krapk@ написав:наївна. Це ми готові щось міняти, вдосконалюватися, а їх все задовольняє так як є.
Ludmila написав:Із задоволенням повторили б це СВЯТО! :aaaaa: Я думаю для нас це реально, оскільки ми з чоловіком тільки розписані в РАГСІ, а вінчання у нас попереду.Мріємо обвінчатись в одному з величних соборів Санкт-Петербурга (в цьому чудовому місті живе миій дядько і він неодноразово запрошував нас у гості). Моє біле весільне плаття висить у шафі, рукавички, взуття, прикраси чекають свого часу :) Мріємо з чоловіком, що після вінчання покатаємось на катері по Невському каналі, який проходить через усе місто, погуляємо по центру С.-Петербурга, нафоткаємся!!!! А ще у нас мрія, що наші обручки при вінчанні піднесе нам наша донечка
От гарно б було!!! Так що підтримую Руженку на всі 100% Так хочеться СВЯТА!!!!! :congratulate:
мешканка написав:а я б повторила! і то на "широку ногу"...підзбирали б грошей і закатали б свято на все село :)А головне, в цей день я б думала тільки про нас обох, не переймалася б нічим іншим, а тільки одержувала б задоволення. Ну тільки за свого чоловіка :tipok:
Руженка написав:А Вам ще подобається Ваше весільне платтячко???? Чи якби зараз повторили СВЯТО, то плаття би купували інше???
Повернутись до Поговоримо про чоловіків
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 2 гостей