Глобальні оголошення!

Прокат машинок на площі

Модератор: Сяна

Re: Прокат машинок на площі

Повідомлення Перлинка » 29 серпня 2012, 11:28

може зібрати підписи ще на інших форумах,сонці,крапці,ше якась шприха чи штриха чула є ?
А нашо писати шо ми форумчани?може просто громадяни міста,можна і серед знайомих підписів назбирати.
А так всьо кльово,не знаю шо можна ше додати ,мені вже на другій сторінці ковнір завернувся від витягів :ha: .
«Спасай взятых на смерть, и неужели откажешься от обреченных на убиение? Скажешь ли: "вот, мы не знали этого"? А Испытующий сердца разве не знает? Наблюдающий над душею твоею знает это, и воздаст человеку по делам его». (Притч.24:11-12)
Перлинка Офлайн

Я тут живу

Нагороди: 3
гостренький язичок (1) багата мамуся (1) за дитя форуму (1)
Дякував (ла): 3766 раз.
Подякували: 4017 раз.

Повідомлення Natalinda » 29 серпня 2012, 11:52

Да-да витягів, ого-го, я поки до кінця не осилила.
Я б писала що форум, але і написати що не лише форум а й інші мами які гуляють у вищеперерахованих місцях.

А як на форумі можна підписи зібрати? То ж тре самому на папірці підписуватися, хіба ні?
Я зеж за те щоб побільше людей підписало
"люди ніколи й нікому не встигають ані подякувати за добро, ані відплатити за свої образи. Нікому. Навіть собі. І майже ніколи не є напваки"
М.Матіос
Natalinda Офлайн

Я тут живу

Нагороди: 6
Серце форуму (1) Мамуся-творець (1) випускниця школи материнства (1) за тривале грудне вигодовуванн (1) слінгомама (1)
Дякував (ла): 14728 раз.
Подякували: 7324 раз.
Діти: Хлопчик Юрчик

Повідомлення taranjka » 29 серпня 2012, 12:02

тре стрічатися шоб підписували. то ще не остаточний варіант, сестра "на скору руку" написала :crazy: ввечері поправить
Зображення
я завжди той, ким я собі здаюся - а моє уявлення про себе постійно змінюється А.Жід
не кажіть мені шо робити, і я не скажу куди вам іти)))
taranjka Офлайн

Я тут живу

Мамуся-творець (1) акула пера (1) Успішне грудне вигодовування (1) багата мамуся (1) за дитя форуму (1)
Дякував (ла): 1739 раз.
Подякували: 5566 раз.
Діти: трійко чудів

Повідомлення Сяна » 29 серпня 2012, 12:40

ідею підтримую! як на мене, не варто вказувати в тому листі до мера, шо мами з форуму - а просто жителі Тернополя чи як... стосовно підписів - то треба якось зустрічатися і підписуватися... форумівку треба влаштувати чи шо :confused:
Щасливий той, хто щасливий у себе вдома.
Толстой Л. М.
Сяна Офлайн

Почуваюся, як вдома

Нагороди: 4
Мамуся-творець (1) випускниця школи материнства (1) за тривале грудне вигодовуванн (1) слінгомама (1)
Дякував (ла): 1072 раз.
Подякували: 1277 раз.
Діти: донечка

Повідомлення Alisa » 29 серпня 2012, 13:59

я підпишу.
Зображення
Alisa Офлайн

Я тут живу

випускниця школи материнства (1) гостренький язичок (1) за тривале грудне вигодовуванн (1) за дитя форуму (1)
Дякував (ла): 1395 раз.
Подякували: 1354 раз.
Діти: синуля

Повідомлення irinka » 29 серпня 2012, 14:09

Перлинка написав:А нашо писати шо ми форумчани?може просто громадяни міста,можна і серед знайомих підписів назбирати.

Я теж проти, для чого вказувати назву форуму? Можна просто написати мамусі Тернополя, які часто гуляють в тих місцях... чи якось так.
Зображення

Навіть якщо ти янгол, то знайдуться люди, яким не подобається шелест твоїх крил
irinka Офлайн

Я тут живу

Нагороди: 3
Мамуся-творець (1) випускниця школи материнства (1) Чемпіон (1)
Дякував (ла): 3448 раз.
Подякували: 1929 раз.
Діти: Хлопчик)

Повідомлення Alisa » 29 серпня 2012, 14:19

Гарний лист. Тільки перший абзац треба переробити.
У вирі останніх подій не підходить - бо останні події то чемпіонат та свята.
Просто написати.
Вважаємо нашим обов*язком поставити вас до відома, що ми постійно наражаємлся на небезпеку через й далі як там є.
Ще про форум й про мам треба забрати, думаю, що підпишуться й тати, й бабці.
Бо справді дістали.
На мою подругу якийсь малий наїхав, колготи їй подер.
На мою дитину теж неодноразово ледь-ледь не наїхали....
Думаю, багато хто підпише.
Зображення
Alisa Офлайн

Я тут живу

випускниця школи материнства (1) гостренький язичок (1) за тривале грудне вигодовуванн (1) за дитя форуму (1)
Дякував (ла): 1395 раз.
Подякували: 1354 раз.
Діти: синуля

Повідомлення Nymydora » 29 серпня 2012, 14:29

В нас таких інцидентів не було, тьфу-тьфу. МАлий мій на тих машинках постійно катаєтсья, я за ним ходжу і ним керую. Але я тільки за і листа підпишу, вважаю, що для таких розваг повинна бути відгороджена територія, то перше. А друге - що тільки під наглядом батьків. Якщо стається інцидент - батьки платять потерпілій стороні штраф чи компенсацію.

Не в тему, але напишу тут, щоб ви мали на увазі.
Купували на площі насіння годувати голубів - таке стандартне, у білій упаковці. Я засунула туди руку, а там - десятисантиметровий ржавий уламок леза від канцелярського ножика. Так що будьте обережні.
Зображення
Зображення
Мрії збуваються
Nymydora Офлайн

Я тут живу

Успішне грудне вигодовування (1) багата мамуся (1) за дитя форуму (2) слінгомама (1) Чемпіон (1)
Дякував (ла): 2120 раз.
Подякували: 3049 раз.
Діти: Троє

Повідомлення okcana » 29 серпня 2012, 21:25

Гарно написаний лист (хоча я в тих статтях не дуже розуміюся). Лист обовязково підпишу, треба якось зубратися усім і підписати!
okcana Офлайн

Почуваюся, як вдома

Нагороди: 1
Успішне грудне вигодовування (1)
Дякував (ла): 935 раз.
Подякували: 607 раз.
Діти: дівчинка Настуся, 5 рочків

Повідомлення Yummy mummy » 31 серпня 2012, 03:57

Це якийсь завал з тими машинками, скільки людей і дітей вже пострадало, з тим точно треба щось робити...Але думаю хтось добре кришує таку діяльність, комусь вона вигідна...Взагалі дивно що вони й досі собі так спокійно працюють в найбільш масових місцях ....Напевно ніде в світі немає щоб картінг був посередині парку чи площі.....
Я також обов"язково підпишуся....Думаю варто організувати якусь форумівку на тій же площі чи в парку, і там же позбирати підписи мам(татів, бабусів) які гуляють з дітками і також в шоці від тих машинок.....

Nymydora написав:Купували на площі насіння годувати голубів - таке стандартне, у білій упаковці. Я засунула туди руку, а там - десятисантиметровий ржавий уламок леза від канцелярського ножика. Так що будьте обережні.

Я в шоці :scare: ....
Наталя а ти підходила до продавщиці, показувала?
ЗображенняЗображення
Yummy mummy Офлайн

Почуваюся, як вдома

Нагороди: 5
Мамуся-творець (1) за тривале грудне вигодовуванн (1) за дитя форуму (1) слінгомама (1) Чемпіон (1)
Дякував (ла): 1227 раз.
Подякували: 1192 раз.
Діти: Boy and girl

Поперед.Далі

Повернутись до Що в Тернополі чувати?

Хто зараз онлайн

Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 4 гостей