Глобальні оголошення!

Цікавинки яких нас навчили чоловіки

Re: Цікавинки яких нас навчили ЧОЛОВІКИ

Повідомлення happymami » 25 листопада 2010, 13:29

Ну мене й саму дратує, коли дивитися зі сторони))) А коли граю, то такий азарт бере, шо ого))) А мій чоловік теж не дуже прзнає більярд))) Каже. шо то для тормозів)) А я читала, що насправді більярд дуже корисний, бо тренує всі м*язи і потребує купи кілометрів ходіння кругом стола)))))

Угу. Ми колись на дівішніку пішли грати, то вмерти можна було. Один стіл, шість кобіт. і ми там пробували і теніс тими киями грати і заставляли бити кулю "по собачому"(тобто з піднятою ногою, ніби пісяє. І по мавпячому, тобто, підскакуючи і кричачи "Уа уа уа"))) І типу гольф робили на столі. Ой, то дуже цікава гра))))))

Прикол в тому. що більшість хлопців вчать дівчат грати в цю гру лише тому, шо процес навчання дуже еротичний :lol: :good: . Коли дівчина спереду. хлопець ззаду, показує їй куди і шо :lol: :oops: . От самого першого уроку не забуду ніколи)) Головне, щоб то вчив не той чоловік, котрий працює в більярдній, а саме той, котрий вам подобається 8-)
Навчу комп'ютерної графіки. З сертифікатом чи приватно
ЗображенняЗображення
Ми можемо стримати біль, злість, сльози, любов... але стримати сміх - неможливо)))
happymami Офлайн

Я тут живу

Нагороди: 6
Мамуся-творець (1) акула пера (1) за тривале грудне вигодовуванн (2) слінгомама (1) Чемпіон (1)
Дякував (ла): 2500 раз.
Подякували: 5212 раз.
Діти: Хлопчик-дівчинка)))

Повідомлення Liza » 06 березня 2011, 15:50

чоловік намагається навчити мене пропускати повз увагу те, що дратує і ображає. не вдається. я просто пам"ятаю його повчання, але не завжди втілюю в життя.

(він дуже гарно викручується з різних ситуацій. дуже люблю переповідати випадок про нього:
служба в армії. "дєди" знущаються з "духів". "дєд" каже до низки "духів" по черзі слово "бомба!", і ті мають відповідти "бах!". дійшла черга до мого чоловіка-"духа" - йому кажуть "бомба!", а він мовчить. його запитують, чому він не відповідає, а він каже: "порох відсирів...".
розумничок мій :) )
мама-спецназ
Liza Офлайн

Почуваюся, як вдома

Нагороди: 7
Мамуся-творець (1) випускниця школи материнства (1) акула пера (1) за тривале грудне вигодовуванн (1) багата мамуся (1)
Дякував (ла): 3424 раз.
Подякували: 893 раз.
Діти: Святослав (06.09.2009),
Дарина (20.03.2012),
Ждан (22.11.13).

Повідомлення mavpusya » 06 березня 2011, 16:55

Liza Так-так, твого чоловіка оцінили ще на практичних :hhh: :thumbsup: Часом не розумієш, що приколовся, а потім як доходить :))) А вже пізно :oops:

А я думала-думала, чого мене навчив чоловік? І згадала одне - але то був один із найважливіших моїх страхів. Я боялась води! А тепер я плаваю, як рибка! Процес виглядав дуже смішно. Велика цьоця була привязана шнурочком до плавального кругу за руку :) І так ми вчились. А останній день перебування на морі, я попросила відвязати круг, і проплила разом із чоловіком до буйка і назад. Не можу описати, яке це щастя - перебороти свій страх!
А від друзів навчилась спокініше сприймати проблеми і не кіпішувати. Бо чоловік у мене істерик ще той. :) А як заспокоїться, то вирішує проблеми швидко, але так вміє нагнітити обстановку перед тим.... Та зараз я вже сприймаю цей процес набагато простіше...
Зображення
Свобода волн и злата звон - пиратский дух не побеждён! Зображення
mavpusya Офлайн

Почуваюся, як вдома

Нагороди: 3
Мамуся-творець (1) за тривале грудне вигодовуванн (1) слінгомама (1)
Дякував (ла): 4072 раз.
Подякували: 1627 раз.
Діти: Дівчинка

Повідомлення Liza » 15 березня 2011, 16:08

mavpusya
mavpusya написав: Так-так, твого чоловіка оцінили ще на практичних

оцінили - хто?
на практичних - а це на чому? ти про його роботку? :)
мама-спецназ
Liza Офлайн

Почуваюся, як вдома

Нагороди: 7
Мамуся-творець (1) випускниця школи материнства (1) акула пера (1) за тривале грудне вигодовуванн (1) багата мамуся (1)
Дякував (ла): 3424 раз.
Подякували: 893 раз.
Діти: Святослав (06.09.2009),
Дарина (20.03.2012),
Ждан (22.11.13).

Повідомлення mavpusya » 15 березня 2011, 17:09

Ага, про роботу! Прікольний в тебе чоловік! :tipok:
Зображення
Свобода волн и злата звон - пиратский дух не побеждён! Зображення
mavpusya Офлайн

Почуваюся, як вдома

Нагороди: 3
Мамуся-творець (1) за тривале грудне вигодовуванн (1) слінгомама (1)
Дякував (ла): 4072 раз.
Подякували: 1627 раз.
Діти: Дівчинка

Повідомлення Sawwku » 15 березня 2011, 21:33

мене чоловік навчив любити дику природу і активний відпочинок
а от правильно користуватися комп"ютером його навчила я ;-)
Востаннє редагувалось Sawwku в 16 березня 2011, 12:03, всього редагувалось 1 раз.
Sawwku Офлайн

Я тут живу

Нагороди: 4
випускниця школи материнства (1) Успішне грудне вигодовування (1) слінгомама (1) Чемпіон (1)
Дякував (ла): 837 раз.
Подякували: 912 раз.
Діти: маленьке сонечко Анютка
01,01,2011

Re: Цікавинки яких нас навчили чоловіки

Повідомлення Enigma » 16 березня 2011, 10:22

Мене чоловік навчив:
- користуватися Вордом,
- не обсуждати інших,
- правильно видавлювати зубну пасту,
- навчив, що жінка повинна слідкувати за собою і завжди гарно виглядати, а він може робити усю роботу, яку я не встигаю, через те що зайнята собою,
- навчив любити туман,
- якщо я хочу якусь тваринку і її отримую, то повинна розуміти, що за нею тре доглядати постійно, а не погратися перший тиждень і сплавляти чоловікові :)
Enigma Офлайн

Повідомлення krapk@ » 16 березня 2011, 11:09

а мене навчив, що чоловіком командувати не варто, хіба якось по-мудрому, не явно. Не брати все на себе-хай як він погано щось зробить, але сам. Ініціатива наказуєма. А так здебільшого я його чогось вчила.
Зображення
И дай вам Бог того вдвойне,чего желаете вы мне.

Может, у кого-то жизнь и как зебра: полоса черная, полоса белая.А у меня как радуга и сейчас мне фиолетово
krapk@ Офлайн

Я тут живу

Мамуся-творець (1) Успішне грудне вигодовування (1) за дитя форуму (1) слінгомама (1)
Дякував (ла): 1369 раз.
Подякували: 1663 раз.
Діти: В нас вдома Юрський період- всіма заправляє синочок Юрчик

Повідомлення krapk@ » 16 березня 2011, 14:56

от ще до вищенаписаного. Чоловік повинен бути чоловіком. Це означає, що вся відповідальність за важливі рішення родини лежить саме на ньому. Він вказує шлях, по якому йде сім'я, і ??веде сім'ю. Основне завдання чоловіка - реалізація свого потенціалу і досягнення в соціумі. Жінка пробачить чоловікові будь-які помилки і невдачі, але ніколи не пробачить бездіяльності. Чоловіки, реалізовуватися! Жінки, дозвольте своєму чоловікові реалізуватися, і нехай, поруч з вами він відчуває себе сильним і мужнім. Чоловіки, зробіть так, щоб ваша жінка була спокійною і захищеною поруч з вами.
Зображення
И дай вам Бог того вдвойне,чего желаете вы мне.

Может, у кого-то жизнь и как зебра: полоса черная, полоса белая.А у меня как радуга и сейчас мне фиолетово
krapk@ Офлайн

Я тут живу

Мамуся-творець (1) Успішне грудне вигодовування (1) за дитя форуму (1) слінгомама (1)
Дякував (ла): 1369 раз.
Подякували: 1663 раз.
Діти: В нас вдома Юрський період- всіма заправляє синочок Юрчик

Повідомлення Enigma » 16 березня 2011, 15:11

krapk@ написав:от ще до вищенаписаного. Чоловік повинен бути чоловіком. Це означає, що вся відповідальність за важливі рішення родини лежить саме на ньому. Він вказує шлях, по якому йде сім'я, і ??веде сім'ю. Основне завдання чоловіка - реалізація свого потенціалу і досягнення в соціумі. Жінка пробачить чоловікові будь-які помилки і невдачі, але ніколи не пробачить бездіяльності. Чоловіки, реалізовуватися! Жінки, дозвольте своєму чоловікові реалізуватися, і нехай, поруч з вами він відчуває себе сильним і мужнім. Чоловіки, зробіть так, щоб ваша жінка була спокійною і захищеною поруч з вами.

Золоті слова :гуд:
Enigma Офлайн

Поперед.Далі

Повернутись до Поговоримо про чоловіків

Хто зараз онлайн

Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 2 гостей