Хочу купити дітям фігурки до лего... конструкторів є багато а "дяпчиків" мало. Тому хочу окремосамі фігурки...Але чи погано шукаю в інтернеті чи немає Якщо хтось натрапить дайте посилання. Буду вдячна
Давайте замислимося над своєю поведінкою. Перш, ніж лаяти за поведінку своїх дітей - не забувайте, вони беруть приклад з нас...
а хто бував в магазині Бовона (здається) за ЦУМом? які там ціни? зокрема на зимовий верхній одяг? І взагалі де можна подивитись за якимось може пальтішком зимовим, щоб і вигляд був і ціна нормальна.
Перші сім років дитину потрібно любити, другі сім років треба її виховувати, треті сім років - бути їй найкращим другом, а потім відпустити її і молитися, щоб у неї все було добре...
олесяв інтернет-магазинах бачила різні фігурки, але не дешево, приблизно грн штучка TYuliaціни не дуже дешево, хоча в кожного своє поняття дешевої чи дорогої речі, товар Турція мені здається, мені не дуже подобається там асортимент, і щось не пригадую чи там верхній одяг є.
TYulia Одяг верхній є, але не дуже багато. Моделі такі, як всюди продають, але ціни вищі Короче, позиціонують себе дуже круто, а насправді дешевий товар за великі гроші До речі, магазин за рогом (вище Синево) аналогічний одяг. Або власник один, або на одній турецькій/китайській точці таряться Гарне зимове пальто знайти важко, теж шукаю. Вже писала, що сподобались у Стелла Поларе в Орнаві. Цікаві моделі, якісні тканини, але ціни космос
"У кожного своя пустеля і свої міражі." - Ліна Костенко
TYulia я купувала весняне пальто декілька років тому в Соціальному магазині на вул. Дружби коло Маяка. Ціни на той час були супер дешеві, тому і купила, пальто носиться дуже добре, виробник Україна, перу в пралці і нічого йому не бракує. Єдине, що пошиття не супер модняче, звичайний класичний крій. Як там зараз ціни не знаю.
Господи дай нам глаза, которые видят в людях лучшее, Сердце, которое будет прощать худшее, Ум, что забывает плохое, И душу, которая никогда не теряет веру.