Глобальні оголошення!

Весь наш менталітет - у маршрутках?

Модератор: Сяна

Re: Весь наш менталітет - у маршрутках?

Повідомлення Yummy mummy » 22 вересня 2011, 03:51

Мене добиває менталітет водіїв :dash: ...Останнім часом щось мені везе на курящих водіїв. :o ...
Один випадок був на Максименка, там водії майже завжди довго стоять, роблять маленьку перерву-хто покурити, хто в магазин, хто в туалет....Вот і того разу довго стояли,хвилин певно 10 і нарешті прийшовши і рушивши, водій закурив :dash: ....Блін що ві робив тих 10 хв, невже не хватило мозгів покурити, так ні треба щоб всі пасажири прочухали весь цей вонючий "кайф" ...Ну і звісно повна маршрутка людей і всім все одно :dash: ...Ну і ладно, мене довго просити не треба....Чесно хотіла зразу посваритися :evil: ,але набралася стриманості і культурно спиталась "чи по закону їм дозволяється курити на маршруті"....
Водій був не повний дурак, тільки глянувши на мене мовчки викинув сигарету.....
А вот другий "екземпляр" був трохи тугий :dash: ...На моє зауваження він відповів що він курить на вулицю, при тому що в маршрутці реально не було чим дихати....Я правда мовчки вийшла (шо на мене не дуже похоже), але пообіяла йому що просто так я йому це не залишу :niger: .....
Вот питання чому водії дозволяють собі таке, чому пасажири нічього не кажуть,а тільки фукають і закривають носи, чи є взагалі управа на таких водіїв....
Може хтось знає якісь телефони де можна пожалітися? :!: :?:
ЗображенняЗображення
Yummy mummy Офлайн

Почуваюся, як вдома

Нагороди: 5
Мамуся-творець (1) за тривале грудне вигодовуванн (1) за дитя форуму (1) слінгомама (1) Чемпіон (1)
Дякував (ла): 1227 раз.
Подякували: 1192 раз.
Діти: Boy and girl

Повідомлення mala-karta » 22 вересня 2011, 07:56

Yummy mummy, вроді в кожній маршрутці була така табличка спереду, де писалося, хто водії і там же були телефони/контакти перевізника.
Зображення
Зображення
mala-karta Офлайн

Я тут живу

Нагороди: 3
Мамуся-творець (1) за тривале грудне вигодовуванн (1) слінгомама (1)
Дякував (ла): 3590 раз.
Подякували: 3167 раз.
Діти: Хлопчик Ромчик
Хлопчик Андрійко

Повідомлення taranjka » 22 вересня 2011, 13:28

нє, мені явно на маршрутки не щастить останнім часом :? треба було сьоні швиденько в центр змотатися, муж на роботі ще, то вирішила з Дарцьою сама їхати. заходжу в маршрутку - якраз місця тютількаВтютільку заповнені - сидть студентки, чи якогось такого віку. я з пузіком і дитиною на руках, але всі сильно зайняті. якась бабулька з останніх місць стає і мені звільняє місце. сідаю. тоді якась студентка звільняє місце бабульці :?
Прихований текст. Щоб його побачити, Вам необхідно зареєструватися!
Зображення
я завжди той, ким я собі здаюся - а моє уявлення про себе постійно змінюється А.Жід
не кажіть мені шо робити, і я не скажу куди вам іти)))
taranjka Офлайн

Я тут живу

Нагороди: 6
Мамуся-творець (1) акула пера (1) Успішне грудне вигодовування (1) багата мамуся (1) за дитя форуму (1)
Дякував (ла): 1739 раз.
Подякували: 5566 раз.
Діти: трійко чудів

Повідомлення Любов » 22 вересня 2011, 19:52

ну не знаю дівчата, якщо я втомлена і мені з карапузом місцем не поступаються, то я нагло прошу щоб встали, інколи вистачає тільки глянути і вже встають, особливо з тих двох місць, які призначені для мам з дітками. Але переважно дають місце самі.
Зображення
Любов Офлайн

Почуваюся, як вдома

Нагороди: 4
випускниця школи материнства (1) за тривале грудне вигодовуванн (1) за дитя форуму (1) слінгомама (1)
Дякував (ла): 2250 раз.
Подякували: 1641 раз.
Діти: хлопчик і дівчинка

Повідомлення Перлинка » 22 вересня 2011, 20:20

я підтримую Любов,вважаю чесніше попросити місце,аніж гонорово чекати і тихо всіх зневажати та ненавидіти

є ще один варіант нічого не просити і нічого ні від кого не чекати стояти та нікого не ненавидіти і не зневажати,врешті-решт як ви самі часто пишете вагітна не хвора,якщо є сили ходити,то й постояти можна кілька тролейбусних зупинок,а якщо далі,допустимо, в інше місто їхати в транспорті без місця,то просто треба розраховувати свої сили,або не їхати

мені доводилось їхати поїздом вагітною і з мацьопочкими дітьми терміново ,а місць на нижніх полках не було,на свій страх і ризик брали верхні,а тоді просили або провідника,або людей помінятись
«Спасай взятых на смерть, и неужели откажешься от обреченных на убиение? Скажешь ли: "вот, мы не знали этого"? А Испытующий сердца разве не знает? Наблюдающий над душею твоею знает это, и воздаст человеку по делам его». (Притч.24:11-12)
Перлинка Офлайн

Я тут живу

гостренький язичок (1) багата мамуся (1) за дитя форуму (1)
Дякував (ла): 3766 раз.
Подякували: 4017 раз.

Повідомлення Natalinda » 22 вересня 2011, 20:46

Перлинка ти з одного боку права. Я приміром як не спішу то ніколи не заходжу в маршрутку коли бачу що сидячих місць немає.
З причини небажання навантажувати людей всоїми потребами (хтось може розцінювати це як гонор) ніколи не їжджу в місто і містом візком шоб не просити, поможіть і відчувати на собі погляди і думки "півмаршрутки своїм візком загородила"
Але от приміром не помню чи попадалася мені хоч раз 13-та маршрутка не забита битком. Вагітною мені було нормально нею їздити і стоячи, бо десь таки і примудрялася зловитися шоб не впасти, а от з дитиною на руках важкувато(((
"люди ніколи й нікому не встигають ані подякувати за добро, ані відплатити за свої образи. Нікому. Навіть собі. І майже ніколи не є напваки"
М.Матіос
Natalinda Офлайн

Я тут живу

Серце форуму (1) Мамуся-творець (1) випускниця школи материнства (1) за тривале грудне вигодовуванн (1) слінгомама (1)
Дякував (ла): 14728 раз.
Подякували: 7324 раз.
Діти: Хлопчик Юрчик

Повідомлення Перлинка » 22 вересня 2011, 20:54

я думаю якби ти попросила поступитись ,тобы б ныхто не выдмовив

я колись тоже їздила і думала казли,казли,о ще один козел,і в цый маршрутцы всі козли,канєшно я так і думала,а як же інакше чого ще чекати від цих козлів

а потім сказала собі стоп ,тобі тут ніхто нічого не винен і не повинен,якось відразу відлягло і стали значно більше поступатись,мабуть,тому що вираз обличчя став добрішим :)
«Спасай взятых на смерть, и неужели откажешься от обреченных на убиение? Скажешь ли: "вот, мы не знали этого"? А Испытующий сердца разве не знает? Наблюдающий над душею твоею знает это, и воздаст человеку по делам его». (Притч.24:11-12)
Перлинка Офлайн

Я тут живу

Повідомлення Alisa » 22 вересня 2011, 20:57

Та ладно. Не можна вагітним їздити стоячи. Обов*язково треба поступатися місцем вагітним.
А якщо маршут смикнеться і вагітна вдариться животом :) Чи хтось зачепить.

Дивують ті паскудники, що не поступились таранці місцем.
Зображення
Alisa Офлайн

Я тут живу

Нагороди: 4
випускниця школи материнства (1) гостренький язичок (1) за тривале грудне вигодовуванн (1) за дитя форуму (1)
Дякував (ла): 1395 раз.
Подякували: 1354 раз.
Діти: синуля

Повідомлення Перлинка » 22 вересня 2011, 21:06

Alisa написав:А якщо маршут смикнеться і вагітна вдариться животом :) Чи хтось зачепить.

якщо вагітна чи мама з дитиною боїться цього то тим більше заради своєї ж безпеки та своєї дитини не має соромитись поппросити місця

тим більше як чоловік ломився це зробити,нащо було відмовляти :?

що в даному випадку важливіше ваша безпека чи якісь там комлекси та прєдрассудки?
Перлинка Офлайн

Я тут живу

Повідомлення taranjka » 22 вересня 2011, 21:12

в першому випадку мені було нормально стояти і їхати не далеко. в другому - мені поступилися раніше ніж я придумала кого зганяти.
які комплекси і прєдрассудки?
в даній темі обговорюєм тернопільський менталітет поводження в маршрутках. то я і наводжу приклади
Зображення
я завжди той, ким я собі здаюся - а моє уявлення про себе постійно змінюється А.Жід
не кажіть мені шо робити, і я не скажу куди вам іти)))
taranjka Офлайн

Я тут живу

Мамуся-творець (1) акула пера (1) Успішне грудне вигодовування (1) багата мамуся (1) за дитя форуму (1)
Дякував (ла): 1739 раз.
Подякували: 5566 раз.
Діти: трійко чудів

Поперед.Далі

Повернутись до Що в Тернополі чувати?

Хто зараз онлайн

Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 3 гостей