pan_kotskyy написав:Дякую, Marta! А то я трохи переживала, що в мене особливий випадок :girl_hospital:
так, так, то все саме з Китаю.
А про лампочки можу розказати наступне: приходить на днях чоловік з роботи і каже - можеш мною гордитися!
НУ я і так горжусь але хотілось уточнити за що цього разу.
Розказує, що на роботі співробітник купив лампи енергозберігаючі "за скільки б ти думала?" ну я мляво - за 20? та нє, каже, за 200 грн одна.
Я - ОГО.
він - а знаєш скільки штук?, чотири!
Я - Ну і?
він - а я знаєш за скільки замовив? ЗА 100!
вопщем, тут ясно, що мій чоловік дууже економний :)
а скільки штук він замови тих ламп історія тихо умалчує...
)))))) та то в них якийсь бум на ті лампочки, чи що?....
Я свого навіть не питала, за скільки, але спитаю при нагоді....)))))
Я, слава Богу, бачила тільки одну....)))) Але ми робили досліди, щось вимірювали, я краєм вуха, якщо чесно, слухала ті оди економності, бо не мала сильно часу (
і цікавості) але краєм ока бачила замріяні очі....)))Певно, хоче замовити ще.... :D
Сон був дивним — зайчики, лисички, ведмедики, слоники, сніжинки і багато інших тваринок і магічних істот стрибають навколо вас і галасують. Ви хочете підняти руку, щоб хоч якось від них захиститися (а то от-от повалять), але не можете. Дивитеся на руки — а це гілля ялинки. І тут до вас підбігає якась свинка і боляче щипає. Такого Ви не очікували, і витримавши з криком “ААААА..”.. прокидаєтеся. Це купка бешкетників зібралася навколо вас і один найсміливіший вирішив перевірити чи ви живі і щипнув Вас.