nelly, а ми вас не бачили(
ми сиділи в першому ряді, Арсенчику також найбільше сподобалися акробати
в загальному враження позитивні, я в цирку напевно була разом з Арсешою вперше, бо не памятаю
одне але - антракт, якщо він і обовязковий, то хоча би зменшити по часу
жарко не те слово!
найбільше не сподобалося те як вели себе деякі глядачі:
1, біля нас сиділи двоє хлопців років 10 кожному, може більше може менше - не знаю, весь час щось їли і мама їх кожного затарила добрячим "тормозком", а перед початком вистави ще вату кожному купила солодку.....я разів 5 робила зауваження(вже в крайніх випадках) щоб мене тою ватою не обмазали
....а вона до мене каже, чого я возмущаюся, мене ж ще не обмазали
.....продовження не писатиму
Але, ото жування майже три години, то капець, я Арсенчику вже почала вкінці пояснювати, що то мама вдома хлопцям їсти не дає і вони дуже сильно голодні
, а з іншої сторони сидів чоловік з сином - то повна протилежність отим голодним і невихованним дітям(вибачте, проте я не розумію такого.....) )
2, в кінці вистави , коли почали виходити по черзі артисти - багато людей різко зірвалися з місця і давай швидко виходити, ну не розумію я такого, коли артисти вийшли і посміхаються - повертатися до них спиною
....
3, позаду в другому ряді сиділа сімя, одразу за нами - діти постійно ногами в спину копалися
Тільки зайшовши в зал - для себе зробила висновок, що і надалі братиму лише перший ряд, якщо будемо йти в цирк.