ще ми були. Так як і дівчата писали, таки нам зарано таке дійство, перевірили на собі. Зайшли, сіли, малий ніби мав трохи азарт, але по-перше дійсно початок затягнувся, і отой початок - то було десь 10 хвилин темноти з блиманням, лазерами і голосною музикою. То трохи напрягло і малого і мене попри нього. Ми пробули першу частину навіть не до кінця. Думала ще після антракту зайти, але синочок таки відмовився то пошагали ми додому. Вірю, що друга частина була значно цікавіша. Я надіялась, що трохи подумають про найменших, і на початку покажуть щось більше для них цікаве, зокрема тварин, а в першій частині були лише кілька голубів і все. Походили ми круг цирку, то побачили пелікана, такий красивий чистенький, і тих собачок бачили, як на мене звичайні лайки, але добре на них заробляють.
Особисто мені, я вже дуже давно не була в цирку, то чекала чогось більшого, цікавішого, але судити не берусь, бо ми ж то найцікавіше самі пропустили. На другий раз я б з малим йшла одразу на другу частину.
В цирку реально тепло було, для нас навіть зажарко. Я в куртці сиділа, бо не мала де з тим дітися, малого то вдівала, на його "йдем", то роздівала на "ще подивлюсь". За туалет мені "сподобалось" (правда ми не скористались, але мусіла взнати на всяк випадок), кажуть "є, але по гривні". То вже трохи смішно, як на мене