Глобальні оголошення!

А я так більше не можу жити

Re: А я так більше не можу жити

Повідомлення krapk@ » 18 квітня 2011, 20:57

єх, є ж чоловіки!! Де ви таких шукали???
Зображення
И дай вам Бог того вдвойне,чего желаете вы мне.

Может, у кого-то жизнь и как зебра: полоса черная, полоса белая.А у меня как радуга и сейчас мне фиолетово
krapk@ Офлайн

Я тут живу

Нагороди: 4
Мамуся-творець (1) Успішне грудне вигодовування (1) за дитя форуму (1) слінгомама (1)
Дякував (ла): 1369 раз.
Подякували: 1663 раз.
Діти: В нас вдома Юрський період- всіма заправляє синочок Юрчик

Повідомлення oksana.tesliuk » 18 квітня 2011, 22:49

Саша, а може ти б до когось із психологів форуму звернулася?! Може допоможуть розібратися в причинах його поведінки, підкажуть як правильніше реагувати на такі "заяви"... Бо тут кожен з нас може лише розказати свою власну історію, яку навряд чи ти, чи будь-хто інший, зможеш використати. Такі речі є дуже індивідуальними. Ну, ще можемо поспівчувати, розрадити... Але ж треба мабуть щось з цим всім робити, і чим раніше, тим краще, як на мене :emphaty:
oksana.tesliuk Офлайн

Почуваюся, як вдома

Нагороди: 3
випускниця школи материнства (1) Успішне грудне вигодовування (1) за дитя форуму (1)
Дякував (ла): 804 раз.
Подякували: 1014 раз.
Діти: Андрій 23.11.2003
Микола 19.05.2011

Повідомлення Радмила » 18 квітня 2011, 23:25

До речі, хороший сімейний психолог, часто може зарадити в такому. Суть в тому, що вони не погані і ми не погані, просто не має взаєморозуміння. Коли розумієш іншу половинку, конфлікт зникає і починається діалог.
Я б теж радила до психолога. Помагає.
Зображення
Зображення
Щастя є
Радмила Офлайн

Почуваюся, як вдома

випускниця школи материнства (1) гостренький язичок (1) за тривале грудне вигодовуванн (1)
Дякував (ла): 1321 раз.
Подякували: 1747 раз.
Діти: Старша донечка Менша донечка

Повідомлення Lesya » 19 квітня 2011, 22:19

Як на мене - це просто від людини залежить. От в мене чоловік і заробляє добре, і з малим помагає: сам купає, варить сніданки і на вечір кашки, погуляє... Але коли треба щось зробити чоловіче - ну щось полагодити... то приходить мій тато. :(
Ну навчили його так вдома, чи сам навчився. Є вільна хвилька - то він за книжкою. Ну просто наркоман літературний! Часом сил нема! :istereka:
А в маминої ліпшої подруги чоловік навіть лампочку не поміняє - не вміє. Готувати - яєшню і мівіну. Але їй це підходить - живуть щасливо.
Може він просто зараз боїться змін через народження малюка? А потім його "прорве" і буде сам все за дитиною робити...
Зображення
Lesya Офлайн

Аптекар (провізор)

Мамуся-творець (1) випускниця школи материнства (1) багата мамуся (1) за дитя форуму (1)
Дякував (ла): 548 раз.
Подякували: 1086 раз.
Діти: Синочок і дві лапочки дочки

Повідомлення mari » 19 квітня 2011, 22:26

Може допоможуть розібратися в причинах його поведінки, підкажуть як правильніше реагувати на такі "заяви"...

психолог може помогти Саші, змінити своє відношення до цього або змінити себе. Щодо чоловіка- то чому саме він так не можен жити? Цього ми не знаємо. І чи хоче він змінюватись і розбиратись в причинах поведінки? Що на це говорить, Саша твій чоловік ти не пишеш. А може в його уяві саме це й повинен робити чоловік(заробляти гроші і крутитись на роботі, а жінка все інше?) Усі чоловіки різні, як і жінки. І заробляють теж по-різному. Але завжди у сімейних непорозуміннях винні 2 людей.Можливо зараз саме час поки не пізно шукати відповіді вам обом на ЧОМУ так? І гроші- додаткова причина, точно не основна. Непорозуміння бувають і з багатими і з бідними.
Якщо говорити між нами,То все починається з мами.І казочка перша у світі,І сонячна подорож в літо. Найперші легенькі сніжинки. І сяюче диво - ялинка.Від мами - і літери,Й слово,І зроблена разом обнова.Якщо говорити між нами,То все починається з мами.
mari Офлайн

Психотерапевт

Нагороди: 2
Мамуся-творець (1) жіночі посиденьки (1)
Дякував (ла): 3738 раз.
Подякували: 6894 раз.
Діти: 18 річна донька-студентка Анна Марія

Повідомлення krapk@ » 19 квітня 2011, 23:13

судячи з іншої теми він ще дещо встигає робити, крім роботи. Може він реально має другу???
Зображення

Может, у кого-то жизнь и как зебра: полоса черная, полоса белая.А у меня как радуга и сейчас мне фиолетово
krapk@ Офлайн

Я тут живу

Мамуся-творець (1) Успішне грудне вигодовування (1) за дитя форуму (1) слінгомама (1)

Повідомлення oksana.tesliuk » 20 квітня 2011, 09:27

krapk@ написав:судячи з іншої теми він ще дещо встигає робити, крім роботи. Може він реально має другу???

krapk@ Не нагнітай пристрасті. Їх і так Саші вистачає. Навіть якщо так, то це ще не кінець світу. Вихід є завжди, варто лише спробувати поглянути на все тверезими очима без надмірних емоцій
oksana.tesliuk Офлайн

Почуваюся, як вдома

випускниця школи материнства (1) Успішне грудне вигодовування (1) за дитя форуму (1)
Дякував (ла): 804 раз.
Подякували: 1014 раз.
Діти: Андрій 23.11.2003
Микола 19.05.2011

Повідомлення Nymydora » 20 квітня 2011, 09:50

А мені здається, що це просто тип характеру. Мій заробляє більше (де юре), на руки приносить коли 3 тис., коли більше, коли менше - нерегулярно. Але приносить. При цьому нічого не помагає по дому, бо йде на 9, в 8 приходить і відпочиває, бо змучився за цілий день на роботі. (при тому, що я також працюю, хоча заробляю набагато менше). На вихідних майже так само - ну хіба часом погуляє з нами в парку або з малим довше посидить. Ну або щось таке ну вже зовсім чоловіче, але то рідко буває. А реально, малого мені бавлять мама з татом - посидять, поки поприбираю, їсти щось підкинуть (в нас окрема кухня, я готую сама), білизну розвісять з машинки. ТАк що Саша, це неприємно, але не трагедія. Звикнути можна. На жаль.
Зображення
Зображення
Мрії збуваються
Nymydora Офлайн

Я тут живу

Нагороди: 6
Успішне грудне вигодовування (1) багата мамуся (1) за дитя форуму (2) слінгомама (1) Чемпіон (1)
Дякував (ла): 2120 раз.
Подякували: 3049 раз.
Діти: Троє

Повідомлення krapk@ » 20 квітня 2011, 23:34

oksana.tesliuk написав:
krapk@ написав:судячи з іншої теми він ще дещо встигає робити, крім роботи. Може він реально має другу???

krapk@ Не нагнітай пристрасті. Їх і так Саші вистачає. Навіть якщо так, то це ще не кінець світу. Вихід є завжди, варто лише спробувати поглянути на все тверезими очима без надмірних емоцій

а ти другу темку читала про його пропадання на півроку і про пиятику. Як на мене вихід один. Сашо, я тебе дуже розумію. В мого чоловіка появилася інша і зараз він з нею. Вчора приїжджав. Я кажу о, так поправився, видно класно живеться. а він-а що я схожий на дуже щасливого? Короче незнаю, є такий тип чоловіків, що їм нічим не вгодиш.
Зображення

krapk@ Офлайн

Я тут живу

Повідомлення гра з вогнем » 20 квітня 2011, 23:36

krapk@ може вертатися надумав;) натякає? :?
гра з вогнем Офлайн

Я тут живу

Мамуся-творець (1) гостренький язичок (1) за тривале грудне вигодовуванн (1)
Дякував (ла): 3057 раз.
Подякували: 4232 раз.

Поперед.Далі

Повернутись до Поговоримо про чоловіків

Хто зараз онлайн

Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 7 гостей