мешканка написав:Якби взнав про що там йде мова-то певно більше б зацікавився
happymami написав:мешканка написав:Якби взнав про що там йде мова-то певно більше б зацікавився
як? він ще не відчув на власній шкірі, що в закритому розділі у нас "пахне смаленим"? ;-) Мені здавалося що після тих тем не один чоловік подумки дякував авторам найгарячіших тем :oops: :oops: :oops:
happymami написав:До речі,цікава думка не лише чоловіків. Якшо ви живете ще з кимось, то шо кажуть інші члени сім'ї? У мене от мама вже стала активно рекламувати наш форум серед своїх коліжанок, котрі мають дочок :grin: . Бо спочатку завжди ходила і пиляла, чого мол за компом стільки часу, шо там цікавого... Але коли побачила результат, типу там підгузники багаторазові, мильні горіхи, гірчицю замість Фейрі, коли звикла. шо я не сижу вдома, а буваю з дитиною між людьми, коли про слінги дізналася, то навпаки їй сподобалося :grin: . Ну а те, що форум має відношення до Карітасу та школи материнства, то її явно купило з головою і вона вже навіть нормально ставиться, коли я сижу в форумі. Приходить, бачить смайли збоку, і каже - ааа, знов спілкуєшся? ;-)
Крім того вона розуміє, що мамусям треба спілкування про каки-пісі, але не під під'їздом, а так як у нас - з якимось ширшим досвідом. Вона бачить, шо таке спілкування мені на користь і я активна мама завдяки форуму, що я в колі однодумців, що ми спільно шось організовуємо і тому наші брошурки навіть носить в гаманці. шоб роздавати знайомим ;-)
Nelya написав:Але думаю, якби знав про закритий розділ, оооо, його рибацький сайт був би на другому місці. :grin:
happymami написав:Ню ню. Чим ЩЕ можна в неті цікавитися?
Повернутись до Поговоримо про чоловіків
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 9 гостей