Глобальні оголошення!

Як чоловік на 5, а як тато на 2

Re: Як чоловік на 5, а як тато на 2

Повідомлення мешканка » 09 травня 2011, 17:08

Nymydora в мене працює. В руках жінки зробити так, щоб чоловік захотів. ;)
мешканка Офлайн

Я тут живу

Нагороди: 4
Мамуся-творець (1) акула пера (1) Успішне грудне вигодовування (1) багата мамуся (1)
Дякував (ла): 2726 раз.
Подякували: 2986 раз.
Діти: Дві донечки і маленький хлопчик!

Повідомлення Melisa » 09 травня 2011, 19:04

Nymydora написав:
мешканка написав:Liljondr Можна обговорити графік і його дотримуватись: типу, 2-3 рази на тиждень татко сам гуляє з дитиною,а якщо пізно з роботи приходить-тоді сам повністю готує доцю до сну: миє, читає казочку і вкладає в ліжечко (чи які там у вас ритуали...) .

Мешканка, не ображайся, але то наївно трохи.
Якщо чоловік не хоче, ти його ні на які графіки не переконаєш.Тим більше, якщо йому цікавіше за компом посидіти. А якщо пізно прийде з роботи, а його ще заставляти до дитини, то це взагалі катастрофа буде - аргументи залізні: досить того, що я допізна працюю, так ти ще мене до дитини припахуєш??? ну і в такому ж дусі...

Тут напевно варто налагодити спочатку відносини між собою, а вже потім пробувати відновлювати відносини з дитиною.Ну, тобто жінка з чоловіком мають поговорити, поміркувати, розказати кожен про своє "фе" і т.д. Коли між ними будуть нормальні відносини, то чоловіку за дитину не треба буде нагадувати (я про час з дитиною говорю).
Melisa Офлайн

Я тут живу

Дякував (ла): 1656 раз.
Подякували: 2019 раз.

Повідомлення Nymydora » 09 травня 2011, 22:12

мешканка написав:Nymydora в мене працює. В руках жінки зробити так, щоб чоловік захотів. ;)

Мешканка, знімаю капелюха. :men: У мене не працює. І як зробити, щоб чоловік захотів, коли він не хоче - я не знаю. Мабуть, я погана жінка.
Зображення
Зображення
Мрії збуваються
Nymydora Офлайн

Я тут живу

Нагороди: 6
Успішне грудне вигодовування (1) багата мамуся (1) за дитя форуму (2) слінгомама (1) Чемпіон (1)
Дякував (ла): 2120 раз.
Подякували: 3049 раз.
Діти: Троє

Повідомлення Olysa » 10 травня 2011, 09:26

Мій такий самий)))Хоч комп викидай!!!Грається на ньому як мала дитина!!!.
Спочатку боролась,тепер ні)
Ми з малою гуляємо завжди біля дому,то я його і не кличу,бо нас там куча мамів,він себе буде не комфортно почувати.
Якщо йти десь в парк погуляти,то піде.Але сам ні тільки зі мною.Бо каже,що боїться сам.Хоч і дитина вже велика.
А так то і садік може завести,і забрати)))
Один раз пішли разом забирати,то я навіть не сподівалась,що він виховательку питається як дитина спала,чи їла,що сьогодні робили взагальному))була приємно здивована.Я ще й йому деколи кажу...А Яночка просила щоб її татко забрав!!І він прям біжить за нею в садочок))) ;-)
А взагалі я йому завжди кажу,що якщо ти не будеш приділяти дитині уваги,то через декілька років.вона тобі тим самим віддячить.
Мені здається,треба трішки хитрити)))
Olysa Офлайн

Впевнено спілкуюся

Нагороди: 1
Мамуся-творець (1)
Дякував (ла): 41 раз.
Подякували: 124 раз.
Діти: Дві донечки

Повідомлення мешканка » 10 травня 2011, 09:35

Nymydora написав:
мешканка написав:Nymydora в мене працює. В руках жінки зробити так, щоб чоловік захотів. ;)

І як зробити, щоб чоловік захотів, коли він не хоче - я не знаю. Мабуть, я погана жінка.

а то вже я не знаю.... то кожен чоловік -індивідуальний! В мене теж якогось "сценарію" нема. Часом помагає пожалітись, понити, понарікати (але не часто) більше помагає похвалити, розказати як гарно він вміє з дітками гратись, як малеча за ним цілий день скучала і питалася...або так, ненав"язливо, звертаючись до малих: "Дівчатка, а ви не хочете з татком побавитись в хованки!"і вже тоді діти самі беруть ініціативу в свої руки. Спочатку, татко не дуже довольний, але потім входить в азарт гри...
мешканка Офлайн

Я тут живу

Мамуся-творець (1) акула пера (1) Успішне грудне вигодовування (1) багата мамуся (1)

Повідомлення Olysa » 10 травня 2011, 09:46

мешканка 100% ви праві)))Думаю,якщо не *тошнити* його а хвалити,він скоріше зрухається)
Olysa Офлайн

Впевнено спілкуюся

Нагороди: 1
Мамуся-творець (1)
Дякував (ла): 41 раз.
Подякували: 124 раз.
Діти: Дві донечки

Повідомлення Nymydora » 10 травня 2011, 10:20

ми знайшли інший вихід - дали спокій ))) у хаті мир і тишина, всі задоволені (крім мами, звичайно ;-) )
Нє, ну звичайно я інколи прошу посидіти хвилинку, поки я в туалет збігаю чи щось таке, часмо ввечері кажу, що перед сном 10 хвилин грається з татком. Кажу часом теж - біжи до татка, Але така ініціатива не завжди вітається. Часом чуємо, що татко зайнятий, або втомлений, або хворий. На це у нас аргументів нема :?
Зображення
Зображення
Мрії збуваються
Nymydora Офлайн

Я тут живу

Успішне грудне вигодовування (1) багата мамуся (1) за дитя форуму (2) слінгомама (1) Чемпіон (1)
Дякував (ла): 2120 раз.
Подякували: 3049 раз.
Діти: Троє

Повідомлення мешканка » 10 травня 2011, 10:26

Nymydora просто синочок ще трохи маленький...як підросте трішки-ситуація має змінитись. Але це треба міняти поступово, по трошки...в мене, коли старша доця зовісм маленька була-то чоловікові теж не цікаво було з нею бавитись...а тепер вже значно цікавіше (хоча бавиться з ними він мало, але таки бавиться...що вже великий плюс)
мешканка Офлайн

Я тут живу

Повідомлення Natalinda » 10 травня 2011, 10:58

Знаєте шо на мого впливає. Я із захопленням розповідаю шо нині робила дитина, чого навчилася. Кажу шоб глянув шо малий робить, розказую як гарно якийсь там уявний татко грався з дитиною, кажу от хай всі в селі знають який в Юрчика татко класний, обшем шось в такому роді ну і емоційно - то головне. Наш татко теж не дуже має часу багато, ну і сам не спішить до дитини так шоб переверти, бо після робочого дня хочеться відпочити хоч трошки, то я вже бачу по ньому,коли можна покликати і сказати шо я йду в туалет на півгодини, а то й довше, а коли краще дійсьно хай телевізор повтикає.
Звісно шо і я від свого хочу більшого, але стараюся не робити з цього проблеми, і чим меньше проблем я роблю, тим кращі стосунки в сімї. Вчора мені приміром сльози щастя на очі наверталися як чоловік лбувався як те наше чудо дріботіло по городі і гонило кури))) Ну не проявляє чоловк ініціативи, то значить треба копнути зо заду. І всьо повернути так як треба. Ясно шо то не одного дня робота
"люди ніколи й нікому не встигають ані подякувати за добро, ані відплатити за свої образи. Нікому. Навіть собі. І майже ніколи не є напваки"
М.Матіос
Natalinda Офлайн

Я тут живу

Серце форуму (1) Мамуся-творець (1) випускниця школи материнства (1) за тривале грудне вигодовуванн (1) слінгомама (1)
Дякував (ла): 14728 раз.
Подякували: 7324 раз.
Діти: Хлопчик Юрчик

Повідомлення Liljondr » 10 травня 2011, 11:30

мешканка написав:Liljondrспробуй заохочувати, дякувати, хвалити...казати,як малечі подобається з татком бавитись, як вона на татка цілий день чекала, як питала, коли вже татко прийде і т.д.

доця, вже здається привикла до того що він постійно зайнятий
Інколи таки прийде до неї гратися, а в неї чи бажання немає чи іншим зайнята і каже йому
"в тебе робота, іди на роботу"

мешканка написав:а з чоловіком, ненав"язливо, говорити на цю тему: не критикуючи чи прискіпуючись, а так, спокійним люблячим тоном подавати ідеї для занять з доцею. Можна обговорити графік і його дотримуватись: типу, 2-3 рази на тиждень татко сам гуляє з дитиною,а якщо пізно з роботи приходить-тоді сам повністю готує доцю до сну: миє, читає казочку і вкладає в ліжечко (чи які там у вас ритуали...) Часом, чоловіка треба підштовхнути бо самому йому й так добре і він не думає, що щось там не доробляє...Головне: не перегнути палку, щоб не викликати спротив і обурення.

ех, напевно я халяви хочу :oops:
все і одразу. і щоб сам догадувався :cry:
одним словом "терпенье и труд все перетрут" :family:
Мудра жінка будує свій дім, а безумна своєю рукою руйнує його.
(Пр.14:1)
Кожна праця приносить достаток, але праця уст в недостаток веде.
(Пр.14:23)
Liljondr Офлайн

Почуваюся, як вдома

Нагороди: 5
Мамуся-творець (1) за тривале грудне вигодовуванн (1) за дитя форуму (1) слінгомама (1) Чемпіон (1)
Дякував (ла): 1557 раз.
Подякували: 1300 раз.
Діти: Дівчинка Росаночка і синочок Якимчик

Поперед.Далі

Повернутись до Поговоримо про чоловіків

Хто зараз онлайн

Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 1 гість