Глобальні оголошення!

Расистський скандал?

Модератор: Сяна

Re: Расистський скандал?

Повідомлення Любов » 02 лютого 2012, 14:04

негр для них образливе слово, типу нігер, хочуть щоб їх називали афро-американцями. ні, негрів захищати я не буду, хоча і серед них є багато розумних і вихованих, ніж деяка українська гопота, що йде по вулиці та дозволяє собі матюкатися та плювати всюди. Газета однозначно переступила межу, а може й справді замовлено. Не люблю цієї газети, справжня жовта преса. Ну і на фото зовсім не ті негри, що брали участь в бійці, на фото інші хлопці, які зовсім там ні до чого, от вони і образилися, за що їх фотку вліпили під заголовком статті.
Зображення
Любов Офлайн

Почуваюся, як вдома

Нагороди: 4
випускниця школи материнства (1) за тривале грудне вигодовуванн (1) за дитя форуму (1) слінгомама (1)
Дякував (ла): 2250 раз.
Подякували: 1641 раз.
Діти: хлопчик і дівчинка

Повідомлення Alisa » 02 лютого 2012, 14:30

Прочитала цю статтю - фігня.
Гучні слова й купа непідтверджених фактів.

Над такими статтями треба сміятись а не обурюватись.
Зображення
Alisa Офлайн

Я тут живу

Нагороди: 4
випускниця школи материнства (1) гостренький язичок (1) за тривале грудне вигодовуванн (1) за дитя форуму (1)
Дякував (ла): 1395 раз.
Подякували: 1354 раз.
Діти: синуля

Повідомлення Natalinda » 02 лютого 2012, 14:45

Alisa написав:Над такими статтями треба сміятись а не обурюватись.

Аліса, тобто якби на задньому плані фотки за столиклм сиділа ти з подружками і тебе б впізнавало півміста то ти б сміялася?
"люди ніколи й нікому не встигають ані подякувати за добро, ані відплатити за свої образи. Нікому. Навіть собі. І майже ніколи не є напваки"
М.Матіос
Natalinda Офлайн

Я тут живу

Нагороди: 6
Серце форуму (1) Мамуся-творець (1) випускниця школи материнства (1) за тривале грудне вигодовуванн (1) слінгомама (1)
Дякував (ла): 14728 раз.
Подякували: 7324 раз.
Діти: Хлопчик Юрчик

Повідомлення Oleno4ka » 02 лютого 2012, 14:59

Особисто я готова вицарапати очі всім расистам, добре знаючи чорношкірих людей можу сказати, що всім білим, ще дуже далеко до них, це надзвичайно прихильні люди.Зараз обґрунтую свою позицію. (Навчаючись у США я стикнулась з цими людьми, і дуже багато про них дізналась, це перші люди які прийшли мені на допомогу у вивченні мови, ознайомленні з чужим містом,школою, саме чорношкірі навчили мене виживати на чужині, де ти в перші дні почуваєш себе абсолютно розгублено і напевно, якби не вони я б ніколи не освоїлась в США і не вивчила б мови....Одним словом всього чого я зараз досягла я завдячую чорношкірим.Без них я б ніколи не вступила на англійську філологію і не знаю , що б мене зараз чекало ) Звичайно інколи на вулицях Тернополя ми можемо побачити не найкращі манери чорношкірих, але ми ж також не завжди ідеальні.
Слово "негр" в США є таким же образливим для чорношкірих як "сніжинка" для білошкірих людей
Oleno4ka Офлайн

Повідомлення happymami » 02 лютого 2012, 15:06

Oleno4ka, та і я знаю наразі лише хороших та порядних негрів. Чомусь зі всіма тими студентами медакадемії, на яких так женуть власне расисти, я не стикалася. Але, думаю, всюди в сім'ї не без уродів. Так само, як і в нас є бидлота, так само і серед чорношкірих є не надто виховані. Крім того, вони бачать, що їхні гроші всьому голова, то може тому так собі і озволяють себе поводити. Це те ж саме, що би якісь українські заробітчани приставали до африканських дівчат в Америці, припустімо. То ж не означає, що всі країнці - бидло. Тут на жаль палка з двома кінцями(((
Навчу комп'ютерної графіки. З сертифікатом чи приватно
ЗображенняЗображення
Ми можемо стримати біль, злість, сльози, любов... але стримати сміх - неможливо)))
happymami Офлайн

Я тут живу

Мамуся-творець (1) акула пера (1) за тривале грудне вигодовуванн (2) слінгомама (1) Чемпіон (1)
Дякував (ла): 2500 раз.
Подякували: 5212 раз.
Діти: Хлопчик-дівчинка)))

Повідомлення гра з вогнем » 02 лютого 2012, 15:11

сніжинка - образливе слово?
гра з вогнем Офлайн

Я тут живу

Нагороди: 3
Мамуся-творець (1) гостренький язичок (1) за тривале грудне вигодовуванн (1)
Дякував (ла): 3057 раз.
Подякували: 4232 раз.

Повідомлення Oleno4ka » 02 лютого 2012, 15:16

погоджуюсь на всі сто що в кожної нації свої "уроди" є і нікуди від цього не дінешся, а от редактор напевно дуже низько вихована людина, якщо пустив в друк таку статтю.
Oleno4ka Офлайн

Повідомлення Oleno4ka » 02 лютого 2012, 15:18

гра з вогнем написав:сніжинка - образливе слово?

так в Америці навіть дуже ^-)
Oleno4ka Офлайн

Повідомлення гра з вогнем » 02 лютого 2012, 15:20

чо прям сніжминки на вікнах малювати не можна зимою?
гра з вогнем Офлайн

Я тут живу

Нагороди: 3
Мамуся-творець (1) гостренький язичок (1) за тривале грудне вигодовуванн (1)
Дякував (ла): 3057 раз.
Подякували: 4232 раз.

Повідомлення happymami » 02 лютого 2012, 15:24

Oleno4ka написав: редактор напевно дуже низько вихована людина, якщо пустив в друк таку статтю

особисто не знайома, але слухи ходять різні. І от один зі слухів каже, шо таки доволі скандальна людина ;)

гра з вогнем написав:чо прям сніжминки на вікнах малювати не можна зимою?

ну тобі ж написано - образливе СЛОВО, а не малюнок сніжинки))))) Але вже любиш ;)
Навчу комп'ютерної графіки. З сертифікатом чи приватно
ЗображенняЗображення
Ми можемо стримати біль, злість, сльози, любов... але стримати сміх - неможливо)))
happymami Офлайн

Я тут живу

Мамуся-творець (1) акула пера (1) за тривале грудне вигодовуванн (2) слінгомама (1) Чемпіон (1)
Дякував (ла): 2500 раз.
Подякували: 5212 раз.
Діти: Хлопчик-дівчинка)))

Поперед.Далі

Повернутись до Що в Тернополі чувати?

Хто зараз онлайн

Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 2 гостей