Глобальні оголошення!

Расистський скандал?

Модератор: Сяна

Re: Расистський скандал?

Повідомлення Тань » 06 лютого 2012, 22:58

Пригадую одне політичне гасло, "Наш Дім - Європа". Так от Європа для мене починається з мого дому. від євроремонту :lol: , закінчуючи нормальними стосунками в сімї :heart: , а якщо серйозно: це високі стандарти життя, комфортні умови існування, і т. д. Одним словом жити як в Європі, це жити класно.. ;-)
Мода - приходить і відходить, а шарм залишається завжди. Коко Шанель
Тань Офлайн

Добре орієнтуюся

Дякував (ла): 46 раз.
Подякували: 50 раз.
Діти: Донечка

Повідомлення flower » 06 лютого 2012, 23:11

м...да!
Зображення
Зображення
flower Офлайн

Я тут живу

Нагороди: 6
випускниця школи материнства (1) за тривале грудне вигодовуванн (1) за дитя форуму (2) слінгомама (1) Чемпіон (1)
Дякував (ла): 2899 раз.
Подякували: 2983 раз.
Діти: Веронічка- 20.06.2011
Матвій- 2.09.2015

Повідомлення Shalimar » 06 лютого 2012, 23:15

Тань написав:
taranjka написав: то дівчата-африканці пройшлися, то пара арабів на траві сидить, крішнаїти співають і ше й двох євреїв з пейсами побачили

Це скоріше нагадує Африку чи Ближній Схід :-D :-D :-D Але щоб Європа асоціювалася з вище описаним :нєа: , то треба ще добре пофантазувати щоб таке придумати :lol:

Нет. Именно в этом контексте.
А то Ты как-то перепрыгнула с жителей на условия жизни.
Тань написав:це високі стандарти життя, комфортні умови існування, і т. д.

неважно, у кого и с чем ассоциируется Европа. Важно то, как есть НА САМОМ ДЕЛЕ.

Ассоциация Европы с этническими европейцами (по национальности, а не гражданству) - вот ЭТО фантазия
«…и вот когда попросили принести самое прекрасное из того, что есть на всем белом свете, ворона принесла свое дитя…»
Shalimar Офлайн

Я тут живу

Нагороди: 3
акула пера (1) гостренький язичок (1) за тривале грудне вигодовуванн (1)
Дякував (ла): 715 раз.
Подякували: 1892 раз.
Діти: Gent

Повідомлення олеся » 06 лютого 2012, 23:31

В мене в дитинстві була така книжка "діти різних народів" І там писала багато про мир на всій землі :heart: , дружбу всіх національностей :beer: (коротше по теперішній ситуації у світі це фантастика) зараз тато мені часто згадує ту книгу, і каже коли мене малу питалися хто в тій книжці є то я казала "там люди троха білі, троха чорні" то десь в 4 роки. А хтось мав таку книгу?
Давайте замислимося над своєю поведінкою. Перш, ніж лаяти за поведінку своїх дітей - не забувайте, вони беруть приклад з нас...
олеся Офлайн

Я тут живу

Нагороди: 1
Мамуся-творець (1)
Дякував (ла): 919 раз.
Подякували: 1074 раз.
Діти: Хлопчик та ще раз хлопчик

Повідомлення Тань » 06 лютого 2012, 23:39

Так-так, куда ж без фантазії, без неї навіть Ейнштейн і половину своїх відкритів не зробив би. Мрії збуваються а думки матеріалізуються, тому кожен живе у своєму світі як у казці. :-P
Тань Офлайн

Добре орієнтуюся

Повідомлення flower » 06 лютого 2012, 23:40

олеся написав:В мене в дитинстві була така книжка "діти різних народів" І там писала багато про мир на всій землі :heart: , дружбу всіх національностей :beer: (коротше по теперішній ситуації у світі це фантастика) зараз тато мені часто згадує ту книгу, і каже коли мене малу питалися хто в тій книжці є то я казала "там люди троха білі, троха чорні" то десь в 4 роки. А хтось мав таку книгу?

я явно немала якшо в свої 4ри роки подумала шо то бабай :lol:
Зображення
Зображення
flower Офлайн

Я тут живу

Нагороди: 6
випускниця школи материнства (1) за тривале грудне вигодовуванн (1) за дитя форуму (2) слінгомама (1) Чемпіон (1)
Дякував (ла): 2899 раз.
Подякували: 2983 раз.
Діти: Веронічка- 20.06.2011
Матвій- 2.09.2015

Повідомлення Shalimar » 06 лютого 2012, 23:43

Тань написав:Так-так, куда ж без фантазії, без неї навіть Ейнштейн і половину своїх відкритів не зробив би. Мрії збуваються а думки матеріалізуються, тому кожен живе у своєму світі як у казці. :-P

Вокруг да около.
Речь шла не о "своем мире", а о том, КАКАЯ СЕЙЧАС ЕВРОПА
«…и вот когда попросили принести самое прекрасное из того, что есть на всем белом свете, ворона принесла свое дитя…»
Shalimar Офлайн

Я тут живу

Нагороди: 3
акула пера (1) гостренький язичок (1) за тривале грудне вигодовуванн (1)
Дякував (ла): 715 раз.
Подякували: 1892 раз.
Діти: Gent

Повідомлення Тань » 06 лютого 2012, 23:53

принаймі можна подивитися новини по телевізору і переконатися що в Європі зараз МОРОЗ :-D , СНІГ, ЛЮДИ ХОДЯТЬ В ШАПКАХ :-D , ЛЮТИЙ МІСЯЦЬ :-D , чи ти думаєш що я щось можу оригінальніше додати? =O
Тань Офлайн

Добре орієнтуюся

Повідомлення Yummy mummy » 07 лютого 2012, 00:00

Тань написав:Перечитала, і незнайшла...окрім як на ст. 13 чи 14 декілька погоджень і непогоджень з чужими думками, тому, якщо неважко для ясності, наведіть цитату своєї загубленої думки.. щоб теж можна було "категорично" підтвердити чи ні..

І я не знайшла свого повідомлення по темі :хм: , невже то глюки якісь були і воно пропало =O ...........
Знач так, по темі саме цього расистського скандалу, вважаю це не те що не толерантно опублікувати таку статтю з такою назвою, змістом та фотографіями реальних людей без їх відома, а взагалі ще раз показує нашу культуру, і це не просто культура якось неосвіченого напідпитку хлопаки, який з якихось там своїх причин не долюблює чорношкірих хлопців і наших українських дівчат, і висловив свою думку десь там в себе під плотом в кругу собі подібниx , а публікація в газеті, яку хтось написав а хтось ще значно "розумніший" затвердив і опублікував :блін: ....Знаю що саме так і думає багато хто з українців, але дозволити таку публікацію - це вже занадто }-] ....
Думаю тим хлопцям з фото і звісно дівчатам яких зачепило те "курва" , а особливо якби знайшлася та дівчина з фотографії, варто таки звертатися в якісь установи (як наші укр. так і іноземні) і розглядати свої права та права тої "газетьонки" як Нимидорка правильно написала "навіть не туалетної преси"....
Думаю такі самовільні дії повинні бути покараними, як мінімум - штраф і компенсація тим людям що на фотографії, плюс величезне вибачення знову ж таки на першій сторінці у всіх іноземних студентів і наших українських дівчат.....
ЗображенняЗображення
Yummy mummy Офлайн

Почуваюся, як вдома

Нагороди: 5
Мамуся-творець (1) за тривале грудне вигодовуванн (1) за дитя форуму (1) слінгомама (1) Чемпіон (1)
Дякував (ла): 1227 раз.
Подякували: 1192 раз.
Діти: Boy and girl

Повідомлення Yummy mummy » 07 лютого 2012, 00:01

А взагалі на рахунок кольорових людей -я не роблю різниці між ними, будь то чорний , жовтий чи білий, для мене головне щоб всі вони насамперед залишалися людьми....Погодьтеся що деякі люди поступають так, як навіть "мавпа" б ніколи не зробила, і це зовсім не залежить від їхнього кольору шкіри.
Дивно, десь хтось з іноземних студентів побилися (чього не буває) відразу такий хай підняли, мол вот які ті чорні погані, агресивні, забіяки, "мавпи" одним словом, не має вам тут місця, геть з України - "країни де все мирно, тихо і затишно".....
ЗображенняЗображення
Yummy mummy Офлайн

Почуваюся, як вдома

Нагороди: 5
Мамуся-творець (1) за тривале грудне вигодовуванн (1) за дитя форуму (1) слінгомама (1) Чемпіон (1)
Дякував (ла): 1227 раз.
Подякували: 1192 раз.
Діти: Boy and girl

Поперед.Далі

Повернутись до Що в Тернополі чувати?

Хто зараз онлайн

Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 1 гість