Глобальні оголошення!

Що кажуть про форум ваші чоловіки?

Re: Що кажуть про форум ваші чоловіки?

Повідомлення happymami » 25 березня 2011, 05:21

Marta написав:він іншим цікавиться в неті.

ггггг :grin: :grin: :grin: . Ню ню. Чим ЩЕ можна в неті цікавитися? :grin: :grin: :grin: Ти там підгляда інколи, шо ж такого цікавого є в неті ЩЕ))) І нам розкажеш :lol: . Мо якісь сайти цікаві для мамусь знайдуться :oops: :oops: :oops:
Навчу комп'ютерної графіки. З сертифікатом чи приватно
ЗображенняЗображення
Ми можемо стримати біль, злість, сльози, любов... але стримати сміх - неможливо)))
happymami Офлайн

Я тут живу

Нагороди: 6
Мамуся-творець (1) акула пера (1) за тривале грудне вигодовуванн (2) слінгомама (1) Чемпіон (1)
Дякував (ла): 2500 раз.
Подякували: 5212 раз.
Діти: Хлопчик-дівчинка)))

Повідомлення Lesya » 25 березня 2011, 11:22

Часом даю читати свої відповіді в консультативному розділі. Оце недавно побачив перелік активних тем, коли там практично підряд йшли темки про еротику, стриптиз, дорослі ігри, рольові ігри... Коротше все в одному дусі. Ну він довго сміявся, прокоментував: І вас весна знайшла. Ну ви даєте.. :lol: :lol: :lol:

А так - він байдужий до всяких форумів. Йому компа хватає для планів - звітів - проектів по роботі
Зображення
Lesya Офлайн

Аптекар (провізор)

Нагороди: 4
Мамуся-творець (1) випускниця школи материнства (1) багата мамуся (1) за дитя форуму (1)
Дякував (ла): 548 раз.
Подякували: 1086 раз.
Діти: Синочок і дві лапочки дочки

Повідомлення pan_kotskyy » 25 березня 2011, 11:34

Не читає, деколи питає "ну що там нового взнала" чи "всі думають так як ти"?
Я про те, що з того часу як я стала мамою дуже бракувало отаких тем мамських, ну не було мені з ким пообговорювати детально ті питання, настільки, що коли ми кудись йшли з чоловіком в компанію він просив - "тільки не про грудне годування" :crazy: Вопщем, вилічилась завдяки форуму, тепер оточуючих не мучаю своїми глобальними темами :clapping:
ЗображенняЗображення
pan_kotskyy Офлайн

Почуваюся, як вдома

за тривале грудне вигодовуванн (1) багата мамуся (1) за дитя форуму (1) слінгомама (1)
Дякував (ла): 1925 раз.
Подякували: 1575 раз.
Діти: хлопчик, дівчинка

Повідомлення Marichka » 25 березня 2011, 11:58

Ніби не проти.Часом щось обговорюю,але не конкретизую.Мене зареєстрував чоловік:)))
Зображення
Marichka Офлайн

Я тут живу

випускниця школи материнства (1) за тривале грудне вигодовуванн (1) за дитя форуму (1) Чемпіон (1)
Дякував (ла): 2032 раз.
Подякували: 1655 раз.
Діти: Ліля 6.06.2010
Тадей 3.07.2013

Повідомлення taranjka » 25 березня 2011, 12:29

не зареєстрований, сам не читає. коли сідає за комп то відкриває сторінок 100, де ж тут форум влізе? :tipok:
Зображення
я завжди той, ким я собі здаюся - а моє уявлення про себе постійно змінюється А.Жід
не кажіть мені шо робити, і я не скажу куди вам іти)))
taranjka Офлайн

Я тут живу

Мамуся-творець (1) акула пера (1) Успішне грудне вигодовування (1) багата мамуся (1) за дитя форуму (1)
Дякував (ла): 1739 раз.
Подякували: 5566 раз.
Діти: трійко чудів

Повідомлення Sawwku » 25 березня 2011, 13:21

не зареєстрований, але деколи підчитує. в більшості я з ним ділюся тим, що мене зацікавило, а потім обговорюємо. ревнує до форуму дико, бо тільки додому прийде, я йому дитину спихну, а сама в нет :oops:
на форумах не зареєстрований, в неті шукає потрібну йому інформацію, а не тупо розважається як я :oops: :oops: :oops:
Sawwku Офлайн

Я тут живу

випускниця школи материнства (1) Успішне грудне вигодовування (1) слінгомама (1) Чемпіон (1)
Дякував (ла): 837 раз.
Подякували: 912 раз.
Діти: маленьке сонечко Анютка
01,01,2011

Повідомлення happymami » 25 березня 2011, 13:24

Sawwku еее, Саш, ми теж тут не розважаємося ;-) Ми робимо дітям щасливих мам ;-) ;-)
Писала колись Радмила, і я тепер цю байку використовую в повсякденному житті як основу ;-)
Радмила написав:Зразу анекдот в тему.
В одної єврейської мами було 10 дітей. І так вона вже з ними замучилась, що прийшла до равина на пораду. От і каже йому, що вже так змучилась, так її вже дістали.... Він щось їй тихенько прошепотів і вона пішла. З того часу кожний вечір ця мама закривалась в своїй кімнаті на годину. Одного разу діти увірвались у кімнату і побачили, що мама сидитьі п'є чай з цукерками. Вони їй кажуть "Мама, як це так що ти не поділилась з нами?" А вона відповідає "діти,зараз я роблю для вас щасливу маму."
ЗображенняЗображення
Ми можемо стримати біль, злість, сльози, любов... але стримати сміх - неможливо)))
happymami Офлайн

Я тут живу

Мамуся-творець (1) акула пера (1) за тривале грудне вигодовуванн (2) слінгомама (1) Чемпіон (1)

Повідомлення Любов » 25 березня 2011, 13:26

мій також не читає, але ось недавно була сторінка відкрита, то почитав, бо мабуть цікаво стало, де ж це його дружина зависає цілими днями ;-) . Ми комп не ділимо, якось йому на роботі вистачає компів і інтернету. Знаю, що сам сидить на крапківському форумі дуже часто. Раніше часто повторював, що я така мудра, бо знов форуму начиталася :grin: , тепер спокійніше до цього відноситься.
Зображення
Любов Офлайн

Почуваюся, як вдома

випускниця школи материнства (1) за тривале грудне вигодовуванн (1) за дитя форуму (1) слінгомама (1)
Дякував (ла): 2250 раз.
Подякували: 1641 раз.
Діти: хлопчик і дівчинка

Повідомлення happymami » 25 березня 2011, 13:33

До речі,цікава думка не лише чоловіків. Якшо ви живете ще з кимось, то шо кажуть інші члени сім'ї? У мене от мама вже стала активно рекламувати наш форум серед своїх коліжанок, котрі мають дочок :grin: . Бо спочатку завжди ходила і пиляла, чого мол за компом стільки часу, шо там цікавого... Але коли побачила результат, типу там підгузники багаторазові, мильні горіхи, гірчицю замість Фейрі, коли звикла. шо я не сижу вдома, а буваю з дитиною між людьми, коли про слінги дізналася, то навпаки їй сподобалося :grin: . Ну а те, що форум має відношення до Карітасу та школи материнства, то її явно купило з головою і вона вже навіть нормально ставиться, коли я сижу в форумі. Приходить, бачить смайли збоку, і каже - ааа, знов спілкуєшся? ;-)
Крім того вона розуміє, що мамусям треба спілкування про каки-пісі, але не під під'їздом, а так як у нас - з якимось ширшим досвідом. Вона бачить, шо таке спілкування мені на користь і я активна мама завдяки форуму, що я в колі однодумців, що ми спільно шось організовуємо і тому наші брошурки навіть носить в гаманці. шоб роздавати знайомим ;-)
ЗображенняЗображення
happymami Офлайн

Я тут живу

Повідомлення Sawwku » 25 березня 2011, 13:37

happymami написав:Sawwku еее, Саш, ми теж тут не розважаємося ;-) Ми робимо дітям щасливих мам ;-) ;-)

за що вам ВЕЛИЧЕЗНЕ СПАСИБІ!!! :kiss: :kiss: :kiss:
Sawwku Офлайн

Я тут живу

випускниця школи материнства (1) Успішне грудне вигодовування (1) слінгомама (1) Чемпіон (1)
Дякував (ла): 837 раз.
Подякували: 912 раз.
Діти: маленьке сонечко Анютка
01,01,2011

Поперед.Далі

Повернутись до Поговоримо про чоловіків

Хто зараз онлайн

Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 1 гість