Глобальні оголошення!

Чоловік не слухається)))

Re: чоловік не слухається)))

Повідомлення Перлинка » 22 грудня 2010, 23:19

Руженка
Навіть не знаю що порадтити,бо сама не знаю ,що зі своїм робити,лишати то я не збираюсь,але як перевчити :head: ,поки що не вдалось :gore:
Востаннє редагувалось Перлинка в 22 грудня 2010, 23:24, всього редагувалось 1 раз.
«Спасай взятых на смерть, и неужели откажешься от обреченных на убиение? Скажешь ли: "вот, мы не знали этого"? А Испытующий сердца разве не знает? Наблюдающий над душею твоею знает это, и воздаст человеку по делам его». (Притч.24:11-12)
Перлинка Офлайн

Я тут живу

Нагороди: 3
гостренький язичок (1) багата мамуся (1) за дитя форуму (1)
Дякував (ла): 3766 раз.
Подякували: 4017 раз.

Повідомлення Перлинка » 22 грудня 2010, 23:22

Знайди дійсно хорошу рису його характеру (переконана, таких немало)

Таки дійсно не мало,я тут йому часто оди співаю ,але буває що через такі от дурниці все хороше якось вмить забувається,принаймні на певний час.
«Спасай взятых на смерть, и неужели откажешься от обреченных на убиение? Скажешь ли: "вот, мы не знали этого"? А Испытующий сердца разве не знает? Наблюдающий над душею твоею знает это, и воздаст человеку по делам его». (Притч.24:11-12)
Перлинка Офлайн

Я тут живу

Повідомлення Apolloniya » 22 грудня 2010, 23:26

А відчуваєш, як настрій, з бажання кричати на все горло переходит в більш позитивний, з бажанням сміятись з наших коханих тлумків? :)
А в мого ще і додаткова "відмазка" - він блондин. Я коли перефарбувалас в брюнетку, ми сміялись, що то через те, що два блондини в сімї забагато :zybu:
Apolloniya Офлайн

Стоматолог

Нагороди: 1
за дитя форуму (1)
Дякував (ла): 225 раз.
Подякували: 489 раз.
Діти: baby boy

Повідомлення Melisa » 22 грудня 2010, 23:26

Я колись собі спеціально в зошиті - щоденнику записала всі його "плюси". потім забула за той запис. а от недавно знов згадала. Думаю, все. треба брати листок паперу і писати "позитив", бо шось я вобше розкисла. і тут випадково натрапляю на той листочок зі щоденника...
Думаю, капец. Дежа вю. Хоч бери і носи той листок біля себе, щоб в потрібні моменти перечитувати, як молитву і не реагувати отак емоційно на все.
Melisa Офлайн

Я тут живу

Дякував (ла): 1656 раз.
Подякували: 2019 раз.

Повідомлення Перлинка » 22 грудня 2010, 23:30

А відчуваєш, як настрій, з бажання кричати на все горло переходит в більш позитивний, з бажанням сміятись з наших коханих тлумків? :)

Та мене якось зразу попустило,як тут написала,стало набагато легче,а то бігала по квартирі і не знала кудидзвонити,кому жалітись,і що б таке важке розбити.
Перлинка Офлайн

Я тут живу

Повідомлення Apolloniya » 22 грудня 2010, 23:35

Цей форум- то сила! :thumbsup: Інциклопедія життя :o
Apolloniya Офлайн

Стоматолог

за дитя форуму (1)

Повідомлення Apolloniya » 22 грудня 2010, 23:38

Ружена, "бачили очі, що брали", правда? Мусиш набратись терпіння і нічого зопалу не роби, бо, як правило, можна добитись всього, що забагнеться, але приходить воно не в один момент.
Apolloniya Офлайн

Стоматолог

за дитя форуму (1)

Повідомлення Oksana » 22 грудня 2010, 23:46

Перлинка написав:Завтра до мене прийде цьоця прибирати,може ще щось їсти зварить як встигне,час від часу викликаю її.Діти ходять в садочок.Так шо не все так страшно,

А мені все одно імпонує як ти все встигаєш :P І незалежно від того де дітки, чи в садочку чи дома, і чи приходить цьоця чи нє :P Бо на цьоцю ще тре заробити, а наскільки я тебе (хай заочно) знаю, то тобі це вдається, та й дітки в садочку не цілодобово, а приходячи звідти більш ніж впевнена ще довго з мами не злазять ;-) Ну то так, не лестощі, а моя думка. Я наприклад себе вагітною памятаю, то в мене стільки сил не було ;-)

Перлинка написав:А тепер виявляється ,що ще треба кожне завдання поетапно розтолкувати.Лиш дійсно лишається одне ,щоб не губив і читати не забував :zybu: ,треба телефонувати і нагадувати шо має прочитати.

:zybu: о, я щось не подумала, що то ще треба буде телефонувати, щоб не забув прочитати :zybu: Чоловіки, що тут скажеш ;-) В них забудькуватість в крові :zybu: Я от маю маленькі два приклади. Доця і синочок, одного віку, і що я вам скажу...багато речей в чоловіків вже в крові :zybu: А особливо мені подобається спостерігати за тим, як чоловік злиться деколи на синочка за те, що сам кожен день робить :zybu:

дівчатка, не вдасться нам перевчити наших чоловіків ніяк, тре лиш шукати жіночі хитрощі, завдяки яким зменшувати оті декілька мінусів ;-) Вони ж в нас таки дійсно хороші ;-)
Зображення
[Зображення
Oksana Офлайн

Почуваюся, як вдома

Нагороди: 4
Мамуся-творець (1) випускниця школи материнства (1) Успішне грудне вигодовування (1) Чемпіон (1)
Дякував (ла): 387 раз.
Подякували: 679 раз.

Повідомлення Перлинка » 22 грудня 2010, 23:50

Вони ж в нас таки дійсно хороші ;-)

100% :thumbsup:
Перлинка Офлайн

Я тут живу

Повідомлення Marta » 23 грудня 2010, 01:12

Мда, чоловіки.... :ugeek:

Я також деколи так нервуюсь, страшне, і просто довбусь в голову, ну ЯК можна бути таким, ЯК можна так зробити, ЯК???...
Проте, дійсно, ми їх не перемінимо, мені здається, то в крові....
І єдиний наш вихід постійно згадувати їх добрі риси і гарні вчинки, якими ми можемо пишатися, а до мінусів пристосовуватись.. Ну а що робити?
Перлинка, я тобою також захоплююсь, ти дуже сильна жінка, і дуже мудра! :roses:
І твій чоловік теж для тебе найкращий, інакше ти б за нього заміж не вийшла...) Всі туплять час від часу, особливо ВОНИ...))
Marta Офлайн

Поперед.Далі

Повернутись до Поговоримо про чоловіків

Хто зараз онлайн

Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 1 гість