Глобальні оголошення!

Який зараз цирк на гастролях?

Модератор: Сяна

Re: Який зараз цирк на гастролях?

Повідомлення Natalinda » 01 січня 2015, 15:45

Напишете враження про сам цирк :rose:
"люди ніколи й нікому не встигають ані подякувати за добро, ані відплатити за свої образи. Нікому. Навіть собі. І майже ніколи не є напваки"
М.Матіос
Natalinda Офлайн

Я тут живу

Нагороди: 6
Серце форуму (1) Мамуся-творець (1) випускниця школи материнства (1) за тривале грудне вигодовуванн (1) слінгомама (1)
Дякував (ла): 14728 раз.
Подякували: 7324 раз.
Діти: Хлопчик Юрчик

Повідомлення Mama3 » 01 січня 2015, 19:23

От і ми завтра йдемо. Думала,хтось вже був і напише, як там. Як думаєте, в цирку тепло?
Mama3 Офлайн

Почуваюся, як вдома

Нагороди: 2
Успішне грудне вигодовування (1) багата мамуся (1)
Дякував (ла): 1389 раз.
Подякували: 522 раз.
Діти: Два хлопчики Володя та Олежик і дівчинка Марічка

Повідомлення Mama3 » 01 січня 2015, 19:43

Прихований текст. Щоб його побачити, Вам необхідно зареєструватися!

отут знайшла про цирк
Mama3 Офлайн

Почуваюся, як вдома

Повідомлення Natalinda » 01 січня 2015, 20:14

Напишіть ще ціни квитків :rose:
"люди ніколи й нікому не встигають ані подякувати за добро, ані відплатити за свої образи. Нікому. Навіть собі. І майже ніколи не є напваки"
М.Матіос
Natalinda Офлайн

Я тут живу

Серце форуму (1) Мамуся-творець (1) випускниця школи материнства (1) за тривале грудне вигодовуванн (1) слінгомама (1)
Дякував (ла): 14728 раз.
Подякували: 7324 раз.
Діти: Хлопчик Юрчик

Повідомлення Mama3 » 02 січня 2015, 23:22

Щось ніхто не пише про цирк. Бачила Анюту у ВІП-ложі з малим у костюмі тигра. Правда, щось до кінця не добули. Може, малий злякався.
Напишу свої враження.
Не можу згадати, коли була в цирку. Можливо, тому сподівалася на щось таке...
Загалом номери дуже цікаві, але організація не надто. Почали на 15 хв. пізніше, 50 хв. перше відділення, далі десь 25 хв. антракт, потім ще десь годину. Діти трохи знудилися.
Всяке-різне продають. Розумію ,що хочуть організатори заробити трохи грошей,але антракт, напевно, тільки щоб народ від нудьги побіг щось купувати. Ціни: вата - 20 грн., кульки по 25, гойдання під куполом - 20 грн.з особи, якщо не помиляюся; фото з північними вовками, яких вивели в антракті, 70 грн. Але то таке. Дітям сподобалося, особливо номери з пружинкою, гімнасти, і, звичайно,тваринки у 2 відділенні. Мені щось було шкода тих тваринок, особливо, коли ведмідь хотів за куліси після номера, а його тягнули ще. І коли розмотували скотч з морди крокодила. Але то, може, я така вредна, що критикую.
Ще вразив номер, коли машина переїжджає людину, і велика ялинка наприкінці. Клоуни так собі, їм бракувало мікрофона, бо голосна дуже музика.
У цирку тепло, тільки лавки холодні, в антракті опалення вимикають, то зразу відчутно.
Як на перший раз наших відвідин, то може бути. Добре, що брала квитки зі знижкою, бо так задорого.

Хто був, діліться враженнями.
Mama3 Офлайн

Почуваюся, як вдома

Повідомлення TYulia » 02 січня 2015, 23:59

ще ми були. Так як і дівчата писали, таки нам зарано таке дійство, перевірили на собі. Зайшли, сіли, малий ніби мав трохи азарт, але по-перше дійсно початок затягнувся, і отой початок - то було десь 10 хвилин темноти з блиманням, лазерами і голосною музикою. То трохи напрягло і малого і мене попри нього. Ми пробули першу частину навіть не до кінця. Думала ще після антракту зайти, але синочок таки відмовився то пошагали ми додому. Вірю, що друга частина була значно цікавіша. Я надіялась, що трохи подумають про найменших, і на початку покажуть щось більше для них цікаве, зокрема тварин, а в першій частині були лише кілька голубів і все. Походили ми круг цирку, то побачили пелікана, такий красивий чистенький, і тих собачок бачили, як на мене звичайні лайки, але добре на них заробляють.
Особисто мені, я вже дуже давно не була в цирку, то чекала чогось більшого, цікавішого, але судити не берусь, бо ми ж то найцікавіше самі пропустили. На другий раз я б з малим йшла одразу на другу частину.
В цирку реально тепло було, для нас навіть зажарко. Я в куртці сиділа, бо не мала де з тим дітися, малого то вдівала, на його "йдем", то роздівала на "ще подивлюсь". За туалет мені "сподобалось" (правда ми не скористались, але мусіла взнати на всяк випадок), кажуть "є, але по гривні". То вже трохи смішно, як на мене :crazy:
Перші сім років дитину потрібно любити, другі сім років треба її виховувати, треті сім років - бути їй найкращим другом, а потім відпустити її і молитися, щоб у неї все було добре...
Зображення
TYulia Офлайн

Я тут живу

Нагороди: 3
Успішне грудне вигодовування (1) поцілована Богом (1) за дитя форуму (1)
Дякував (ла): 797 раз.
Подякували: 700 раз.
Діти: маленький чудо-хлопчик

Повідомлення Mama3 » 03 січня 2015, 00:32

TYulia, У другому відділенні з цікавішого, то хіба тварини і то так бігом.
Справді, початок з тими спецефектами задовго, навіть мій старший у 6 років і то чомусь налякався музики. І мої діти теж питали, коли ж то вже тварини, бо я розказувала перед тим, що будуть тваринки усілякі трюки показувати. Бо ж в цирк перший раз.
Одним словом, треба було трохи динамічніше.
А я ще й так на голках сиділа, бо найменшого залишила, коли спав, думала, що до 5 вернемося, а тут з тим антрактом. Але якось обійшлося без плачів. Він би теж не всидів. Минулого року братова була у цирку Кобзов, здається, то набагато цікавіше було, з її слів. Правда, тоді і ціни були відповідні.
Mama3 Офлайн

Почуваюся, як вдома

Повідомлення TYulia » 03 січня 2015, 00:46

сьогодні теж чула, якісь дівчата в антракті казали, що цирк гірший за якись попередній
Перші сім років дитину потрібно любити, другі сім років треба її виховувати, треті сім років - бути їй найкращим другом, а потім відпустити її і молитися, щоб у неї все було добре...
Зображення
TYulia Офлайн

Я тут живу

Нагороди: 3
Успішне грудне вигодовування (1) поцілована Богом (1) за дитя форуму (1)
Дякував (ла): 797 раз.
Подякували: 700 раз.
Діти: маленький чудо-хлопчик

Повідомлення Mama3 » 28 березня 2015, 15:33

Зараз цирк Престиж у Тернополі. Хтось вже був? Чи планує? Яка ціна? Взагалі, щось чули про їх програму?
Бо мої дітлахи побачили афіші і ниють, щоб йти.
Mama3 Офлайн

Почуваюся, як вдома

Повідомлення Галина » 28 березня 2015, 15:39

Mama3, Престиж в Тернополі в листопаді був, відгуки про минулий раз на 5-6-й сторінці. Але цікаво як цього року, бо теж хотіла б дітей зводити після минулорічних відгуків.
Галина Офлайн

Я тут живу

Мамуся-творець (1) за тривале грудне вигодовуванн (1) багата мамуся (1) за дитя форуму (1) слінгомама (1)
Дякував (ла): 3341 раз.
Подякували: 2248 раз.
Діти: 3 дівчинки-красунечки

Поперед.Далі

Повернутись до Що в Тернополі чувати?

Хто зараз онлайн

Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 1 гість