malyshka1612 » 12 серпня 2012, 22:28
був у мене, ну може і досі є, друг чоловічої статі. починалося все банально, закохалася я в нього. коли він мене "відшив", то залишились друзями, але такими друзями, що мені всі подруги завідували. повогорити з ним могла на всі теми, напитись і знати, що в ліжко не затягне, серед ночі з дискотети подзвонити і він просинався, забирав мене і чемно завозив додому.
після бурного розтавання з одним ухажором в мене була сильна депресуха і саме цей друг витягнув мене з неї. з вдячності я його познайомила з своєю подругою, вони одружились і вже мають синочка. після народення його сина ми продовжували спілкуватись, досить часто, все було класно. але один період (коли його дружина(моя подруга) з сином гостювали в селі) він почав ночами видзвонювати і напрошуватись на зустрічі. я чемно вшивала. ось так останній раз ми говорили по телефону десь місяць тому. тому чи зараз між нами є дружба і чи я продовжую вірити в дружбу між чоловіком і жінкою я не впевнена.
коханий про це все знає. ніби не ревнує, показує що нормально сприймає нашу дружбу (бо саме завдяки цьому другу ми і познайомились), але я впевнена, що ревнує дуже сильно. тому стараюсь спілкування з другом зводити до мінімуму.