Глобальні оголошення!

Весь наш менталітет - у маршрутках?

Модератор: Сяна

Re: Весь наш менталітет - у маршрутках?

Повідомлення Sawwku » 30 березня 2011, 19:14

Marta написав:Я, звичайно, вибачаюсь, але чому ваш чоловік таки не поступився місцем?...

він стояв. останнім часом принципово не сідає, а йде в "хвіст" маршрутки, щоб нікому не мішати.
Sawwku Офлайн

Я тут живу

Нагороди: 4
випускниця школи материнства (1) Успішне грудне вигодовування (1) слінгомама (1) Чемпіон (1)
Дякував (ла): 837 раз.
Подякували: 912 раз.
Діти: маленьке сонечко Анютка
01,01,2011

Повідомлення TanenRom » 30 березня 2011, 19:29

гра з вогнем не погоджусь з тобою, все таки зараз люди стали не вибагливішими, а заздрісними, жорстокими по відношенню один до одного!!!
Зображення

Сім'я-це маленька країна, в якій ТАТО -президент, МАМА-міністр фінансів, міністр охорони здоров'я, міністр культури та надзвичайних ситуацій в сім"ї.А ДИТИНА-це народ, який постійно щось вимагає, обурюється і влаштовує страйки!!!!! !
TanenRom Офлайн

Я тут живу

Нагороди: 5
за тривале грудне вигодовуванн (1) за дитя форуму (1) слінгомама (1) Чемпіон (2)
Дякував (ла): 3113 раз.
Подякували: 3186 раз.
Діти: Дві донечки - Дана та Даяна

Повідомлення taranjka » 30 березня 2011, 19:50

гра з вогнем, водій має право брати пасажирів на стоячі місця - в маршрутках пише стільки то сидячих місць, стільки то загальних. для цього і поручні ті всі.
Зображення
я завжди той, ким я собі здаюся - а моє уявлення про себе постійно змінюється А.Жід
не кажіть мені шо робити, і я не скажу куди вам іти)))
taranjka Офлайн

Я тут живу

Нагороди: 6
Мамуся-творець (1) акула пера (1) Успішне грудне вигодовування (1) багата мамуся (1) за дитя форуму (1)
Дякував (ла): 1739 раз.
Подякували: 5566 раз.
Діти: трійко чудів

Повідомлення гра з вогнем » 30 березня 2011, 20:16

taranjka ну може маршрутки змінилися зараз, якщо вказано кількість стоячих місць то може. а в тих пижиках, що я пригадую, то не можна.
гра з вогнем Офлайн

Я тут живу

Нагороди: 3
Мамуся-творець (1) гостренький язичок (1) за тривале грудне вигодовуванн (1)
Дякував (ла): 3057 раз.
Подякували: 4232 раз.

Повідомлення гра з вогнем » 30 березня 2011, 20:17

TanenRom написав:гра з вогнем не погоджусь з тобою, все таки зараз люди стали не вибагливішими, а заздрісними, жорстокими по відношенню один до одного!!!

наші батьки теє так кажуть, і батьки їх батьків... так і до воїн та хрестових походів добратися можна.
людина має здатність ідеалізувати минуле.
гра з вогнем Офлайн

Я тут живу

Мамуся-творець (1) гостренький язичок (1) за тривале грудне вигодовуванн (1)
Дякував (ла): 3057 раз.
Подякували: 4232 раз.

Повідомлення Sawwku » 30 березня 2011, 21:13

світ став байдужим. і старше покоління не виключення. як молодих не цікавлять їх проблеми, так і їх не зачіпають наші... сумно... залишається те, що і завжди - у всьому шукати крайнього
Sawwku Офлайн

Я тут живу

випускниця школи материнства (1) Успішне грудне вигодовування (1) слінгомама (1) Чемпіон (1)
Дякував (ла): 837 раз.
Подякували: 912 раз.
Діти: маленьке сонечко Анютка
01,01,2011

Повідомлення Lesya » 31 березня 2011, 11:07

оце вчора знову їздила в центр не машиною. туди стояла 5 зупинок з 8-ми, причому пенсіонерів було двоє. решта - студенти і люди 30-40 років на вигляд.
В вікно я сама люблю дивитися, але коли захожу, мене міряють поглядом з ніг до голови, трохи затримують погляд на гудзиках пальто, що мало не тріскають на талії, точніше на тому місці де вона раніше була :P і починають розглядати власні коліна або когось шукати у вікні. Тільки б не стати.
Назад думала з чоловіком машиною вернуся в обід. Так він забув права і ми їхали тролейбусом. То чоловік сам переконався, що ніхто свій зад підірвати не хоче. Впізнав одного лікаря і попросив його звільнити для мене місце.
От так.
Хоча іноді сісти дають. правда все рідше і рідше :(
Зображення
Lesya Офлайн

Аптекар (провізор)

Мамуся-творець (1) випускниця школи материнства (1) багата мамуся (1) за дитя форуму (1)
Дякував (ла): 548 раз.
Подякували: 1086 раз.
Діти: Синочок і дві лапочки дочки

Повідомлення Перлинка » 31 березня 2011, 13:49

TanenRom написав:а я коли була вагітною мені в Києві усі місцем поступались, навіть на 15 тижні, коли животик ледь покруглів, а ось в Тернополі ситуація була протилежною - 2 рази сюди приїжджала (на 20 та 26 тижні) - місце не уступали, пам"ятаю що їхала в тролейбусі з мамою, то мені дозволила сісти на своє місце кондуктор!!!

ось скажіть чому така різниця в людях між містами???

Мені навпаки в Києві в метро за кілька днів переїздів туди-сюди,жодного разу не поступились на 7-му місяці.А дома частіше за все поступались.
«Спасай взятых на смерть, и неужели откажешься от обреченных на убиение? Скажешь ли: "вот, мы не знали этого"? А Испытующий сердца разве не знает? Наблюдающий над душею твоею знает это, и воздаст человеку по делам его». (Притч.24:11-12)
Перлинка Офлайн

Я тут живу

гостренький язичок (1) багата мамуся (1) за дитя форуму (1)
Дякував (ла): 3766 раз.
Подякували: 4017 раз.

Повідомлення Oksana » 31 березня 2011, 15:55

я як була вагітна перший раз, то були всякі казуси. А в мене ще тоді токсикоз такий був, шо мама дарагая.... А на роботу потрібно було їхати в центр кожного ранку. Так от, в один і той самий час практично завжди ж їздяьб одні і ті самі люди. Так один мужик регулярно забігав!!!! (так, саме забігав, бо навіть якщо я була ближче до дверей, то відпихав мене і влітав в транспорт) переді мною, і демонстративно займав останнє вільне місце, а я коло нього стояла. Думаєте його хоч раз совість загрищла? Нєа :lol: Більше того, так як мені було дійсно дуже зле, і стояти я таки не могла ніяк, то призвичаїлась ходити на Київську на зупинку (тобто на попередню) і до своєї вже звідти їхати, щоб таки було можливо сісти. То той мужик то досить швидко замітив видно, і яке було моє здивування, коли якогось ранку, він мене відпизнув від дверей на тій же Київській :lol:
А вже як ходила з малими, то якось легше було, видно моє пузо було таких розмірів, що мішало навіть коли очі втупити в землю :grin: Правда одного разу, бабка, яка хотіла проскочити по посвідченню, ну і відповідно влетіти перша, відпихнула мене прямо від дверей, і влетіла. А я тоді була з мамою своєю, мама їй і каже, ви що не бачите, що перед вами жінка вагітна, чого ж пхаєтесь??? Знаєте, що вона відповіла??? :lol: А на ній, що написано, що вона вагітна? :grin: З тих, хто на форумі, то Неля точно бачила моє пузо, вона підтвердить, що не замітити його було нереально, а то вже було десь під сьомий місяць, то малятка вже такі нівроку там були... В результаті маршрутка вся реготом зайшлась з тої бабки, коли після її слів зайшла я...
Але то один такий казус при другій вагітності був. А так весь час поступались. Не маю навіть чого жалітись :) І зараз з малими дають часто місце, особливо коли їду сама, без чоловіка. Може просто бачать. що я одна а їх двоє, то того, незнаю, але таки дають :)
Зображення
[Зображення
Oksana Офлайн

Почуваюся, як вдома

Мамуся-творець (1) випускниця школи материнства (1) Успішне грудне вигодовування (1) Чемпіон (1)
Дякував (ла): 387 раз.
Подякували: 679 раз.

Повідомлення Marta » 31 березня 2011, 15:56

Сьогодні з Лізою їхали маршруткою і нам одразу встали-що туди, що назад. Правда, жіночки старші..(
Аж незручно було сідати....
А колись я їхала зимою з санками, то такі ж жіночки помагали санки затаскати в ту маршрутку, також місце звільнили...
А от з чоловіками-то реальна проблема. Більшість не поступається, дивиться в вікно чи на ноги собі, а коли була вагітна, то аж смішно було. Стою на зупинці, під"їжджає маршрутка, то ті хлопці женуть так перші, чуть з ніг не збивають, щоб тільки сісти....Джентельмени...(((
Marta Офлайн

Поперед.Далі

Повернутись до Що в Тернополі чувати?

Хто зараз онлайн

Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 2 гостей