Глобальні оголошення!

Чоловік на кухні

Re: Чоловік на кухні

Повідомлення мешканка » 19 лютого 2011, 14:05

TanenRom написав:
о мешканка а щодо чистоти, то ти права, у мене аналогічно, все готую, потім розгрібаю, а чоловік все паралельно робить!!!
та він в загалі у мене педант - дуже любить чистоту і порядок :)

аналогічно...як я тебе розумію, з одного боку-це дуже хороша риса характеру, але часом, буває, напрягає...особливо, коли мені зауваження робить. Але то вже в іншу тему
мешканка Офлайн

Я тут живу

Нагороди: 4
Мамуся-творець (1) акула пера (1) Успішне грудне вигодовування (1) багата мамуся (1)
Дякував (ла): 2726 раз.
Подякували: 2986 раз.
Діти: Дві донечки і маленький хлопчик!

Повідомлення TanenRom » 19 лютого 2011, 14:12

мешканка написав:особливо, коли мені зауваження робить. Але то вже в іншу тему

в іншу, в іншу - нерівно футболка складена, спортивні і так далі.... :D
Зображення

Сім'я-це маленька країна, в якій ТАТО -президент, МАМА-міністр фінансів, міністр охорони здоров'я, міністр культури та надзвичайних ситуацій в сім"ї.А ДИТИНА-це народ, який постійно щось вимагає, обурюється і влаштовує страйки!!!!! !
TanenRom Офлайн

Я тут живу

Нагороди: 5
за тривале грудне вигодовуванн (1) за дитя форуму (1) слінгомама (1) Чемпіон (2)
Дякував (ла): 3113 раз.
Подякували: 3186 раз.
Діти: Дві донечки - Дана та Даяна

Повідомлення Oksana » 20 лютого 2011, 15:04

ггиии, і в мене чоловік паралельно всьо миє, чистить, а я всьо скопом в кінці :D То видно чисто чоловіча риса :D
А готувати любить, мені помагає частенько. Може зварити практично все. Деколи любить щось поексперементувати. А як немає настрою, то каже, що незнає як то і що готується :D
Зображення
[Зображення
Oksana Офлайн

Почуваюся, як вдома

Мамуся-творець (1) випускниця школи материнства (1) Успішне грудне вигодовування (1) Чемпіон (1)
Дякував (ла): 387 раз.
Подякували: 679 раз.

Повідомлення Ira » 21 лютого 2011, 01:25

А в нас навпаки - я паралельно готую і мию, а чоловук, після того, як приготує :)
От сьогодні коханий спік мені пиріг, такий смачненький :dance:
А взагалі восновному готую я, бо він весь час на роботі. Допомагає мені на вихідні. А так щоб сам, то м"яско готує дуже смачно!!! Якраз сьогодні робив!
Ira Офлайн

Почуваюся, як вдома

Нагороди: 2
випускниця школи материнства (1) Успішне грудне вигодовування (1)
Дякував (ла): 326 раз.
Подякували: 390 раз.

Повідомлення Marta » 21 лютого 2011, 02:01

Мій вміє готувати все,
але готує нечасто, бо в нас є кому готувати))..
любить бавитись з тістом, особливо готує смачно піцу, вміє вареники,
часто готує собі сам яєчню чи якийсь соус до макарон, чи гарячі канапки.
Завжди мене питає, чи я також буду їсти), короче, молодець він в мене.... :heart:
Marta Офлайн

Повідомлення lore1ei » 21 лютого 2011, 10:42

В нас все готую я, чоловік зайнятий зароблянням грошей, постійним навчаням, тому вільний час проводить з нами, а не на кухні:)
Я особливо і не парюсь, бо готувати люблю :)

Максимум що він робить, то чай, кава, підігріває собі суп.
lore1ei Офлайн

Почуваюся, як вдома

випускниця школи материнства (1) за тривале грудне вигодовуванн (1) слінгомама (1) Чемпіон (1)
Дякував (ла): 1104 раз.
Подякували: 1772 раз.
Діти: Дівчинка

Повідомлення Любов » 21 лютого 2011, 10:53

вчора поки я варила борщ, мій коханий сам лазанью приготував :aaaaa: , смакота :thumbsup:
Зображення
Любов Офлайн

Почуваюся, як вдома

випускниця школи материнства (1) за тривале грудне вигодовуванн (1) за дитя форуму (1) слінгомама (1)
Дякував (ла): 2250 раз.
Подякували: 1641 раз.
Діти: хлопчик і дівчинка

Повідомлення Ludmila » 21 лютого 2011, 11:03

Наш татко дуже смачно готує, але робить це останнім часом вкрай рідко через зайнятість. Смачніших вареників і дерунів як у нього я ніколи не пробувала :o , а яку запашну каву він варить!!!!!! :hhh: На вихдні, якщо йому не потрібно бігти на роботу готує сніданки - мюслі з молочком або йогуртом, гарячі канапки або омлет з начинкою :kiss girl: Дуже люблю такі сніданки з його рук. :heart:
Зображення
Ludmila Офлайн

Впевнено спілкуюся

Нагороди: 1
випускниця школи материнства (1)
Дякував (ла): 496 раз.
Подякували: 325 раз.
Діти: дівчинка Сашенька

Повідомлення Liza » 21 квітня 2011, 16:19

я казала своєму каханому, чи не пішов би він на кастинг телепередачі "Пекельна кухня". відмовився. а дарма.
коли він в кухні поряд зі мною - я дуже комплексую, бо він може сказати, що то краще робити так, а то робити сяк. мене то дратує. тому намагаюся швидко приготувати сама, поки він не бачить, якщо вже почала за його відсутності. а коли він поряд, то я в нього на всякий випадок запитую поради, навіть найпростішої, щоб не дратуватися через його вклинювання.
любить дивитися кулінарні телепередачі, особливо на "Меню ТВ" і з ведучою Ю.Висоцькою. часом коментує, що то-то і се-то якась дурнця, а ше шось там - таке цікавеньке, треба спробувати й самому.
вроді досить акуратний. любить експерменти. часом запитує, де що лежить.
мама-спецназ
Liza Офлайн

Почуваюся, як вдома

Нагороди: 7
Мамуся-творець (1) випускниця школи материнства (1) акула пера (1) за тривале грудне вигодовуванн (1) багата мамуся (1)
Дякував (ла): 3424 раз.
Подякували: 893 раз.
Діти: Святослав (06.09.2009),
Дарина (20.03.2012),
Ждан (22.11.13).

Повідомлення Melisa » 21 квітня 2011, 21:32

Liza написав:любить дивитися кулінарні телепередачі, особливо на "Меню ТВ" і з ведучою Ю.Висоцькою. часом коментує, що то-то і се-то якась дурнця, а ше шось там - таке цікавеньке, треба спробувати й самому.

Дуууууууууууже розумію. Ну, просто дуже. :lol: Я вже часом собі думаю, як то добре, шо він деколи на роботу ходить, і в мене є можливість щось приготувати так, як хочу я, а не так, як мені кажуть. :evil: :lol:
Що то буде,як окремо будем жити, навіть не уявляю. Я дам волю фантазії...і він мабуть, теж. :lol:
Melisa Офлайн

Я тут живу

Дякував (ла): 1656 раз.
Подякували: 2019 раз.

Поперед.Далі

Повернутись до Поговоримо про чоловіків

Хто зараз онлайн

Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 1 гість