в центрі на зупинці мед академіі є магазин "Світ шпалер", а чи такі каталоги є то не знаю.
Перші сім років дитину потрібно любити, другі сім років треба її виховувати, треті сім років - бути їй найкращим другом, а потім відпустити її і молитися, щоб у неї все було добре...
Та я там вже була, вибрала шпалери, мала замовляти, а потім в неті знайшла ті ж на 100!!! грн дешевші. Треба ще одні підібрати, а в той магазин іти вже не зручно
Новенька можна вишити через накладну канву (така жорстка сітка, яка потім випорюється). або вишити на панамі чи домотканому і пришити зверху на батист. то вже як вам подобається. чоловічі сорочки нашивають. а от дівчачі зазвичай - через канву.
Від роботи дохнуть коні - ну а я безсмертний поні!!!!! :-))))))
або можна приклеїти водорозчинний флізелін і вишити) я зараз так вишиваю на блузці. а батист привозить той славнозвісний Зеник) або можна подзвонити замовити і вам привезуть.у мене був номер, та не знаю де він. може хтось має новіший номер
Люди охоче вірять тому, в чому б хотіли бачити правду.
я вишиваю хрестиком , але бісером буде зручніше вишивати. купила на ринку при вході під накриттям по стороні, що від дороги ближче. там папочка ціла з вибором схем , 35 грн заплатила за один аркуш флізеліну. ))) але він реально водорозчинний)) тож воду пити акуратно))) щоб капельки не потрапили)
Люди охоче вірять тому, в чому б хотіли бачити правду.