Де купити настоянку соснових шишок? Чи як її зробити?
Перші сім років дитину потрібно любити, другі сім років треба її виховувати, треті сім років - бути їй найкращим другом, а потім відпустити її і молитися, щоб у неї все було добре...
Наскільки я знаю то з молодих шишок роблять, то зараз не сильно зробиш. Я бачила не раз що шишки продавали біля того продуктового нового ринку А готову настоянку на кідстафі бачила
"люди ніколи й нікому не встигають ані подякувати за добро, ані відплатити за свої образи. Нікому. Навіть собі. І майже ніколи не є напваки" М.Матіос
nelly написав:В мeнe є з минулорічних карпатських, можу дати якщо підійдe. Вона з цукром
а ви таке своїм дітям від кашлю даєте?
Перші сім років дитину потрібно любити, другі сім років треба її виховувати, треті сім років - бути їй найкращим другом, а потім відпустити її і молитися, щоб у неї все було добре...
Ми збирали коли щe нe пeрeстали взагалі лікуватися, і в нашому випадку шишки нe допомагали. Мeнша нe хворіла то стоіть бутилочка в холодильнику, тут на форумі хвалили, ми так і нe мали нагоди спробувати.
Коли я була вагітна купляла в медтехніці на Медовій біля відділення Нової Пошти, цього літа брала (вже панчохи) в медтехніці по вул.Старий Ринок 5. Брала фірму Alkon, бо були дешеві, то мені не сподобалися - швидко порвалися. А колготи брала Rxfit, то носилися значно краще і не рвалися.