Глобальні оголошення!

А чи може чоловік прожити без жінки?

А чи може чоловік прожити без жінки?

Повідомлення мешканка » 25 січня 2011, 17:20

Ото є в нас темка, про те, чи можна обійтись без чоловіка...а як гадаєте, без жінки чоловік зможе прожити? Чи зможе він бути "повноцінним" членом суспільства? А батьком?
мешканка Офлайн

Я тут живу

Нагороди: 4
Мамуся-творець (1) акула пера (1) Успішне грудне вигодовування (1) багата мамуся (1)
Дякував (ла): 2726 раз.
Подякували: 2986 раз.
Діти: Дві донечки і маленький хлопчик!

Re: А чи може чоловік прожити без жінки?

Повідомлення mari » 25 січня 2011, 20:00

В теперішньому сучасному світі все вже можна. Але якщо він виріс у повноцінній сім"ї, з розумною мамою, яка не тримає його в 40 років біля своєї спідниці, він обов"язково буде шукати тепло, затишок, кохання, продовження роду.
Якщо говорити між нами,То все починається з мами.І казочка перша у світі,І сонячна подорож в літо. Найперші легенькі сніжинки. І сяюче диво - ялинка.Від мами - і літери,Й слово,І зроблена разом обнова.Якщо говорити між нами,То все починається з мами.
mari Офлайн

Психотерапевт

Нагороди: 2
Мамуся-творець (1) жіночі посиденьки (1)
Дякував (ла): 3738 раз.
Подякували: 6894 раз.
Діти: 18 річна донька-студентка Анна Марія

Повідомлення бережаночка » 26 січня 2011, 00:19

в житті всяке буває і чоловік якщо він справжній чоловік спокійно справиться з обов"язками батька один
тим більше що зараз побут багато в чому полегшує техніка і є дуже багато літератури яка допомагає у проблемах виховання

головне щоб в людини стержень був і бажання дати своїй дитині найкраще а не ховатись від проблем за травою чи спиртним
Зображення

мудра свекруха на скарги сина відповіла"Ти одружувався на хорошій? То хто ж тобі її зіпсував?"
бережаночка Офлайн

Впевнено спілкуюся

Нагороди: 1
за дитя форуму (1)
Дякував (ла): 174 раз.
Подякували: 269 раз.
Діти: precious pearl-baby girl

Повідомлення мешканка » 26 січня 2011, 17:04

а я думаю, що навряд чи може...ну повноцінним членом суспільства дуже важко бути. (тут знімаю капелюха перед тими чоловіками, які самі виховують дітей)
Думаю, кожен чоловік, щоб почуватись справжнім чоловіком, потребує поруч із собою жінку.
мешканка Офлайн

Я тут живу

Мамуся-творець (1) акула пера (1) Успішне грудне вигодовування (1) багата мамуся (1)

Повідомлення Ludmila » 26 січня 2011, 18:15

мешканка написав:а я думаю, що навряд чи може...ну повноцінним членом суспільства дуже важко бути. (тут знімаю капелюха перед тими чоловіками, які самі виховують дітей)
Думаю, кожен чоловік, щоб почуватись справжнім чоловіком, потребує поруч із собою жінку.

Справді, створив же бог для чогось Жінку? В допомогу, в підтримку Чоловіку! Для продовження роду, звичайно, але і для того, щоб була Вона йому другом, партнером, порадником..... Як на мене, то самотній чоловік явище сумне. Я знаю мужчин, які принципово прагнуть бути вільними, прямо кажуть, що ніколи не одружаться, хоч, звичайно активно спілкуються з протилежною статтю. Та на мою думку це тимчасово, поки кожен з них не зустрів своє Єдину. :heart: ;-)
Зображення
Ludmila Офлайн

Впевнено спілкуюся

Нагороди: 1
випускниця школи материнства (1)
Дякував (ла): 496 раз.
Подякували: 325 раз.
Діти: дівчинка Сашенька

Повідомлення Alisa » 26 січня 2011, 22:36

Я знаю декілька хлопців, які захолостякувались і женитися вже не хочуть.Мами сльози лиють хочуть внуків - тільки комп*ютери ще не народжують :zybu: :zybu: :zybu:
А ще, біля кожного холостяка є дівчина на виданні , типу "просто друг", що роками безпросвітно надіється на диво.
Зображення
Alisa Офлайн

Я тут живу

випускниця школи материнства (1) гостренький язичок (1) за тривале грудне вигодовуванн (1) за дитя форуму (1)
Дякував (ла): 1395 раз.
Подякували: 1354 раз.
Діти: синуля

Повідомлення Nymydora » 26 січня 2011, 22:40

добре бути холостяком, поки молодий і гарний. А коли за 50? І дівчатка десь діваються, і батьки немолоді, якщо ще є, і дітей нема... Сумно
Зображення
Зображення
Мрії збуваються
Nymydora Офлайн

Я тут живу

Нагороди: 6
Успішне грудне вигодовування (1) багата мамуся (1) за дитя форуму (2) слінгомама (1) Чемпіон (1)
Дякував (ла): 2120 раз.
Подякували: 3049 раз.
Діти: Троє

Повідомлення мешканка » 27 січня 2011, 10:32

еге ж...гарно сказала Немидора.... як кажуть, є погані звички, які ти залишаєш, а є такі, які тебе залишають....Ото "холостякування" одна з них... Тільки от ніхто про це не задумується, поки молодий, ні про дітей ні про самотність....
мешканка Офлайн

Я тут живу

Повідомлення LeeLoo » 27 січня 2011, 12:04

Alisa написав:Я знаю декілька хлопців, які захолостякувались і женитися вже не хочуть.Мами сльози лиють хочуть внуків - тільки комп*ютери ще не народжують :zybu: :zybu: :zybu:
А ще, біля кожного холостяка є дівчина на виданні , типу "просто друг", що роками безпросвітно надіється на диво.

:zybu: :zybu: :zybu: :zybu: :zybu: :zybu: :zybu: :zybu: :zybu:
LeeLoo Офлайн

Повідомлення Melisa » 29 травня 2011, 06:26

Nymydora написав:добре бути холостяком, поки молодий і гарний. А коли за 50?

А потім одружується той немолодий на якійсь жінці, і не просто тому, що любить, а тому, що нема кому варити, готувати їжу, прати і т.п. Але попри все "забуває" дякувати, віддавати тепло, просто любити. А вкінці сварки чи непорозуміння обов"язково додає:
- ти думаєш, що як ми женились, то я тебе любив? я женився,щоб ти мені з дітьми помогла... (це слова удівця).
:scare: :? :(
Melisa Офлайн

Я тут живу

Дякував (ла): 1656 раз.
Подякували: 2019 раз.

Далі

Повернутись до Поговоримо про чоловіків

Хто зараз онлайн

Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 2 гостей