happymami написав:Руженка написав:А чому чоловікам дали відразу нагороду мамуся-творець????????? :gore: Класно ж))))))))))))))) і я хочу!!!!!!Але ж мені не дадуть, бо я не мужчина![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Медалька "Мамуся-творець" дається будь-якому учаснику, котрий котрі допомогає у розвитку сайту та форуму Шк.Щ.М.Св.Анни, підтримує та приймає участь у заходах, організованих Шк.щ.м. та адміністрацією форуму, котрий сприяє розповсюдженню інформації про сайт, форум, Школу....
Такшо, Руженка, все попереду. ;-) і у вас вона може запросто з'явитися. Варто тільки дуже захотіти ;-)
Святослав робить для форуму те, чого не зробить (ну по крайній мірі не робив до нинішнього моменту) ніхто з форумчано. Тому він заслуговує взагалі на особливу медаль, але ми ще не придумали особливиї медалей для таких видатних людей міста, як ГСВ :D :D :D
Та я знаю, за що дають цю медальку, тому мовчу тихенько в тряпочку))))А якщо Святослав такий особливий, то питання знято)))))))))))
А тепер запитаю по серету..........а що він робить такого особливого???????Гг :oops: Треба ж знати героїв в обличчя!!))))