Глобальні оголошення!

35 і не одружений... Діагноз???

Re: 35 і не одружени...Діагноз???

Повідомлення Liza » 21 лютого 2011, 19:16

є в мене один знайомий (також і друг в одній із соціальних мереж), колишній особливий друг, котрому вже за 35 рочків, мав кілька розчарувань в дівчатах (сам мені писав кілька місяців тому про те, що йому розбили серце). я його дуже люблю і поважаю, хоча в рідкісних розмовах він мені кілька разів, ткскзть, ранив серце (ну то особисте, Olenka знає, чого це стосується).
то він досі неодружений. чому - не знаю. ми на цю тему не говорили з ним - "це дуже тонка тема" (с)"С.К.А.Й.".
мама-спецназ
Liza Офлайн

Почуваюся, як вдома

Нагороди: 7
Мамуся-творець (1) випускниця школи материнства (1) акула пера (1) за тривале грудне вигодовуванн (1) багата мамуся (1)
Дякував (ла): 3424 раз.
Подякували: 893 раз.
Діти: Святослав (06.09.2009),
Дарина (20.03.2012),
Ждан (22.11.13).

Повідомлення pan_kotskyy » 21 лютого 2011, 19:35

В такому випадку вихід один - знайомити через друзів. Бо в такому віці самому важко знайти, хоча зараз масові знайомства через інтернет спрощують це питання :)
І так, з віком все перебірливіший і перебірливіший. От мій друг дитинства (от-от стукне 35) вже на треті танці записується щоб знайти ту єдину, і все ніяк... знайомих дівчат багато, та все не ті і все не ті. Але тут комплексний вплив, по-перше, він таки був одружений і дуууже сильно його потрепало в тому шлюбі, до того він дооовго таки шукав ту любов, тепер вже пару років як знов холостякує і на нові стосунки ніяк не наважується.
ЗображенняЗображення
pan_kotskyy Офлайн

Почуваюся, як вдома

Нагороди: 4
за тривале грудне вигодовуванн (1) багата мамуся (1) за дитя форуму (1) слінгомама (1)
Дякував (ла): 1925 раз.
Подякували: 1575 раз.
Діти: хлопчик, дівчинка

Повідомлення krapk@ » 21 лютого 2011, 19:36

taranjka написав:такі випадки рідко, але ж трапляються. і не обовязково в людей якісь проблеми, вони можуть почуватися щасливими

в тому то річ що рідко, а цей хлоп, як і багато інших висить собі на сайтах знайомств з позначкою для шлюбу!!!!!
Зображення
И дай вам Бог того вдвойне,чего желаете вы мне.

Может, у кого-то жизнь и как зебра: полоса черная, полоса белая.А у меня как радуга и сейчас мне фиолетово
krapk@ Офлайн

Я тут живу

Мамуся-творець (1) Успішне грудне вигодовування (1) за дитя форуму (1) слінгомама (1)
Дякував (ла): 1369 раз.
Подякували: 1663 раз.
Діти: В нас вдома Юрський період- всіма заправляє синочок Юрчик

Повідомлення krapk@ » 21 лютого 2011, 19:40

pan_kotskyy написав:В такому випадку вихід один - знайомити через друзів. Бо в такому віці самому важко знайти, хоча зараз масові знайомства через інтернет спрощують це питання :)
І так, з віком все перебірливіший і перебірливіший. От мій друг дитинства (от-от стукне 35) вже на треті танці записується щоб знайти ту єдину, і все ніяк... знайомих дівчат багато, та все не ті і все не ті. Але тут комплексний вплив, по-перше, він таки був одружений і дуууже сильно його потрепало в тому шлюбі, до того він дооовго таки шукав ту любов, тепер вже пару років як знов холостякує і на нові стосунки ніяк не наважується.

а може він теж шукає ідеал? В мене от в камянці-подільському (я писала що дружила восновному з хлопцями) є 4 друга. Їм всім ще не 35 але 28, 30 , 30 і 29. Вони дуже класні і чоловіки з них будуть просто суперові, але не можуть довго зустрічатися здавалася б з нормальними дівчатами. Що вони від них хочуть я не знаю. А скільки довкола красивих молодих мам-одиначок, які теж в житті щось пережили. То чому б все-таки не зупинити свій погляд на котрійсь і з них?? Завжди є якесь але.
Зображення

Может, у кого-то жизнь и как зебра: полоса черная, полоса белая.А у меня как радуга и сейчас мне фиолетово
krapk@ Офлайн

Я тут живу

Мамуся-творець (1) Успішне грудне вигодовування (1) за дитя форуму (1) слінгомама (1)

Повідомлення krapk@ » 21 лютого 2011, 19:41

а є в Тернополі власний сайт знайомств??? Може там би реєструвати таких хотящих????
Зображення

krapk@ Офлайн

Я тут живу

Re: 35 і не одружений... Діагноз???

Повідомлення мешканка » 21 лютого 2011, 19:50

В мого чоловіка є брат, йому 27 років є квартира, був за кордоном, бачив світа, дуже любить дітей (з моїми бавиться, йде гуляти, забирає до себе на вихідні) але про жінку і не думає і дівчини немає. Щось я й не бачу, щоб дуже йому кортіло. (може винні в тому батьки, які весь час його тим довбуть). Після роботи-відразу додому, або на квартиру, ремонтами займатись. Друзів, як таких, теж не має...От і я вже переймаюсь, щоб не закоренів холостяком.
мешканка Офлайн

Я тут живу

Мамуся-творець (1) акула пера (1) Успішне грудне вигодовування (1) багата мамуся (1)
Дякував (ла): 2726 раз.
Подякували: 2986 раз.
Діти: Дві донечки і маленький хлопчик!

Повідомлення krapk@ » 21 лютого 2011, 20:04

дивно такий молодий а веде досить відлюдькувате життя. Ці мої знайомі то огого як тусячать всюди.
Зображення

krapk@ Офлайн

Я тут живу

Повідомлення Перлинка » 21 лютого 2011, 20:20

Я вважаю,що є безліч причин починаючи від банального егоїзму,страху перед відповідальністю які тут яскравими фарбами вже змальовували закінчуючи тим ,що людина просто випадає із середовища де можна з кимось познайомитись.Таке може статись і з жінкою.
Наприклад ,чоловіку бракує сміливості або просто виховання не дозволяє чіпляти дівчат на вулиці.А більше нема де,бо працює в сталому колективі,де нема нікого цікавого ,дім ,родичі ,роками одні й ті ж друзі...Замкнуте коло.На дискотеку де самі малолєтки також не підеш,та й нема з ким бо товариші вже всі одружені.І отак хтів би,але нема з ким.
«Спасай взятых на смерть, и неужели откажешься от обреченных на убиение? Скажешь ли: "вот, мы не знали этого"? А Испытующий сердца разве не знает? Наблюдающий над душею твоею знает это, и воздаст человеку по делам его». (Притч.24:11-12)
Перлинка Офлайн

Я тут живу

Нагороди: 3
гостренький язичок (1) багата мамуся (1) за дитя форуму (1)
Дякував (ла): 3766 раз.
Подякували: 4017 раз.

Повідомлення krapk@ » 22 лютого 2011, 11:20

После несчастной любви мужчина остается холостяком, женщина - выходит замуж Станислав Ежи Лец
Зображення

krapk@ Офлайн

Я тут живу

Повідомлення Галина » 22 лютого 2011, 18:55

в мене теж є два приклади таких людей.
В мене є співробітниця, якій 33 роки. Вона зустрічається з хлопцем вже 7 років. Він вже 6 років просить її руки, а вона все відмовляє. Ми з неї навіть підсміюємось іноді, але вона не реагує. При тому, вона любить маленьких дітей, але своїх не хоче...
Брату мого чоловіка 30 років, він ДУЖЕ любить нашу малу, але дівчини і бажання одружуватись в нього не було. Він хороший, добрий хлопець, забезпечений, симпатичний. Але... В нього існує тільки робота і дім. Мене вже свекор навіть просив познайомити його з моїми подружками.
Галина Офлайн

Я тут живу

Нагороди: 6
Мамуся-творець (1) за тривале грудне вигодовуванн (1) багата мамуся (1) за дитя форуму (1) слінгомама (1)
Дякував (ла): 3341 раз.
Подякували: 2248 раз.
Діти: 3 дівчинки-красунечки

Поперед.Далі

Повернутись до Поговоримо про чоловіків

Хто зараз онлайн

Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 1 гість