Nymydora написав:мешканка написав:Liljondr Можна обговорити графік і його дотримуватись: типу, 2-3 рази на тиждень татко сам гуляє з дитиною,а якщо пізно з роботи приходить-тоді сам повністю готує доцю до сну: миє, читає казочку і вкладає в ліжечко (чи які там у вас ритуали...) .
Мешканка, не ображайся, але то наївно трохи.
Якщо чоловік не хоче, ти його ні на які графіки не переконаєш.Тим більше, якщо йому цікавіше за компом посидіти. А якщо пізно прийде з роботи, а його ще заставляти до дитини, то це взагалі катастрофа буде - аргументи залізні: досить того, що я допізна працюю, так ти ще мене до дитини припахуєш??? ну і в такому ж дусі...
мешканка написав:Nymydora в мене працює. В руках жінки зробити так, щоб чоловік захотів. ;)
Nymydora написав:мешканка написав:Nymydora в мене працює. В руках жінки зробити так, щоб чоловік захотів. ;)
І як зробити, щоб чоловік захотів, коли він не хоче - я не знаю. Мабуть, я погана жінка.
мешканка написав:Liljondrспробуй заохочувати, дякувати, хвалити...казати,як малечі подобається з татком бавитись, як вона на татка цілий день чекала, як питала, коли вже татко прийде і т.д.
мешканка написав:а з чоловіком, ненав"язливо, говорити на цю тему: не критикуючи чи прискіпуючись, а так, спокійним люблячим тоном подавати ідеї для занять з доцею. Можна обговорити графік і його дотримуватись: типу, 2-3 рази на тиждень татко сам гуляє з дитиною,а якщо пізно з роботи приходить-тоді сам повністю готує доцю до сну: миє, читає казочку і вкладає в ліжечко (чи які там у вас ритуали...) Часом, чоловіка треба підштовхнути бо самому йому й так добре і він не думає, що щось там не доробляє...Головне: не перегнути палку, щоб не викликати спротив і обурення.
Повернутись до Поговоримо про чоловіків
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 1 гість