Глобальні оголошення!

А ви б пішли розгортати сніг?

Модератор: Сяна

Re: А ви б пішли розгортати сніг?

Повідомлення Natalinda » 18 грудня 2012, 11:55

Alisa написав:Наталінда, крім свого подвір*я ти вже багато територіїї розчистила?"

15 метрів "спільного" заїдзу. Товщину снігового покриву міряти? мені по пояс місцями.

Alisa написав:чоловіки беруть відпустки за свій рахунок,

вчора не конче було брати відпустку, бо маса людей не потрапила на роботу
І я ніде не вела мови про те, що лікарі і вчителі мають робту лишати, хоча вчителі вчора не вчили дітей, наскільки мені відомо і сьогодні не вчать.

Ти уявляєш себе чи сого чоловік а в пробці на сумнозвісній трасі, чи будь де де пропки і в магазині хліб по 16 грн. Нажаль це притаманне нашій ментальності(((
"люди ніколи й нікому не встигають ані подякувати за добро, ані відплатити за свої образи. Нікому. Навіть собі. І майже ніколи не є напваки"
М.Матіос
Natalinda Офлайн

Я тут живу

Нагороди: 6
Серце форуму (1) Мамуся-творець (1) випускниця школи материнства (1) за тривале грудне вигодовуванн (1) слінгомама (1)
Дякував (ла): 14728 раз.
Подякували: 7324 раз.
Діти: Хлопчик Юрчик

Повідомлення Alisa » 18 грудня 2012, 12:08

Наталінда, гарно попрацювала.
Якбим мені була необхідність, я б теж манни небесної від Жеку не чекала, брала б лопату й робила.
Але живучи в центрі міста такої потреби в мене нема.
А лишати дитину, йти невідомо куди лопатою махати, бо хтось не виконує своєї роботи, мені видається смішним.

Наталідна, я знаю, що ці снігопади роблять багато лиха. Й є служби які за це відповідають.
До прикладу, на трасі Київ -Чоп стоять застрягло 40 автобусі, але ж вони лопатами, сніг перед собою не розчищають, щоб проїхати, бо це мав*пяча праця. Вони чекають допомоги спецтехніки. (чи може вони чекають мене з іrinkoю з лопатами)

Зображення
Alisa Офлайн

Я тут живу

Нагороди: 4
випускниця школи материнства (1) гостренький язичок (1) за тривале грудне вигодовуванн (1) за дитя форуму (1)
Дякував (ла): 1395 раз.
Подякували: 1354 раз.
Діти: синуля

Повідомлення Oksana » 18 грудня 2012, 12:16

Кидайте в мене тапками, але я також за те, щоб кожен робив свою роботу! В мене за другий тиждень часу трактора на подвірї не було ні разу, хоч ЖЕК справно збирає гроші... На питання де ж той трактор, відповідь зламався... Він очевидно просто і не ремонтувався, думали минеться, зими не буде. А не так сталось. Проблема в тому, що до зими комун. служби зовсім не готові, що гроші на очищення території давно списані, і їх немає в наявності, бо надіялись що кінець року, і який там сніг, вже ж купу років такого снігу не було, тим більше в грудні...
А ми давайте, будемо виходити, чистити, допоможемо комунальникам списати ще частину коштів, і відзвітуватись як вони гарно все зробили, які вони молодці.
Ні, я за суспільну працю, допомогу, але тоді, коли дійсно комунальники працюють-працюють а результату не видно, коли дійсно бракує рук, а не коли забили болт і нічого не робимо. Най самі собі прочищають, якось буде...
Я минулий тиждень весь була за рулем, особисто я жодного трактора в робочому стані не бачила по місту. Зато жахіття надивилась... Цього тижня перейшла на маршрутки... Снігу не забирали ніже відколи він почав падати, люди, а ви уявляєте що буде, коли це все почне топитись??? А як потім різкі морози??? Ура, нашим комунальним службам і владі, йдемо поки відгартати всюди, а потім посипати ще також, а бажано ще на поля все вивезти, а Надал прозвітує, як все він гарно зробив, і як був добре готовий до зими...
До речі, біля міськ ради і прокуратури чистісінько, сніг вивозять, чистять...там видно зими не було, чи може сам Надал з лопаткою на пару з прокурором чистять?
Ні...там просто тракотор їздить весь день, той напевно що мав ти хоч трішки по місту їздити...
Зображення
[Зображення
Oksana Офлайн

Почуваюся, як вдома

Мамуся-творець (1) випускниця школи материнства (1) Успішне грудне вигодовування (1) Чемпіон (1)
Дякував (ла): 387 раз.
Подякували: 679 раз.

Повідомлення Oksana » 18 грудня 2012, 12:22

Головна проблема в тому, що працювати і очищати дорогу від снігу потрібно було з першого дня, коли він почав падати. Його ж тоді не чіпали, інколи на боки лише розгортали де-не де... А ті боки все зростали, зростали... І що тепер? А тепер працюй не працюй толку мало, бо завали всюди...
Зображення
[Зображення
Oksana Офлайн

Почуваюся, як вдома

Мамуся-творець (1) випускниця школи материнства (1) Успішне грудне вигодовування (1) Чемпіон (1)

Повідомлення Oksana » 18 грудня 2012, 12:32

Прихований текст. Щоб його побачити, Вам необхідно зареєструватися!

тсссс, тільки тихенько бо видно в місті все вже пороблено, розчщено і можна нарешті відкривати ялинку...
Прихований текст. Щоб його побачити, Вам необхідно зареєструватися!

мер зайняті, в них ялинки...
Зображення
[Зображення
Oksana Офлайн

Почуваюся, як вдома

Повідомлення irinka » 18 грудня 2012, 15:32

Natalinda написав:я про суспільно корисну працю мову почала :wink:

Про суспільно корисну працю тут Гра з вогнем все гарно розписала
гра з вогнем написав:але якби влаштовували обязаловку. типу "я подумала і ми рішили" шо вот нада б забацати чергування на очищення дороги до садка, то швидш за все була б проти. не люблю обязаловок і піонерства. і ше не люблю коли обговорюють тих, хто не може прийти розчистити на 8 годину ні сьогодні ні завтра ні через тиждень, бо їм щодня на 8.30 тре на роботі бути; не спітнілим, незахеканим і не з червоними щоками. є прибиральники. є комун служби, на мій погляд краще акцентуватися на тому, щоб кожен виконував свою роботу. в першу чергу стимулювати працювати тих. хто це має робити за своїми проф обовязками.

Ми не в советскому союзі і не піонери, кожен виконує свою роботу. Якщо комусь так подобається відкидати сніг-то будь-ласка ніхто нікого не тримає.
Зображення

Навіть якщо ти янгол, то знайдуться люди, яким не подобається шелест твоїх крил
irinka Офлайн

Я тут живу

Нагороди: 3
Мамуся-творець (1) випускниця школи материнства (1) Чемпіон (1)
Дякував (ла): 3448 раз.
Подякували: 1929 раз.
Діти: Хлопчик)

Повідомлення irinka » 18 грудня 2012, 15:48

Alisa написав:Вони чекають допомоги спецтехніки. (чи може вони чекають мене з іrinkoю з лопатами)

Ага, сильно ми б їм там допомогли :ha:
Я вже писала раніше, що це чоловіча робота, тому залишимо цю справу їм. В великих містах чомусь ніхто не виходить з простих людей масово сніг відкидати, бо для цього є спец. техніка і комунальні працівники. Ну а в селах або малих містах, де такої техніки немає або її недостатньо, щоб справитись з великою кількістю снігу приходиться людям робити все самим як у випадку Natalinda
Natalinda написав:15 метрів "спільного" заїдзу. Товщину снігового покриву міряти? мені по пояс місцями.

От сьогодні кум дзвонив що в них в селі вийшло 30 чоловік (не думаю що серед них є жінки, бо то досить важка робота :nea: хоча по селах є такі жінки, що фізично любого хлопа можуть переплюнути :crazy: )розгортати дорогу і відкидати сніг, бо в них проблеми з транспортом неможливо до міста добратись :sad:
Я веду до того, що якби в них була спец. техніка то недумаю, що хтось добровільно би погодився на таку роботу :nea:
Зображення

Навіть якщо ти янгол, то знайдуться люди, яким не подобається шелест твоїх крил
irinka Офлайн

Я тут живу

Нагороди: 3
Мамуся-творець (1) випускниця школи материнства (1) Чемпіон (1)
Дякував (ла): 3448 раз.
Подякували: 1929 раз.
Діти: Хлопчик)

Повідомлення krapk@ » 18 грудня 2012, 16:51

за компанію-з перевеликим задоволенням!!
Зображення
И дай вам Бог того вдвойне,чего желаете вы мне.

Может, у кого-то жизнь и как зебра: полоса черная, полоса белая.А у меня как радуга и сейчас мне фиолетово
krapk@ Офлайн

Я тут живу

Мамуся-творець (1) Успішне грудне вигодовування (1) за дитя форуму (1) слінгомама (1)
Дякував (ла): 1369 раз.
Подякували: 1663 раз.
Діти: В нас вдома Юрський період- всіма заправляє синочок Юрчик

Повідомлення nadusha » 18 грудня 2012, 17:17

І я б допомогла, якби було з ким дітей лишити...
Дозвольте собі йти по шляху, який робить вас щасливим, не засуджуючи і не картаючи себе за зроблений вибір.
nadusha Офлайн

Я тут живу

Нагороди: 1
за тривале грудне вигодовуванн (1)
Дякував (ла): 2381 раз.
Подякували: 2212 раз.
Діти: два синочки

Повідомлення Natalinda » 18 грудня 2012, 20:41

Oksana написав:Головна проблема в тому, що працювати і очищати дорогу від снігу потрібно було з першого дня, коли він почав падати.

Оксано, нас троє чоловік не встигали власне подвіря розчистити, чистячи регулярно і систематично, від самого початку падання снігу. Невстигали((((
Скільки там тракторів в місті? Ніхто не в курсі? З якого вони там року?
Я не до того веду що треба написати комунальникам листа, мол сидіть вдома, а народ за вас сніг буде горнути
Просто читаючи коментарі під статтями 20-тихвилинки складається враження що кожен думає що йому "всі должні", але в жодному випадук не він
Піду почитаю твої лінки....
"люди ніколи й нікому не встигають ані подякувати за добро, ані відплатити за свої образи. Нікому. Навіть собі. І майже ніколи не є напваки"
М.Матіос
Natalinda Офлайн

Я тут живу

Нагороди: 6
Серце форуму (1) Мамуся-творець (1) випускниця школи материнства (1) за тривале грудне вигодовуванн (1) слінгомама (1)
Дякував (ла): 14728 раз.
Подякували: 7324 раз.
Діти: Хлопчик Юрчик

Поперед.Далі

Повернутись до Що в Тернополі чувати?

Хто зараз онлайн

Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 1 гість