Глобальні оголошення!

Який зараз цирк на гастролях?

Модератор: Сяна

Re: Який зараз цирк на гастролях?

Повідомлення nadusha » 05 травня 2014, 08:02

Відгук про цирк, який зараз в нашому місті. Планувала, що підемо, але тепер почекаємо кращого...
Цирк приїхав у Тернопіль. Побачивши рекламу в громадському транспорті та місцевих газетах, вирішив зводити свою донечку на зустріч з клоунами. Хоча ціни й «кусаються» (50 – 70 грн.), ми з дитиною пішли до «шапіто». Те, що я там побачив, цирковою виставою важко назвати. Скажу коротко: непрофесіоналізм в професійній роботі і професіоналізм у непрофесійній роботі. Пояснюю.
Непрофесіоналізм тому, що повно браку в роботі клоунів, гімнастів, дресирувальників та жонглера. Пробіжусь коротко по тих недоліках, що запам’ятались (треба було брати планшет, але ж думав, що заважатиме плескати в долоні).
Першим виступав «повітряний гімнаст», який перший і «накосячив». Коли чоловік «кружляв» під куполом, то сильно зачепився ногою за натягнутий трос (міг впасти).
Далі партачили мавпи, тобто їх дресирувальники, бо ж вони за них відповідають. Одну малесеньку водили на шнурку по бар’єру, і коли мавпа порівнялась із дівчатками, які сиділи у віп-ложі (в безпосередній близькості до арени), то чомусь вирішила привітатись із ними за руку. Добре, що сильна дресирувальниця (а може просто привикла до вибриків впертої мавпочки) миттєво і, майже непомітно, зреагувала та потягла неслухняну дальше.
Потім на арену витягли, знову ж таки на ланцюгу, більшу мавпочку. Все б нічого, але ланцюг заплутався їй поміж ніг: жінка тягне на арену, а бідна тварина шпорається та перевертається, десь після третього перевертання, вдалось виплутатись. Може це й дрібниця, але мавпу одягли в людське вбрання і збоку якось страшнувато було дивитись: немов дитина на прив’язі.
Ще згадується клоун, який був один, але після кожного виступу. Хотів спершу написати, що нічого нового не показав, але все таки була нова сценка. Клоун руками імітував білого голуба і бавився з ним, підкидав у повітря і ловив. Одного разу він випустив голуба, а в цей час на арену вийшов «зелений чоловічок» в чорній балаклаві на голові, написом «ПЛАХОЙ» на спині та застрелив з автомата пташку. На фоні останніх подій в Україні, терорист був доволі реалістичним – чесно кажучи я напружився при його появі. Виявляється номер присвячено миру на Землі.
Клоун ще показував, як вкладує спати півника. Щось він там робив з головою птаха, але «вклав» з другого разу.
Коли виступав жонглер питань не було, все було б нічого якби не найважчий номер з кільцями, який не вийшов. Але артист був завзятий тому після третьої спроби домучив номер.
Щось було ще, але вже не згадаю.
Тепер про професіоналізм. Це теж було у цей вечір: продаж попкорну та різних іграшок відразу при вході, платне фотографування з тваринами та артистами у антракті. Вся ця підприємницька діяльність ведеться за величезні гроші, при бездарній грі циркачів. Якщо взяти сімейну пару з двома дітками, то за квитки та всі запропоновані спокуси потрібно було б заплатити мінімум 400 грн. Я розумію, що криза і необхідно заробляти гроші будь-якими методами. Але якби вистава була красивою, а не дешевою подобою того, що показано на сайтах цирку «Олімп» та в рекламних буклетах, то розмова була б іншою. Навіть на костюмах зекономлено – дуже велика різниця між тими хто зображений на фото у рекламі та виступає у Тернополі.
Як би сказала Оля Фреймут – «НЕ РЕКОМЕНДУЮ».

Звідси
Прихований текст. Щоб його побачити, Вам необхідно зареєструватися!
Дозвольте собі йти по шляху, який робить вас щасливим, не засуджуючи і не картаючи себе за зроблений вибір.
nadusha Офлайн

Я тут живу

Нагороди: 1
за тривале грудне вигодовуванн (1)
Дякував (ла): 2381 раз.
Подякували: 2212 раз.
Діти: два синочки

Повідомлення Natalinda » 03 листопада 2014, 11:23

Чула краєчком вуха і бачила краєчком ока що є якийсь цирк в Тернополі. Може хто вже був? Може хто знає де квиточки продають крім як під цирком?
Вчора була біля ЦУМу то там нема((((
"люди ніколи й нікому не встигають ані подякувати за добро, ані відплатити за свої образи. Нікому. Навіть собі. І майже ніколи не є напваки"
М.Матіос
Natalinda Офлайн

Я тут живу

Нагороди: 6
Серце форуму (1) Мамуся-творець (1) випускниця школи материнства (1) за тривале грудне вигодовуванн (1) слінгомама (1)
Дякував (ла): 14728 раз.
Подякували: 7324 раз.
Діти: Хлопчик Юрчик

Повідомлення Sms » 03 листопада 2014, 12:17

Так, приїхав Престиж. Чула позитивні відгуки. Взяла квиточки на 9 число (неділя) на 16:00. Вистави будуть до 9 листопада : в четверг і пятницю на 18:00, субота на 13 і 16 і неділя на 16. Квитки від 80 до 160 ніби. Я йшла аж до парку Шевченка, до самого цирку, щоб купити.
Зображення

ЕСЛИ У МЕНЯ ДРУГОЕ МНЕНИЕ, ЭТО НЕ ЗНАЧИТ, ЧТО Я ВАШ ВРАГ ИЛИ ИДИОТ... ЭТО ПРОСТО ЗНАЧИТ, ЧТО У МЕНЯ ДРУГОЕ МНЕНИЕ.... Эдвард Радзинский
Sms Офлайн

Я тут живу

Нагороди: 3
випускниця школи материнства (1) гостренький язичок (1) слінгомама (1)
Дякував (ла): 1201 раз.
Подякували: 1237 раз.
Діти: Найкраще мамине сонечко - Дарья:)

Повідомлення Natalinda » 03 листопада 2014, 12:48

Дякую, Sms! Знач тре завтра їхати за квитками
"люди ніколи й нікому не встигають ані подякувати за добро, ані відплатити за свої образи. Нікому. Навіть собі. І майже ніколи не є напваки"
М.Матіос
Natalinda Офлайн

Я тут живу

Серце форуму (1) Мамуся-творець (1) випускниця школи материнства (1) за тривале грудне вигодовуванн (1) слінгомама (1)

Повідомлення TaniaPicaSSo » 03 листопада 2014, 12:50

І я чула позитивні відгуки. Але ми ще в цирку не були ні разу, я вагаюсь, чи йти.
Зображення
TaniaPicaSSo Офлайн

Я тут живу

Мамуся-творець (1) випускниця школи материнства (1) Успішне грудне вигодовування (1) за дитя форуму (2) слінгомама (1)
Дякував (ла): 1350 раз.
Подякували: 2568 раз.
Діти: Дві доці

Повідомлення Sms » 03 листопада 2014, 19:14

TaniaPicaSSo написав:Але ми ще в цирку не були ні разу, я вагаюсь, чи йти.

Ми вперше йдемо :) Але з групою підтримки - беремо 2 братиків:)
Зображення

ЕСЛИ У МЕНЯ ДРУГОЕ МНЕНИЕ, ЭТО НЕ ЗНАЧИТ, ЧТО Я ВАШ ВРАГ ИЛИ ИДИОТ... ЭТО ПРОСТО ЗНАЧИТ, ЧТО У МЕНЯ ДРУГОЕ МНЕНИЕ.... Эдвард Радзинский
Sms Офлайн

Я тут живу

Нагороди: 3
випускниця школи материнства (1) гостренький язичок (1) слінгомама (1)
Дякував (ла): 1201 раз.
Подякували: 1237 раз.
Діти: Найкраще мамине сонечко - Дарья:)

Повідомлення yultsya » 03 листопада 2014, 20:49

bilya univermagu sjogodni prodavaly kvytky vad 80 do 150grn
Зображення
yultsya Офлайн

Впевнено спілкуюся

Нагороди: 4
випускниця школи материнства (1) за тривале грудне вигодовуванн (1) за дитя форуму (1) слінгомама (1)
Дякував (ла): 248 раз.
Подякували: 180 раз.
Діти: Вероніка 2010 р.н.
Валерія 2014

Повідомлення Natalinda » 03 листопада 2014, 21:02

капець(((( чого ж було в неділю не продавати((((
М.Матіос
Natalinda Офлайн

Я тут живу

Повідомлення Natalinda » 03 листопада 2014, 21:16

Дівчатка а ніхто не буде завтра зранку біля цуму? Щоб написати на форумі чи продають, щоб знати їхати чи ні
М.Матіос
Natalinda Офлайн

Я тут живу

Повідомлення nelly » 03 листопада 2014, 21:29

продають по любому, мої сьо купили в 12 год дня, а в неділю теж були просто ми були в 12,30 то лишилося лиш 6 білетів, тому ти не застала їх((
хочеш передзвони до них 0977679359
Життя прeкраснe, якщо навчишся жити. Мeнандр
nelly Офлайн

Я тут живу

Серце форуму (1) за тривале грудне вигодовуванн (1) багата мамуся (1) за дитя форуму (2) слінгомама (1)
Дякував (ла): 2203 раз.
Подякували: 2638 раз.
Діти: Дві дівчинки і 1 хлопчик Сивко

Поперед.Далі

Повернутись до Що в Тернополі чувати?

Хто зараз онлайн

Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 2 гостей