Реально дратують захисники тварин :istereka: І кажіть мені шо хочете, і кидайте в мене шо можете. Дратують так що готова їх позабивати разом з іїніми тваринами :evil:
От скажіть як то називається, заборонили якийсь там лік, шо анастезує вроді, обшем його при кастраціях і стерилізаціях котів-собак використовували. Сильно правда? Без наркозу ветеринари того не роблять.
Притулок собачий в сусідньому селі відкрили, Ноїв ковчег вроді називається. Спасають Тернопіль від бродячих собак. Ловлять і везуть сюди, а ту же нема як їх каструвати-стерилізувати, от вони і випускають їх на волю, а шо є дєлать :x І ті собаки зі всього Тернополя тепер бігають по свіх окружніх селах, і по нашому також. :istereka: І то не шавки якісь, а такі собі нормальні бички і пів мого зросту. Вчора з малим вечером ледве додому дойшли, такі свори гонили. В нас і своїх бродяг вистачає, теж бігало не раз по 10 в стаї, а тепер стай тих в троє більше, і собак там по 20-25. :x :x :x
Нормально так, собак захищаємо, бо то ж живі істоти, нехай краще дітей кусають і страшать. :x
Питаєш людей, просиш їх закрийте свого пса на подвірї - то не мій пес. Пішов один сусід і престрелив його, бо дитину навулицю неможливо було випустити. То шо ж думаєте, та стара б.... написала заяву в міліцію, собаку похоронила. Міліція приїхала, робила ексгумацію, шукала пулю, штраф наклали. А то шо собака на дитину вискочила, то нічо, так має бути, бо ж та собіка не її. :evil: :evil: :evil:
:evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: Піііііііііііііііііііііііііііііііііііііі...................................... :x :x :x :x :x