Модератор: Сяна
Natalinda написав:Каже мені одна близька мені людина що за мною плаче радянський союз
Бо пхаю всі машини що зустірчаються мені
Oksana написав:Господаря місту потрібно, а в нас його немає...
flower написав:Ви ж самі того господаря вибирали
Oksana написав:Ні, я за суспільну працю, допомогу, але тоді, коли дійсно комунальники працюють-працюють а результату не видно, коли дійсно бракує рук, а не коли забили болт і нічого не робимо. Най самі собі прочищають, якось буде...
Oksana написав:Наталочко, я повторюсь, якби бачила що мій ЖЕК чистить-чистить, але просто не справляються, то перша би вийшла допомагати. Але проблема в тому, що прибиральниця доріжку для пішоходів чистить, і вона чиста весь день після того, а дорогу, де б мали проїхати машини, не чистили і не чистять...там не те що проїхати, туди ступити неможливо...
flower написав:Oksana написав:Господаря місту потрібно, а в нас його немає...
Ви ж самі того господаря вибирали
Natalinda написав:Я не до того веду що треба написати комунальникам листа, мол сидіть вдома, а народ за вас сніг буде горнути
Просто читаючи коментарі під статтями 20-тихвилинки складається враження що кожен думає що йому "всі должні", але в жодному випадук не він
Піду почитаю твої лінки....
Natalinda написав:кожен думає що йому "всі должні", але в жодному випадку не він
Невже робочий день комунальників міста передбачає роботу вночі?Роботи по ліквідації снігових заметів будуть відбуватись протягом цілої ночі
ніхто не каже шо то мами мають кидати грудних дітей і рити носом сніг. маєте всі чоловіків
гра з вогнем написав:^)))))) а коли він прийде?
всі так його ждуть-ждуть))
Повернутись до Що в Тернополі чувати?
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 1 гість