Модератор: Сяна
Тань написав:taranjka написав: то дівчата-африканці пройшлися, то пара арабів на траві сидить, крішнаїти співають і ше й двох євреїв з пейсами побачили
Це скоріше нагадує Африку чи Ближній Схід![]()
![]()
Але щоб Європа асоціювалася з вище описаним :нєа: , то треба ще добре пофантазувати щоб таке придумати
![]()
Тань написав:це високі стандарти життя, комфортні умови існування, і т. д.
олеся написав:В мене в дитинстві була така книжка "діти різних народів" І там писала багато про мир на всій землі, дружбу всіх національностей
(коротше по теперішній ситуації у світі це фантастика) зараз тато мені часто згадує ту книгу, і каже коли мене малу питалися хто в тій книжці є то я казала "там люди троха білі, троха чорні" то десь в 4 роки. А хтось мав таку книгу?
Тань написав:Так-так, куда ж без фантазії, без неї навіть Ейнштейн і половину своїх відкритів не зробив би. Мрії збуваються а думки матеріалізуються, тому кожен живе у своєму світі як у казці.
Тань написав:Перечитала, і незнайшла...окрім як на ст. 13 чи 14 декілька погоджень і непогоджень з чужими думками, тому, якщо неважко для ясності, наведіть цитату своєї загубленої думки.. щоб теж можна було "категорично" підтвердити чи ні..
Повернутись до Що в Тернополі чувати?
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 1 гість