Oksana » 18 грудня 2012, 12:16
Кидайте в мене тапками, але я також за те, щоб кожен робив свою роботу! В мене за другий тиждень часу трактора на подвірї не було ні разу, хоч ЖЕК справно збирає гроші... На питання де ж той трактор, відповідь зламався... Він очевидно просто і не ремонтувався, думали минеться, зими не буде. А не так сталось. Проблема в тому, що до зими комун. служби зовсім не готові, що гроші на очищення території давно списані, і їх немає в наявності, бо надіялись що кінець року, і який там сніг, вже ж купу років такого снігу не було, тим більше в грудні...
А ми давайте, будемо виходити, чистити, допоможемо комунальникам списати ще частину коштів, і відзвітуватись як вони гарно все зробили, які вони молодці.
Ні, я за суспільну працю, допомогу, але тоді, коли дійсно комунальники працюють-працюють а результату не видно, коли дійсно бракує рук, а не коли забили болт і нічого не робимо. Най самі собі прочищають, якось буде...
Я минулий тиждень весь була за рулем, особисто я жодного трактора в робочому стані не бачила по місту. Зато жахіття надивилась... Цього тижня перейшла на маршрутки... Снігу не забирали ніже відколи він почав падати, люди, а ви уявляєте що буде, коли це все почне топитись??? А як потім різкі морози??? Ура, нашим комунальним службам і владі, йдемо поки відгартати всюди, а потім посипати ще також, а бажано ще на поля все вивезти, а Надал прозвітує, як все він гарно зробив, і як був добре готовий до зими...
До речі, біля міськ ради і прокуратури чистісінько, сніг вивозять, чистять...там видно зими не було, чи може сам Надал з лопаткою на пару з прокурором чистять?
Ні...там просто тракотор їздить весь день, той напевно що мав ти хоч трішки по місту їздити...

[