Глобальні оголошення!

Чоловік сектант

Re: Чоловік сектант

Повідомлення Перлинка » 05 жовтня 2011, 19:33

happymami

і ще якщо спасуться всі хто вірить в Бога , не важливо якого ,то й капличку в парку дурно завалили :)
«Спасай взятых на смерть, и неужели откажешься от обреченных на убиение? Скажешь ли: "вот, мы не знали этого"? А Испытующий сердца разве не знает? Наблюдающий над душею твоею знает это, и воздаст человеку по делам его». (Притч.24:11-12)
Перлинка Офлайн

Я тут живу

Нагороди: 3
гостренький язичок (1) багата мамуся (1) за дитя форуму (1)
Дякував (ла): 3766 раз.
Подякували: 4017 раз.

Повідомлення happymami » 05 жовтня 2011, 23:58

Перлинка написав:Це не правда

це моя думка. Цитати, котрі ти навела, всьо вірно кажуть. Але то якшо дивитися з позиції християн. У мусульман є свої схожі цитати, я впевнена, котрі кажуть, шо тіко вони можуть спастися, а ми погани ;). Так само, як і в буддистів і прочіх... Але я вірю, шо в них діє той же Святий дух - Христос. тіко просто вони його називють по іншому ;) Ну оптиміст я, розумієш? Кончений оптиміст і хочу вірити в те, що оця моя теорія - вірна ;) Невже ти думаєш, шо спасуться лише християни? газети пишуть, приміром, що сьогодні у світі налічується понад 2,2 мільярда мусульман або понад чверть усього населення Землі. Тобто, ти вважаєш, що чверть землі не спасеться, бо не знає Ісуса? Я, звичайно, не читала мусульманських заповідей і їхніх Коранів (чи як там називається головна книга?), але думаю, шо якийсь вихід для них таки є. Мабуть просто Ісус у них має інше ім'я, але він - той же самий Бог, шо й у нас. ХЗ

Перлинка написав:між грекокатоликами та православними розбіжності мізерні ,а між християнами та приміром крішнаїтами просто прірва,то зовсім не той компот

розумію. Погоджуюся, але так як чіткого прикладу таких стосунків не мала, то згадала бодай про схоже. Хай і не 100%. Знаєш, інколи кришнаїт з католиком краще зживуться, ніж православні з грекокатоликом. Всьо залежить тіко від людей, а не від віри

Перлинка написав:хеппімаі,а чьо ти нас туди не запрошувала ніколи?

не дуже лблю нав'язувати свою думку іншим. Я й так вже на форумі всі теми протринділа своєю Альфою, особливо навесні, коли вперше туди потрапила ;-) . Кого цікавило - той питався в приват. Кого ж ні - того і ні))) ОКе. Скину вам нині персональне запрошення в тему з нашими місцевими анонсами ;) А то все руки не доходять
Навчу комп'ютерної графіки. З сертифікатом чи приватно
ЗображенняЗображення
Ми можемо стримати біль, злість, сльози, любов... але стримати сміх - неможливо)))
happymami Офлайн

Я тут живу

Нагороди: 6
Мамуся-творець (1) акула пера (1) за тривале грудне вигодовуванн (2) слінгомама (1) Чемпіон (1)
Дякував (ла): 2500 раз.
Подякували: 5212 раз.
Діти: Хлопчик-дівчинка)))

Повідомлення happymami » 06 жовтня 2011, 00:03

Перлинка написав:happymami
і ще якщо спасуться всі хто вірить в Бога , не важливо якого ,то й капличку в парку дурно завалили :)

Перлинка. ну йома йо, капличку валили не через то, шо там якась секта. В першу чергу через то, що вона - незаконна забудова. А то шо там небезпечна секта, то вже як прілагающе до того, шо ті люди підпадають під кримінал, бо вкрали землю. Навіть якби там Алігатор побудували - то демонтаж би відбувся. Просто ажіотаж виник наразі серед населення саме через то, шо там замішана релігія. Насправді ті, хто ініціював знесення - керувалися надзвичайно мало тим фактом, що там секта.
Тут є півторагодинне відео, де громадська рада з кількох спеціалістів різних напрямків розбирає дану проблему забудови джерела. ;-)
ЗображенняЗображення
Ми можемо стримати біль, злість, сльози, любов... але стримати сміх - неможливо)))
happymami Офлайн

Я тут живу

Мамуся-творець (1) акула пера (1) за тривале грудне вигодовуванн (2) слінгомама (1) Чемпіон (1)

Повідомлення Перехожа » 07 жовтня 2011, 17:08

знову ми говорили,знову майже монолог: я Біблію знаю дуже добре майже 10 років був в протестанській церкві :scare: -я цього навіть не знала, ми лиш 2 роки разом. Питає мене-як ти розумієш матвія19-28? Христос вчив про реінкарнацію-про перевтілення душі після смерті і таким християнство було до553року бо заборонили вчити про перевтілення так як це вчать ВСІ релігії крім християнства а підсунули людям ад і рай яких взагалі не існує тут на Землі Тому Христос добре говорив що він дорога правдв і життя а потім жиди використали його вчення щоб нас тримати під ковпаком.ВСІ РЕЛІГІЇ МАЮТЬ ОДИН КОРІНЬ.нажаль християнство найбільше постраждало. Каже подивись на Інтері БРАМА ЧАСУ-РЕІНКАРНАЦІЯ. Дивитися чи ні??
Перехожа Офлайн

Повідомлення Перлинка » 07 жовтня 2011, 17:17

Перехожа

а що це має до реінкарнації ?

А Ісус відказав їм: Поправді кажу вам, що коли, при відновленні світу, Син Людський засяде на престолі слави Своєї, тоді сядете й ви, що за Мною пішли, на дванадцять престолів, щоб судити дванадцять племен Ізраїлевих.
«Спасай взятых на смерть, и неужели откажешься от обреченных на убиение? Скажешь ли: "вот, мы не знали этого"? А Испытующий сердца разве не знает? Наблюдающий над душею твоею знает это, и воздаст человеку по делам его». (Притч.24:11-12)
Перлинка Офлайн

Я тут живу

Нагороди: 3
гостренький язичок (1) багата мамуся (1) за дитя форуму (1)
Дякував (ла): 3766 раз.
Подякували: 4017 раз.

Повідомлення krapk@ » 07 жовтня 2011, 20:25

неі там здається про розлучення. А що він збирається розлучатися з тобою???
Прихований текст. Щоб його побачити, Вам необхідно зареєструватися!
Зображення
И дай вам Бог того вдвойне,чего желаете вы мне.

Может, у кого-то жизнь и как зебра: полоса черная, полоса белая.А у меня как радуга и сейчас мне фиолетово
krapk@ Офлайн

Я тут живу

Нагороди: 4
Мамуся-творець (1) Успішне грудне вигодовування (1) за дитя форуму (1) слінгомама (1)
Дякував (ла): 1369 раз.
Подякували: 1663 раз.
Діти: В нас вдома Юрський період- всіма заправляє синочок Юрчик

Повідомлення krapk@ » 07 жовтня 2011, 20:29

ой, вибач, то я не додивилася. Я подумала від 19:1 до 19:28
Зображення
И дай вам Бог того вдвойне,чего желаете вы мне.

Может, у кого-то жизнь и как зебра: полоса черная, полоса белая.А у меня как радуга и сейчас мне фиолетово
krapk@ Офлайн

Я тут живу

Нагороди: 4
Мамуся-творець (1) Успішне грудне вигодовування (1) за дитя форуму (1) слінгомама (1)
Дякував (ла): 1369 раз.
Подякували: 1663 раз.
Діти: В нас вдома Юрський період- всіма заправляє синочок Юрчик

Повідомлення Nymydora » 08 жовтня 2011, 16:31

Перехожа, а ці духовні пошуки Вашого чоловіка якось відбиваються на якості вашої сім'ї: проведення часу разом, побут, спілкування з дитиною (якщо є), врешті заробляння грошей і все таке? Якщо ні, то дайте людині спокій, хай собі читає. Це ж не означає, що він зараз продасть квартиру і всі гроші на секту віддасть. Маса людей читає. Тим більше, що він, судячи по всьому, схильний до духовних змін. Я теж один період читала всяке різне, і про чакри, і якісь там трохи медитації пробувала робити, і в реінкарнацію досі вірю. Але це не робить мене поганою людиною: їсти готую, дитину доглядаю, на роботу ходжу, ніхто не жаліється. ;-)
Сходіть, дійсно, разом на Альфа. А про реінкарнацію подивіться, це ж нічого страшного нема, ніхто не зобов'язує зразу у це вірити.
А мені більше опис Перехожої не крішнаїтство,а нью-ейдж нагадує.
Зображення
Зображення
Мрії збуваються
Nymydora Офлайн

Я тут живу

Успішне грудне вигодовування (1) багата мамуся (1) за дитя форуму (2) слінгомама (1) Чемпіон (1)
Дякував (ла): 2120 раз.
Подякували: 3049 раз.
Діти: Троє

Повідомлення happymami » 09 жовтня 2011, 02:13

Nymydora написав:А мені більше опис Перехожої не крішнаїтство,а нью-ейдж нагадує.

мейбі, бо про Агні-Йога будизм я теж не чула. але я й не надто сильна в тих різновидах. Так,раз поговорила з одним "тібетським монахом" і на тому стало
ЗображенняЗображення
happymami Офлайн

Я тут живу

Повідомлення Перехожа » 09 жовтня 2011, 14:12

Перлинка написав:Перехожа

а що це має до реінкарнації ?

А Ісус відказав їм: Поправді кажу вам, що коли, при відновленні світу, Син Людський засяде на престолі слави Своєї, тоді сядете й ви, що за Мною пішли, на дванадцять престолів, щоб судити дванадцять племен Ізраїлевих.

пояснив , що ця фраза при відновленні світу -це фальшивка взяти інший переклад Біблії і там замість цієї фрази буде старословянське слово ПАКИБИТІЄ а в грецькому тексті це слово ПАЛІНГЕНЕЗІС-палін-БАГАТО генезіс ЖИТТЯ тобто багато життів
Перехожа Офлайн

Поперед.Далі

Повернутись до Поговоримо про чоловіків

Хто зараз онлайн

Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 2 гостей