Глобальні оголошення!

В який супермаркет Тернополя не варто заходити?

Модератор: Сяна

Який з супермаркетів міста Тернопіль варто закрити?

Ви можете обрати до 4 варіантів відповіді

Переглянути результати

Re: В який супермаркет Тернополя не варто заходити?

Повідомлення irinka » 15 березня 2012, 15:05

Ммм..да :bad: нікому б не побажала опинитись в такій ситуації. Думаю супермаркет не закриють, але будуть тепер ретельніше перевіряти якість товару :ireful:
Зображення

Навіть якщо ти янгол, то знайдуться люди, яким не подобається шелест твоїх крил
irinka Офлайн

Я тут живу

Нагороди: 3
Мамуся-творець (1) випускниця школи материнства (1) Чемпіон (1)
Дякував (ла): 3448 раз.
Подякували: 1929 раз.
Діти: Хлопчик)

Повідомлення happymami » 15 березня 2012, 15:10

irinka написав:Думаю супермаркет не закриють, але будуть тепер ретельніше перевіряти якість товару :ireful:

так чуєш, кажуть в управлінні захисту споживачів - супермаркет не славиться якістю. Знач то не вперше і не востаннє там всякі такі випадки трапляються. Просто якшо так як я - прихожу в Сільпо і вертаю неякісний товар, тому ніяке управління про то не знає, то є випадки, коли просто повернути товар мало. Тут ще й моральну компенсацію треба. Колись на роботі одна знайома окурок в хлібі знайшла, то судом вибивала гроші за моральну шкоду. Бо вона дійсно потім перестала їсти хліб.
Але миша це торба. уявляю, як в кінотеатрі. в темноті, ти її нащупав в кульочку... я би верещала дальше ніж бачила і всю сінемасіті на ноги підняла би :scare: :scare: :scare:
Навчу комп'ютерної графіки. З сертифікатом чи приватно
ЗображенняЗображення
Ми можемо стримати біль, злість, сльози, любов... але стримати сміх - неможливо)))
happymami Офлайн

Я тут живу

Нагороди: 6
Мамуся-творець (1) акула пера (1) за тривале грудне вигодовуванн (2) слінгомама (1) Чемпіон (1)
Дякував (ла): 2500 раз.
Подякували: 5212 раз.
Діти: Хлопчик-дівчинка)))

Повідомлення irinka » 15 березня 2012, 15:19

happymami написав:Але миша це торба. уявляю, як в кінотеатрі. в темноті, ти її нащупав в кульочку...

В мене нема слів.... :bad: :bad: ну якщо Сільпо не славиться якістю, то що говорити про інші магазини :pardon: то всеодно важко повірити, що його закриють. Все-таки великий оборот і асортимент продуктів :confused:
Зображення

Навіть якщо ти янгол, то знайдуться люди, яким не подобається шелест твоїх крил
irinka Офлайн

Я тут живу

Мамуся-творець (1) випускниця школи материнства (1) Чемпіон (1)
Дякував (ла): 3448 раз.
Подякували: 1929 раз.
Діти: Хлопчик)

Повідомлення Lusik » 15 березня 2012, 15:28

берегиня, на дружбі, навіть не заходьте туди

Згідна з Еней, краще в Берегиню не заходити, а то вона на мене особисто якись депресивний настрій навіює :bad:

Ми зазвичай скупляємося в Барвінку на Мира, але той що ближче до Педагогічного і в Сільпо на Дружбі.

А от Другий Барвінок, той що біля Березіллю, теж в мене відмітився негативом. Будьте обережні із кондитерськими виробами, особливо із випічкою. Ми завжди полюбляли купувати рулети з арахісом і шоколадний від виробника Степанків здається-смачнющі. Маси смачні без смаку спирту,я к у заводських.
І от мали до нас гості прийти і я купила цей рулет в Тому ж Барвінку. На перший погляд нормальний, а коли прийшлось гостям на стіл різати, то виявилось, що мало того, що він дещо черствий, то ВСЕРЕДИНІ ЩЕЙ З ЦВІЛЛЮ - ЗЕЛЕНОГО КОЛЬОРУ. :bad: :bad: :bad: :scare:

Я правда занесла в той же вечір той рулет їм і вони мені через два дні поміняли на кусок дуже смачного торта, бо рулетів більше не заказували. :hi: Але то мені ще потрібно було їх вичекати, майже випросити своє відшкодування! :new:
Lusik Офлайн

Почуваюся, як вдома

Дякував (ла): 1183 раз.
Подякували: 609 раз.
Діти: Синусик-котусик
(29.10.2010)

Повідомлення Nymydora » 15 березня 2012, 15:30

Сільпо у плані якості - дуже велике Ге (і в плані надурити покупця аналогічно). Мій благовірний регулярно з нимим свариться, залишає скарги у відповідних інстанціях, але... то як слон і моська (і ми в ролі мосьок)
Зображення
Зображення
Мрії збуваються
Nymydora Офлайн

Я тут живу

Успішне грудне вигодовування (1) багата мамуся (1) за дитя форуму (2) слінгомама (1) Чемпіон (1)
Дякував (ла): 2120 раз.
Подякували: 3049 раз.
Діти: Троє

Повідомлення pan_kotskyy » 15 березня 2012, 16:26

happymami написав:так чуєш, кажуть в управлінні захисту споживачів - супермаркет не славиться якістю. Знач то не вперше і не востаннє там всякі такі випадки трапляються. Просто якшо так як я - прихожу в Сільпо і вертаю неякісний товар, тому ніяке управління про то не знає, то є випадки, коли просто повернути товар мало. Тут ще й моральну компенсацію треба. Колись на роботі одна знайома окурок в хлібі знайшла, то судом вибивала гроші за моральну шкоду. Бо вона дійсно потім перестала їсти хліб.

Ем, а таке питання, хіба не виробник винен в якості товарів? Супермаркет закупляє товари і відповідає за термін реалізації, тобто, якщо щось вже зацвило, то звичайно супермаркет не додивився і винен. А якщо в хлібі окурок, то винен виробник, хіба ні? Тобто той же супермаркет мав би виробника довбати за то, що їх так підставив... :aggressive:
Ну але якщо я купила в магазині ге..., то я не буду шукати виробника за тридевять земель, а таки в магазин і піду виясняти що то таке має бути...
ЗображенняЗображення
pan_kotskyy Офлайн

Почуваюся, як вдома

Нагороди: 4
за тривале грудне вигодовуванн (1) багата мамуся (1) за дитя форуму (1) слінгомама (1)
Дякував (ла): 1925 раз.
Подякували: 1575 раз.
Діти: хлопчик, дівчинка

Повідомлення flower » 15 березня 2012, 16:29

pan_kotskyy такий магазин як Сільпо наприклад пече багато випічки сам, такшо велика може бути вина й магазину.
Зображення
Зображення
flower Офлайн

Я тут живу

випускниця школи материнства (1) за тривале грудне вигодовуванн (1) за дитя форуму (2) слінгомама (1) Чемпіон (1)
Дякував (ла): 2899 раз.
Подякували: 2983 раз.
Діти: Веронічка- 20.06.2011
Матвій- 2.09.2015

Повідомлення loljka » 15 березня 2012, 16:31

теко, що на дружбі біля маяка, - точно не варто заходити, все несвіже, запах -- жах... крім того, не варто в центрі біля класіка заходити - в той типу супермаркет - страх, що робиться... наклейки переклеюють з датою при покупцях!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
loljka Офлайн

Впевнено спілкуюся

Успішне грудне вигодовування (1) за дитя форуму (1) слінгомама (1)
Дякував (ла): 91 раз.
Подякували: 152 раз.
Діти: донечка Роксоланка

Повідомлення taranjka » 15 березня 2012, 16:33

loljka написав:теко, що на дружбі біля маяка

ми його називаємо "колгоспник". там часто цигани дружбівські закупляються)))
Зображення
я завжди той, ким я собі здаюся - а моє уявлення про себе постійно змінюється А.Жід
не кажіть мені шо робити, і я не скажу куди вам іти)))
taranjka Офлайн

Я тут живу

Мамуся-творець (1) акула пера (1) Успішне грудне вигодовування (1) багата мамуся (1) за дитя форуму (1)
Дякував (ла): 1739 раз.
Подякували: 5566 раз.
Діти: трійко чудів

Повідомлення pan_kotskyy » 15 березня 2012, 16:41

flower написав:pan_kotskyy такий магазин як Сільпо наприклад пече багато випічки сам, такшо велика може бути вина й магазину.

ну в цьому випадку так, виробник збігається з реалізатором, а з попкорном як :bad: ? його ж не в супермаркеті фасували? :confused:
я не захищаю супермаркети, вони таки повинні відповідати за те, що продають, просто от цікаво як вирішується питання з такими проколами...
ЗображенняЗображення
pan_kotskyy Офлайн

Почуваюся, як вдома

Нагороди: 4
за тривале грудне вигодовуванн (1) багата мамуся (1) за дитя форуму (1) слінгомама (1)
Дякував (ла): 1925 раз.
Подякували: 1575 раз.
Діти: хлопчик, дівчинка

Поперед.Далі

Повернутись до Що в Тернополі чувати?

Хто зараз онлайн

Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 2 гостей