TattyMummy в італійських немає, принаймі тих що на ринку і в центрі, на Бам я навряд чи доберуся(( А де на Островського є магазин де все для випічки?
Господи дай нам глаза, которые видят в людях лучшее, Сердце, которое будет прощать худшее, Ум, что забывает плохое, И душу, которая никогда не теряет веру.
На сходах високих, навпроти дороги, що йде від Новуса. Але все таки мені здається, що там також тільки ті штучки українські і все. Ще в Новусі можна глянути до речі.
Dribchuk написав:Підкажіть де можна придбати такий маленький зефір який кидають в кавярнях в каву?
Іра, щойно їхала в маршрутці, то дівчина ззаду розмовляла з хлопцем, що треба піти в Калину купити тих мармелшоу, що кидають в каву. Я ще подумала, що за таке диво - зефір в каві? (Калина на БАМІ, якщо завтра там буду, то подивлюсь і відпишу)
Дозвольте собі йти по шляху, який робить вас щасливим, не засуджуючи і не картаючи себе за зроблений вибір.
Dribchuk ятеж собі шукала ті машмелоу, ніде не знайшла, в магазині на Острозького не має. Такі маленьки мені здається от йдуть по замовленню спеціально для кафе. Я великі порозрізала і так додаю до какао.