Глобальні оголошення!

Який приватний пансіонат у Тернополі обрати для родича після

Модератор: Сяна

Який приватний пансіонат у Тернополі обрати для родича після

Повідомлення Klorio » 29 квітня 2025, 10:18

Друзі, допоможіть порадою. Після інсульту мій тато потребує постійного догляду і реабілітації. Самі вдома не справляємось, шукаємо варіант приватного пансіонату в Тернополі, де є кваліфікований догляд за такими хворими. Щоб допомагали з гігієною, харчуванням, фізичною активністю. Можливо, хтось мав подібний досвід? Що порадите?
Klorio Офлайн

Впевнено спілкуюся

Дякував (ла): 0 раз.
Подякували: 0 раз.
Діти: 111

Re: Який приватний пансіонат у Тернополі обрати для родича п

Повідомлення Yaiti » 29 квітня 2025, 10:32

У мене був подібний випадок — шукали для тещі після інсульту місце, де б реально займались людиною, а не просто "доглядали на папері". Після кількох переглядів обрали Опіка 24/7 у Тернополі. І це було влучне рішення. Там і медсестри на місці, і реабілітаційні вправи потроху роблять, і загалом ставлення до підопічних супер людяне. Плюс слідкують за режимом харчування, допомагають з пересуванням, підтримують морально. Дуже зручно, що догляд цілодобовий, без перерв. Умови проживання приємні — чисто, тепло, без зайвого шуму. Раджу вам подивитись варіанти на їхньому сайті https://opika24-7.com.ua/uk/ Там все описано детально, і можна напряму поспілкуватися з персоналом перед вибором.
Yaiti Офлайн

Я тут живу

Дякував (ла): 1 раз.
Подякували: 0 раз.

Повернутись до Тернопільска довідка

Хто зараз онлайн

Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 2 гостей