Глобальні оголошення!

Чоловік закохався

Re: Чоловік закохався

Повідомлення georginochka » 30 листопада 2011, 12:56

Shalimar написав:Но если муж сам не хочет секса - ой-ой.. )))))

Значить він в нього є. Тобто, душою і тілом він з іншою. Тоді боротись навряд чи є за що :(
Зображення
georginochka Офлайн

Впевнено спілкуюся

Дякував (ла): 484 раз.
Подякували: 351 раз.
Діти: Хлопчик і дівчинка

Повідомлення mavpusya » 30 листопада 2011, 17:19

Якщо вона любить, то боротись є за що. Я б відпустила, якби хотів іти. Але, як каже Шалімар, повага. хороше відношення зберегла б. Ейфорія кохання швидко проходить, як тільки справа торкається спільного побуту. Хай би пожив у тої красуні, най би носки йому попрала. Сніданок-обід-вечерю мудрувала :grin: А я б тим часом навела 250% марафет. Смакоту завжди мала в хаті, на випадок, якби чоловік заглянув у гості. Підтримую Шалімар з приводу "отлучить от тєла". Якщо жінка себе поважає, то не може ділити чоловіка із іншою. То вже хай він визначиться, із ким він більше хоче бути. Мені здається у дружини шансів більше, якщо вона розумна дружина і слідкує за собою. Бо вміє миритись із всіма недоліками чоловіка. Знає до нього підхід і його смаки. І ще, я приходила б періодично додому зачарована і з квітами, хай навіть би сама собі купила, чи пішов чоловік, чи ні. А раптом він сьогодні зайде в гості, а тут свіжі квіти, дружина щаслива. Чоловіча гордість по-моєму має зреагувати.... Якось так.
Якщо не повернеться, значить жінка запізно почала бити в дзвони... Тоді продовжувати доглядати за собою, знайти нові інтереси. А красивих, хороших, цікавих жінок вільні чоловіки не оминуть увагою.... У мене тьотя вийшла заміж у 50 за суперчарівного вдівця. Життя не зупиняється, коли нам здається. що воно закінчується... Просто треба знайти сили і дати собі добре під зад. Та рухатись і робити щось із собою, чи ліпити себе заново...
Зображення
Свобода волн и злата звон - пиратский дух не побеждён! Зображення
mavpusya Офлайн

Почуваюся, як вдома

Нагороди: 3
Мамуся-творець (1) за тривале грудне вигодовуванн (1) слінгомама (1)
Дякував (ла): 4072 раз.
Подякували: 1627 раз.
Діти: Дівчинка

Повідомлення krapk@ » 30 листопада 2011, 17:42

mavpusya написав:Хай би пожив у тої красуні, най би носки йому попрала. Сніданок-обід-вечерю мудрувала А я б тим часом навела 250% марафет.

Але ще б дивитися щоб він у той час з тою другою дітей не наробив.

mavpusya написав: І ще, я приходила б періодично додому зачарована і з квітами, хай навіть би сама собі купила, чи пішов чоловік, чи ні. А раптом він сьогодні зайде в гості, а тут свіжі квіти, дружина щаслива. Чоловіча гордість по-моєму має зреагувати.... Якось так.

mavpusya написала б ти це мені 2 роки тому.... Але я б все одно навряд прийняла назад. А якби і, то пиляла б за це на кожному кроці-не мудра я жінка, або загорда-дурня.
Зображення
И дай вам Бог того вдвойне,чего желаете вы мне.

Может, у кого-то жизнь и как зебра: полоса черная, полоса белая.А у меня как радуга и сейчас мне фиолетово
krapk@ Офлайн

Я тут живу

Нагороди: 4
Мамуся-творець (1) Успішне грудне вигодовування (1) за дитя форуму (1) слінгомама (1)
Дякував (ла): 1369 раз.
Подякували: 1663 раз.
Діти: В нас вдома Юрський період- всіма заправляє синочок Юрчик

Повідомлення mavpusya » 30 листопада 2011, 17:53

krapk@Ти себе любиш більше, ніж його. А може і ніколи не любила? То чи варто побиватись? Краще попереду! Готуй доки на візу і наводь маоафет! :kiss:
Зображення
Свобода волн и злата звон - пиратский дух не побеждён! Зображення
mavpusya Офлайн

Почуваюся, як вдома

Мамуся-творець (1) за тривале грудне вигодовуванн (1) слінгомама (1)
Дякував (ла): 4072 раз.
Подякували: 1627 раз.
Діти: Дівчинка

Повідомлення krapk@ » 30 листопада 2011, 18:52

ага, до 50 ще так далеко...
Зображення
И дай вам Бог того вдвойне,чего желаете вы мне.

Может, у кого-то жизнь и как зебра: полоса черная, полоса белая.А у меня как радуга и сейчас мне фиолетово
krapk@ Офлайн

Я тут живу

Мамуся-творець (1) Успішне грудне вигодовування (1) за дитя форуму (1) слінгомама (1)
Дякував (ла): 1369 раз.
Подякували: 1663 раз.
Діти: В нас вдома Юрський період- всіма заправляє синочок Юрчик

Повідомлення pan_kotskyy » 30 листопада 2011, 19:03

mavpusya, аплодую стоячи твоїм роздумам на тему! :clapping2: :clapping2: :clapping2:
яка ж ти розумничка :kiss:
ЗображенняЗображення
pan_kotskyy Офлайн

Почуваюся, як вдома

за тривале грудне вигодовуванн (1) багата мамуся (1) за дитя форуму (1) слінгомама (1)
Дякував (ла): 1925 раз.
Подякували: 1575 раз.
Діти: хлопчик, дівчинка

Повідомлення Milichka » 30 листопада 2011, 19:22

mavpusya, класний план )))))

Але в житті все так цікаво і непередбачувано, плануй-неплануй все одно по іншому вийде....

І ще, думаю, поки чоловік буде жити в іншої, страсті притихнуть, біль притупиться і навряд чи хтось намарафечений захоче його назад.)))) Хоча в житті все так цікаво і непередбачувано...
Якщо дівчинка не Принцеса для свого татка - вона ніколи не буде Королевою для свого чоловіка.
Milichka Офлайн

Почуваюся, як вдома

випускниця школи материнства (1) за тривале грудне вигодовуванн (1) багата мамуся (1) за дитя форуму (1)
Дякував (ла): 1381 раз.
Подякували: 983 раз.
Діти: Тінулька-симпатюлька і Тамілочка-красотулька

Повідомлення Alisa » 30 листопада 2011, 21:39

Все класно Мавпуся написала, але про доступ до тіла я б подумала.
Все ж таки жінці секес потрібен не менше ніж чоловіку. Для підтримання здоров*я і молодості.

І поки буде тривати холодна війна з чоловіком жінка ризикує змарніти без секесу.
Хіба є хтось на підхваті :tipok:
Зображення
Alisa Офлайн

Я тут живу

випускниця школи материнства (1) гостренький язичок (1) за тривале грудне вигодовуванн (1) за дитя форуму (1)
Дякував (ла): 1395 раз.
Подякували: 1354 раз.
Діти: синуля

Повідомлення malyshka1612 » 12 серпня 2012, 22:52

ну не знаю, що б я робила в такій ситуації і краще щоб з нею не стикалась взагалі. але всі ми люди і ніхто від такого не застрахований. колись мені колишній казав "ніякі проблеми криком не вирішиш, треба вирішувати спокійними розмовами як би важко на душі не було". в цією фразою я погоджуюсь на всі 100% і напевно б в такій ситуації починала говорити, а там може і вирішення проблеми якось би знайшлось
malyshka1612 Офлайн

Повідомлення Перлинка » 13 серпня 2012, 00:21

malyshka1612 написав: напевно б в такій ситуації починала говорити, а там може і вирішення проблеми якось би знайшлось

обовязково знайшлось би ,він відразу розлюбив би ту іншу
«Спасай взятых на смерть, и неужели откажешься от обреченных на убиение? Скажешь ли: "вот, мы не знали этого"? А Испытующий сердца разве не знает? Наблюдающий над душею твоею знает это, и воздаст человеку по делам его». (Притч.24:11-12)
Перлинка Офлайн

Я тут живу

гостренький язичок (1) багата мамуся (1) за дитя форуму (1)
Дякував (ла): 3766 раз.
Подякували: 4017 раз.

Поперед.Далі

Повернутись до Поговоримо про чоловіків

Хто зараз онлайн

Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 4 гостей