Глобальні оголошення!

Re: Мене дратує

Модератор: Сяна

Re: Мене дратує

Повідомлення Natalinda » 23 березня 2011, 15:09

Реально дратують захисники тварин :istereka: І кажіть мені шо хочете, і кидайте в мене шо можете. Дратують так що готова їх позабивати разом з іїніми тваринами :evil:
От скажіть як то називається, заборонили якийсь там лік, шо анастезує вроді, обшем його при кастраціях і стерилізаціях котів-собак використовували. Сильно правда? Без наркозу ветеринари того не роблять.

Притулок собачий в сусідньому селі відкрили, Ноїв ковчег вроді називається. Спасають Тернопіль від бродячих собак. Ловлять і везуть сюди, а ту же нема як їх каструвати-стерилізувати, от вони і випускають їх на волю, а шо є дєлать :x І ті собаки зі всього Тернополя тепер бігають по свіх окружніх селах, і по нашому також. :istereka: І то не шавки якісь, а такі собі нормальні бички і пів мого зросту. Вчора з малим вечером ледве додому дойшли, такі свори гонили. В нас і своїх бродяг вистачає, теж бігало не раз по 10 в стаї, а тепер стай тих в троє більше, і собак там по 20-25. :x :x :x

Нормально так, собак захищаємо, бо то ж живі істоти, нехай краще дітей кусають і страшать. :x

Питаєш людей, просиш їх закрийте свого пса на подвірї - то не мій пес. Пішов один сусід і престрелив його, бо дитину навулицю неможливо було випустити. То шо ж думаєте, та стара б.... написала заяву в міліцію, собаку похоронила. Міліція приїхала, робила ексгумацію, шукала пулю, штраф наклали. А то шо собака на дитину вискочила, то нічо, так має бути, бо ж та собіка не її. :evil: :evil: :evil:

:evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: Піііііііііііііііііііііііііііііііііііііі...................................... :x :x :x :x :x
"люди ніколи й нікому не встигають ані подякувати за добро, ані відплатити за свої образи. Нікому. Навіть собі. І майже ніколи не є напваки"
М.Матіос
Natalinda Офлайн

Я тут живу

Нагороди: 6
Серце форуму (1) Мамуся-творець (1) випускниця школи материнства (1) за тривале грудне вигодовуванн (1) слінгомама (1)
Дякував (ла): 14728 раз.
Подякували: 7324 раз.
Діти: Хлопчик Юрчик

Re: МЕНЕ ДРАТУЄ

Повідомлення mala-karta » 23 березня 2011, 15:54

Natalinda, мене теж дратують ті захисники тварин. І з тих самих причин.
Зображення
Зображення
mala-karta Офлайн

Я тут живу

Нагороди: 3
Мамуся-творець (1) за тривале грудне вигодовуванн (1) слінгомама (1)
Дякував (ла): 3590 раз.
Подякували: 3167 раз.
Діти: Хлопчик Ромчик
Хлопчик Андрійко

Повідомлення TanenRom » 23 березня 2011, 16:00

Natalinda я тебе розумію, бо сама постійно з власниками тварин сварюсь, коли вони з ними гуляють.
біжить телятко в два, а інколи і три рази більше за мою Дану, а та каже: "не бійтесь він не вкусе". та мені пофіг вкусе він чи ні, дитину налякає, може і на землю кинути
Зображення

Сім'я-це маленька країна, в якій ТАТО -президент, МАМА-міністр фінансів, міністр охорони здоров'я, міністр культури та надзвичайних ситуацій в сім"ї.А ДИТИНА-це народ, який постійно щось вимагає, обурюється і влаштовує страйки!!!!! !
TanenRom Офлайн

Я тут живу

Нагороди: 5
за тривале грудне вигодовуванн (1) за дитя форуму (1) слінгомама (1) Чемпіон (2)
Дякував (ла): 3113 раз.
Подякували: 3186 раз.
Діти: Дві донечки - Дана та Даяна

Повідомлення Tajga » 23 березня 2011, 16:02

Natalinda, +100
Захисники тварин так часом зациклюються на тих своїх тваринах, що людей вже не помічають... :o
Думати не боляче. Вірити не страшно. :)

Бережи, Господи, мою родину, щоб єдність і злагода панували в ній.
Tajga Офлайн

Я тут живу

Мамуся-творець (1) Успішне грудне вигодовування (1) багата мамуся (1) за дитя форуму (1) слінгомама (1)
Дякував (ла): 2646 раз.
Подякували: 3280 раз.
Діти: Давид 19.10.2007
Тереза 7.8.2009
Лев 16.11.2011
Маргарита 8.11.13

Повідомлення Natalinda » 23 березня 2011, 16:04

І от шо робити??? Куди звертатися??? Я готова купити зброю яка без дозволу і сама навчитися стріляти :o
"люди ніколи й нікому не встигають ані подякувати за добро, ані відплатити за свої образи. Нікому. Навіть собі. І майже ніколи не є напваки"
М.Матіос
Natalinda Офлайн

Я тут живу

Серце форуму (1) Мамуся-творець (1) випускниця школи материнства (1) за тривале грудне вигодовуванн (1) слінгомама (1)

Повідомлення мешканка » 23 березня 2011, 20:54

Natalinda підтримую..в мене чоловік з тим ділом стикається-то каже що за відстрілку бродячих псів-можуть відкрити кримінальну справу. :shock: :shock: :shock: Дурдом, а те що ті собаки збираються в стаї і ганяють по полях і по селах напіводичівши і кидаються на людей то все десь... Я дуже люблю тварин і шкодую тих, кого вигнали іт.д. але ж треба знати міру тому всьому. Нема права влітку дитину в парк вивести-всюди сліди тих тварин. :mrgreen:
мешканка Офлайн

Я тут живу

Нагороди: 4
Мамуся-творець (1) акула пера (1) Успішне грудне вигодовування (1) багата мамуся (1)
Дякував (ла): 2726 раз.
Подякували: 2986 раз.
Діти: Дві донечки і маленький хлопчик!

Повідомлення happymami » 24 березня 2011, 16:25

Natalinda писати колективну скаргу і звернення до вашої місцевої влади, зібравши підписи. Хто у вас там? Чи ви ще тернопільські?
Навчу комп'ютерної графіки. З сертифікатом чи приватно
ЗображенняЗображення
Ми можемо стримати біль, злість, сльози, любов... але стримати сміх - неможливо)))
happymami Офлайн

Я тут живу

Мамуся-творець (1) акула пера (1) за тривале грудне вигодовуванн (2) слінгомама (1) Чемпіон (1)
Дякував (ла): 2500 раз.
Подякували: 5212 раз.
Діти: Хлопчик-дівчинка)))

Повідомлення Natalinda » 24 березня 2011, 17:05

happymami написав:Natalinda писати колективну скаргу і звернення до вашої місцевої влади, зібравши підписи. Хто у вас там? Чи ви ще тернопільські?

Яку скаргу, Люба??? Селищний голова назбирав грошей, домовмвся з службою шо приїдуть і виловлять тих собак, і тут взнали шо в сусідньому селі той приют собачий. Подзвонили до їхнього голови, мол шо то у вас за бардак такий, а він каже думаєте нам солодко, в нас тих собак найбільше, а з документами там все чікі-чікі, ніякого впливу місцева влада не має, доказати шо то вони тих собак назад на вулицю випускають не годен, бо ніхто не бачив на власні очі, хіба десь в кущах засісти з камерою і чекати. Коротше пі......(купа нецензурних думок)

А людей які б підписалися в нас на пальцях перелічити. нажаль(((
М.Матіос
Natalinda Офлайн

Я тут живу

Повідомлення гра з вогнем » 24 березня 2011, 20:03

то правда. я знаю. що відстрілювати заборонено віддають в приюти і дуже нелегко людям коло того приюту
ніби і добре. бо життя, хоч і собаки. але всі діла...
але чого ж люди мають страждати за собаче життя?

я дуже проти того, що зараз робиться з тим виловом собак. але як вплинути на ситуацію не знаю.
гра з вогнем Офлайн

Я тут живу

Нагороди: 3
Мамуся-творець (1) гостренький язичок (1) за тривале грудне вигодовуванн (1)
Дякував (ла): 3057 раз.
Подякували: 4232 раз.

Повідомлення happymami » 24 березня 2011, 20:08

Natalinda написав:А людей які б підписалися в нас на пальцях перелічити. нажаль(((

це ключова фраза ;-) ОК. Попитаюся ше я десь, як то всьо робиться і чо жоден з мерів не годен собі раду дати з тим.
Навчу комп'ютерної графіки. З сертифікатом чи приватно
ЗображенняЗображення
Ми можемо стримати біль, злість, сльози, любов... але стримати сміх - неможливо)))
happymami Офлайн

Я тут живу

Мамуся-творець (1) акула пера (1) за тривале грудне вигодовуванн (2) слінгомама (1) Чемпіон (1)
Дякував (ла): 2500 раз.
Подякували: 5212 раз.
Діти: Хлопчик-дівчинка)))

Далі

Повернутись до Що в Тернополі чувати?

Хто зараз онлайн

Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 1 гість