Я росла з кузенами, нам було дуже весело і цікаво разом. В університеті навчална група складалася на 70% з хлопців. Можливо, саме через це мені дуже комфортно в товаристві чоловіків (інтелігентних), ми легко знаходимо спільну мову. Я можу сказати, що майже всі друзі мого коханого - мої друзі. А ще в мене є 2 особливих друга, в яких до мене колись виникала симпатія, але не побачивши жодних проявів зацікавленості з моєї сторони, хлопці заспокоїлися, ми чудово спілкуємося: ходимо по магазинах, вибираєм подарунки половинкам, готуємо іноді їжу один для одного, коли хтось з нас залишається один, обмінюємося подарунками і завжди допомогаємо один одному, залишаємо ключі від дому, якщо треба... Ми зараз живемо в різних країнах, тож бачимося 1-3 рази на рік, часом приїжджаю в Копенгаген, на курси, а друг звідти якраз у відпустці, то я знаю, що мене чекають ключі під килимком і повний холодильник продуктів. :good:
Чоловік раніше ставився до нашої дружби позитивно, бо самому ці хлопці подобаються, як люди, але, після кількох наших сварок, коли я дзвонила друзям за порадою і знаходила підтримку, мій Андрій розгнівався. Сама винна. :shock: :oops:
Я не можу уявити між нами симпатії більшої, ніж в друзів, бо вони не достатньо особливі для мене (в плані мужності, сексуальності, мудрості- їм далеко до мого чоловіка, в моїх очах), а мене вони вже дійсно, забагато знають