Глобальні оголошення!

А ви б пішли розгортати сніг?

Модератор: Сяна

Re: А ви б пішли розгортати сніг?

Повідомлення Oksana » 18 грудня 2012, 20:58

Наталочко, я повторюсь, якби бачила що мій ЖЕК чистить-чистить, але просто не справляються, то перша би вийшла допомагати. Але проблема в тому, що прибиральниця доріжку для пішоходів чистить, і вона чиста весь день після того, а дорогу, де б мали проїхати машини, не чистили і не чистять...там не те що проїхати, туди ступити неможливо... ТОму повертаюсь до того, що якби чистили спочатку і регулярно то такого б не було. Це однозначно! Я трактора і грейдера на дорозі перший раз побачила вчора. Наталочка, я їздила машиною весь тиждень, і досить багато. Якби їздили трактори і грейдери регулярно, незустріти їх жодного разу було б нереально. Але вони не їздили. Так....десь...колись...порозгрібали на боки... В Хмельницьку (місті) такі самі снігопади були, але місто чомусь чисте, чому? Більше техніки, чи люди самі вийшли? Думаю просто займались цим питанням з самого початку... А в нас ялинка на сьогоднішній день саме важливіше питання... Я маршруткою з роботи добиралась сьогодні ледь не 2 години :dash: Маршрутки буксують, машини також, ні пройти ні проїхати...Наталочка, сніг другий день не падає, де комунальники? Знову не справляються? Господаря місту потрібно, а в нас його немає...
Зображення
[Зображення
Oksana Офлайн

Почуваюся, як вдома

Нагороди: 4
Мамуся-творець (1) випускниця школи материнства (1) Успішне грудне вигодовування (1) Чемпіон (1)
Дякував (ла): 387 раз.
Подякували: 679 раз.

Повідомлення Перлинка » 18 грудня 2012, 21:45

Natalinda написав:Каже мені одна близька мені людина що за мною плаче радянський союз :hi:
Бо пхаю всі машини що зустірчаються мені :crazy:

я б таке робила,хіба якби в окрузі не було жодного чоловіка
«Спасай взятых на смерть, и неужели откажешься от обреченных на убиение? Скажешь ли: "вот, мы не знали этого"? А Испытующий сердца разве не знает? Наблюдающий над душею твоею знает это, и воздаст человеку по делам его». (Притч.24:11-12)
Перлинка Офлайн

Я тут живу

Нагороди: 3
гостренький язичок (1) багата мамуся (1) за дитя форуму (1)
Дякував (ла): 3766 раз.
Подякували: 4017 раз.

Повідомлення flower » 18 грудня 2012, 21:53

Oksana написав:Господаря місту потрібно, а в нас його немає...

Ви ж самі того господаря вибирали :wink:
Зображення
Зображення
flower Офлайн

Я тут живу

Нагороди: 6
випускниця школи материнства (1) за тривале грудне вигодовуванн (1) за дитя форуму (2) слінгомама (1) Чемпіон (1)
Дякував (ла): 2899 раз.
Подякували: 2983 раз.
Діти: Веронічка- 20.06.2011
Матвій- 2.09.2015

Повідомлення Oksana » 18 грудня 2012, 22:00

flower написав:Ви ж самі того господаря вибирали :wink:

Тут в мене совість чиста, я його не вибирала, мені вистачило розуму почитати його передвиборчу програму ::Р:
Зображення
[Зображення
Oksana Офлайн

Почуваюся, як вдома

Мамуся-творець (1) випускниця школи материнства (1) Успішне грудне вигодовування (1) Чемпіон (1)

Повідомлення Ulkanet » 19 грудня 2012, 03:47

Oksana написав:Ні, я за суспільну працю, допомогу, але тоді, коли дійсно комунальники працюють-працюють а результату не видно, коли дійсно бракує рук, а не коли забили болт і нічого не робимо. Най самі собі прочищають, якось буде...

взагалі то в місті оголосили надзвичайний стан. не думаю шо в нас кожного дня його оголошують і дороги перекривають, автобуси відміняють. :scare:
це не просто впало трошка снігу, а комунальники сплять. :sad: на Тернопіль впало тони снігу. я не знаю куда вже більше ???

Oksana написав:Наталочко, я повторюсь, якби бачила що мій ЖЕК чистить-чистить, але просто не справляються, то перша би вийшла допомагати. Але проблема в тому, що прибиральниця доріжку для пішоходів чистить, і вона чиста весь день після того, а дорогу, де б мали проїхати машини, не чистили і не чистять...там не те що проїхати, туди ступити неможливо...

певно та прибиральниця має не один ваш будинок, а 10-20. і кожному розкидати сніг - їй певно важко. а трактором не всюди заїдеш, особливо коли понаставляють машин всюди. :sad: те шо вона прокинула вузеньку стежку і свідчить про те шо комунальники не справляються. бо ситуація зі снігом дійсно не жарт. до прикладу, в сусідній темі писали шо працює 300 людей практично цілодобово. а будинків в Тернополі скільки??? тай не думаю шо ЖЕКи тримають на роботі по 3-4 шоферів на ті трактори. а сидіти за кермом цілодобово один шофер не може. :sad:

flower написав:
Oksana написав:Господаря місту потрібно, а в нас його немає...

Ви ж самі того господаря вибирали :wink:

ага, то ви вибрали Надала шоб вам сміття грузив, сніг відкидав, маршрутки пильнував і т.д.??? Надал наказ видав, а під ним ше таких з 10-ть ходять. вот хтось і поствивися не добросовісно до своєї роботи, спихнув на когось, а той ше на когось і питання заглохло. але винний Надал!!! :ha:

Natalinda написав:Я не до того веду що треба написати комунальникам листа, мол сидіть вдома, а народ за вас сніг буде горнути
Просто читаючи коментарі під статтями 20-тихвилинки складається враження що кожен думає що йому "всі должні", але в жодному випадук не він
Піду почитаю твої лінки....

і я про те. я не кажу йти і чистити вулицю Руську і Замкову, чи по якій там наші депутати їздять???
чомусь зразу всі собі малюють в уяві шо то тре йти центральну вулицю чистити чи площу? :pardon:
можна свої сходи почистити в підїзд, шоб бабці з палочкою з №2 квартири було легше піти в магазин по хліб, чи якісь з мамочці з дитиною на руках. невже то так важко зібратися і почистити дит майданчик в дворі, наприклад наробити такі тунелі-лабіринти?? знаєте як би дітлахи тішилися? кожен по два рази кинув би сніг і тільки того. ніхто не каже рити носом, щоб аж парувало. :hi: і ніхто не каже шо то мами мають кидати грудних дітей і рити носом сніг. маєте всі чоловіків :yes: . хтось там з тих "мудрих" сказав "Хто хоче робити -той шукає можливості, а хто не хоче робити - той шукає причини". :rose:
коли прийде той кінець світу то ми вимремо не від морозу, спеки чи шо там має бути, а від нашої байдужості і від
Natalinda написав:кожен думає що йому "всі должні", але в жодному випадку не він
Від роботи дохнуть коні - ну а я безсмертний поні!!!!! :-))))))
Ulkanet Офлайн

Я тут живу

Нагороди: 2
Мамуся-творець (1) слінгомама (1)
Дякував (ла): 3577 раз.
Подякували: 1979 раз.
Діти: Доця

Повідомлення Natalinda » 19 грудня 2012, 05:27

Перлинка округа, то скільки метрів-кілометрів?

Я от теж про надзвичайний стан хотіла написати, не кожного дня дякувати Богу в нас той стан.
Ми тоже по місті їздимо і скажу що теж тракторів зустрічала мало, а ще меньше зустрічала місць, де той трактор міг би їхати, бо по всіх обочинах машини. Воно звісно і машину треба десь поставити, але ж куди тоді сніг горнути....
Вот і виходить що трактористи возмущаються на водіїв, а водії на трактористів, а загалом на владу((((

Ми нині обїздили півміста, то рідко хто з водіїв поступався комусь, всі хочуть навпаки влізти попереду, навіть швидку намагалися обминати і обганяти (якщо це можна так назвати)

От в сусідній темці прочитала
Роботи по ліквідації снігових заметів будуть відбуватись протягом цілої ночі
Невже робочий день комунальників міста передбачає роботу вночі?
Ну і заради цікавості, ніхто не знає скільки ЗП отримує працівник ЖЕКу. От звільнили б всіх пенсіонерів і жінок в придачу

А щодо того що кожен має виконувати свою роботу, то підтримую, і маю глибоке переконання що раз мамі платить держава до тьох років по догляду за дитиною, то до трьох років мама має її доглядати.
"люди ніколи й нікому не встигають ані подякувати за добро, ані відплатити за свої образи. Нікому. Навіть собі. І майже ніколи не є напваки"
М.Матіос
Natalinda Офлайн

Я тут живу

Серце форуму (1) Мамуся-творець (1) випускниця школи материнства (1) за тривале грудне вигодовуванн (1) слінгомама (1)
Дякував (ла): 14728 раз.
Подякували: 7324 раз.
Діти: Хлопчик Юрчик

Повідомлення гра з вогнем » 19 грудня 2012, 05:43

^)))))) а коли він прийде?

всі так його ждуть-ждуть :))))

дівчата, ця тема свідчить лиш про одне. що цього року зима настала негадано-нежаданно 12 грудня.

от і все.

а виїзжати на чужих горбах - то у нас всякий гаразд. чого самим не підготуватися до зими, спрямовувати кошти на підготовку до зими, як кинув клич і "всєгда гатов". а хто не гатов, то такі вже свині останні, бабці дорогу розчистити не можуть, зажерлися на своїх роботах.

і от чесне слово, якшо я маю кулю в голові і хожу волонтерю, розчищаю сніг. чи що реальніше для мене, завали після урагану.
то я не вимагаю. щоб всі як один встали в стрій і пішли то робити
саме про це
ніхто не каже шо то мами мають кидати грудних дітей і рити носом сніг. маєте всі чоловіків

я й казала ше на першій сторінці. що найбільше не люблю язикатих, які гаразд обговорювати чого хтось не робить того, що вони собі придумали.

от хто-хто, а чоловіки теж мають восьмигодинний робичий день, якщо не більше. вечером хочуть з дітьми погратися і з сімєю час провести. я б свого не відправила завали розчищати після роботи, я маю для нього цікавіші справи.
гра з вогнем Офлайн

Я тут живу

Нагороди: 3
Мамуся-творець (1) гостренький язичок (1) за тривале грудне вигодовуванн (1)
Дякував (ла): 3057 раз.
Подякували: 4232 раз.

Повідомлення Natalinda » 19 грудня 2012, 05:52

От ще таке, трішки відходячи від темим снігу, але щодо того що поговорити всі люблять

В нас в селі є догори сільські, а є дороги районного значення. Відповідно "по докУментах" оті перші дороги має чистити "сільська вдала", а ті другі - "районна". Про оті дороги районного значення знає досить мало людей, по тій простій причині, що не цікавляться і не стикалися. Загалом не бачу в цьому нічого кримінального. Але от коли починають люди возмущатися мол що робить місцева влада і ти їм кажеш, що не може місцева влада тут чистити, бо то дорога не її, і грошей закладених на це в бюджеті немає, то це мало хто слухає, переважно кажуть, "шо ти там знаєш", "ти нічого не знаєш", "неможе такого бути, то місцева влада сама собі таке придумала"
(((((((((((((((((
"люди ніколи й нікому не встигають ані подякувати за добро, ані відплатити за свої образи. Нікому. Навіть собі. І майже ніколи не є напваки"
М.Матіос
Natalinda Офлайн

Я тут живу

Серце форуму (1) Мамуся-творець (1) випускниця школи материнства (1) за тривале грудне вигодовуванн (1) слінгомама (1)

Повідомлення Natalinda » 19 грудня 2012, 06:00

гра з вогнем написав:^)))))) а коли він прийде?

всі так його ждуть-ждуть :))))

гра, хто прийде? я шось пропустила

я ж вроді як ніде не писала виходьте всі сніг розгортати, чи ще краще приїжджайте мені допомагати :cleaning:
тим більше не писала що всі хто не розгартає - то вороги
мене загаломситуація не напрягає
мене напрягають нарікання на те що влада повинна, а от кожна окрема людина нічого не повинна
Щоб були в бюджеті кошти на жеки і так далі, то наскільки мені відомо люди податки мають платити, але чи всі це роблять? Звісно легше сказати що он і ті не платять і ті не платять, то чого ж я маю платити((((
М.Матіос
Natalinda Офлайн

Я тут живу

Повідомлення Oksana » 19 грудня 2012, 13:33

:ha: :ha: :ha: Ой, я зараз лопну? Надал ні до чого? Ми його не для того вибирали? :ha: А можна поцікавитись для чого? Ну дуууууже цікаво :ha: Кажеш, в нього є люди, які мають слідкувати за роботою? Значить Надал повинен слідкувати за їх роботою, не справляються з обовязками, взяти такого, щоб дивився і справлявся. А то дійсно, зима того року якось зовсям неочікувано прийшла, в грудні...
Але нє, нє В Надал нічо нікому не винен, ми його обирали ялинку відкривати. ТАк як в свій час, Ющенка, щоб музеї і памятники... Ні, ні, вони просто так, вони взагалі тут ні до чого...
Про тітоньку-прибиральницю я говорила зовсім не з тої сторони, прошу не перекручивати. Вона в нас в дворі, проходилась один раз, зранку, як і завжди. І цього вистачало, щоб стежку людям прокласти (не вузьку, а повністю на всю прохідну частину, просто робилось це регулярно, а відповідно таке дає свої плоди). Можливо, звичайно, трішки більше зусиль тре прикласти, ніж літом з вінником, але перепрошую, в мене на роботі також бувють і завали і просвітління, а буває і по вихідних виходжу, то мені за собою також кликати всіх? :ha: За це мені платять зар.плату, і з мене питають. Повірте, я отримую не набагато більше двірника, на своїй державній роботі, але чомусь свою роботу роблю сама і в завалах також. Дивно..чому до мене не приходить неочікувано купа роботі, і я не плачу...
А про проїздну частину в дворі. повторююсь, трактора в нас не було жодного!!! разу, бо він взагалі неробочий, і робочим в тому році не був. ТО до чого тут не справляється? Не справляється хіба що з обовязками, і більше того в принципі і не планує справлятись. Скільки тої зими...
І машини до речі в нас на дорозі не стоять, бо самі, без допомоги ЖЕКу зробили заїздний карман. Проїзд вільний, але тракора немає...
Надзвичайний стан, в нашій ситуації, це взагалі фарс. Як нічого не робити, то і надзвичайний стан буде.
Далі, знову ж таки перепитую, чому минуло тижня, будучи досить багато за рулем, я не бачила ЖОДНОГО!!! трактора чи грейдера в робочому стані? Не тими дорогами їздила, чи що? ТАк їздила по місту, і по обїздній часом. Всюди пусто, навіть ДАІ не було, яке так любить по кущам ховатись. Вимерли... Цього тижня бачила, але проблема в тому, що пізно братю до школи... Тепер не все так просто...

А про маму і дітей до трьох років я взагалі мало, що зрозуміла... Це до чого? Мені здається на цьому форумі якраз всі мами з тих, що сидять і сиділи б ще більше, лиш би можливість була...

Дівчата, повторююсь знову, якби був дійсно надзвичайний стан, тобто всі працюють-працюють, а толку ніякого, то допомогла би, чи я, яи чоловік, чи всі разом, навіть з дітьми, вони в мене таке діло люблять і мають свої лопатки. Якби жила в частому секторі. прочищала би своє подвіря, і заїздні кармани, біля себе і дорогу, щоб можливо було пройти проїхати. Але коли я плачу справно гроші в ЖЕК щомісяця, а в результаті зимою та сама одна прибиральниця зранку лише тротуарні доріжки прибирає, що і літом, і ні трактора тобі , ні очистки проїздної частини...то перепрошую, платити і прибирати самому... таке лише в Україні може бути. Є послуги, які оплачуються і повинні надаватись. А не гроші зібрали, а зима пройде саме, може відлига буде і саме все розтопиться...
Зображення
[Зображення
Oksana Офлайн

Почуваюся, як вдома

Поперед.Далі

Повернутись до Що в Тернополі чувати?

Хто зараз онлайн

Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 1 гість