндякати треба, щоб на коханого пожалітись для профілактики, а то всі жаліюся, а я в тряпочку тішуся шо в мене всьо добре)
malyshka1612 Офлайн

Повідомлення ІВАНОЧКА » 09 липня 2013, 09:57

В мене чомусь з самого дитинства друзі хлопці, з дівчатами якось не цікаво було, та і тепер подруг багато нема.жінки в дружбі не постійні ,а справжній друг чоловік може бути вірним другом до кінця. Чоловік не ревнує але до кінця не розуміє такої дружби.Якщо дружба то про закоханість чи кохання неможе іти мови. А взагалі то другом найкращим має бути подружній партнер. :love:
ІВАНОЧКА Офлайн

Повідомлення Ameli » 09 липня 2013, 12:52

Мій друг дуже далеко в Макеївці))) може тому і друг :ha: познайомилися ще з ним 2004 році. і від тоді не перестаємо одне з одним спілкуватися, хоча ніколи не бачилися в живу...бо познайомилися через нет. але то така людина що його не варто забувати бо я йому вже 150 разів писала що все не дзвони в мене своє життя...і його відповідь просто мене вбила Але ж я тобі друг як ми можемо не говорити. тепер звичайно часто не говоримо і не тому що не хочемо а в силу просто нема часу.
Постійно памятає за моє день народження, за народження моїх дітей. Коли народила то позвони йому він мене привітав і аналогічно коли в нього народилася доня то він подзвонив до мене. Я думаю що таке відстань зробила свою справу що ми просто друзі і дуже гарні знайомі хоч і заочно, бо був в мене друг зі Львова то тепер на жаль не спілкуємося а колись могли пів року не говорити і продовжувати одне одного думки було дуже легке спілкування...поки від в мене не закохався...а потім озлобився..і я перестала з ним спілкуватися. зараз одружений має дочку але говорити з ним бажання нема...
Я мама, а мама ніколи не буває самотньою. - К. Деньов
Ameli Офлайн

Почуваюся, як вдома

Нагороди: 2
багата мамуся (1) за дитя форуму (1)
Дякував (ла): 947 раз.
Подякували: 595 раз.

Повідомлення Marichka » 09 липня 2013, 13:16

Я дружу з своїм чоловіком лише.Хоча також мені подобаються чоловіки моїх подружок,гарні люди,дружимо сім"ями і так нам цікаво
Зображення
Marichka Офлайн

Я тут живу

Нагороди: 4
випускниця школи материнства (1) за тривале грудне вигодовуванн (1) за дитя форуму (1) Чемпіон (1)
Дякував (ла): 2032 раз.
Подякували: 1655 раз.
Діти: Ліля 6.06.2010
Тадей 3.07.2013

Повідомлення олята » 03 жовтня 2013, 14:25

не можлива, а бо можлива вже після стосунків.
в мене одна коліжанка, а все решта були друзі хлопці....ну легко мені було з ними. і одні то були колишні, і нші з якими я хотіла щось мати, а рета які розраховували на взяємність від мене.....
зараз так і є діля....я заміжня, а деякі думають стати моїми коханцями.
олята Офлайн

Впевнено спілкуюся

Нагороди: 3
багата мамуся (1) за дитя форуму (1) слінгомама (1)
Дякував (ла): 65 раз.
Подякували: 90 раз.
Діти: троє. Мичко, Степанко, Ромчик

Поперед.Далі

Повернутись до Поговоримо про чоловіків

Хто зараз онлайн

Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 2 гостей