Глобальні оголошення!

Re: Мене дратує

Модератор: Сяна

Re: МЕНЕ ДРАТУЄ

Повідомлення гра з вогнем » 16 травня 2011, 22:31

а що робити в таких аипадках, я навіть незнаю. треба дізнатися напевно в міськраді.
мені поки не відомі випадки про те, як реально долали подібну ситуацію (крім всяких негуманних методів)

а ще багато залежить від громади. від спільноти. якщо люди не будуть обурюватися, не захищатимуть себе. за них це ніхто не робить.
та все починається з малого. як в сусідній темі пишуть - що мені суспільство та суспільна думка, що тому власнику собацюри до суспільної думки? не він її придумавав. чо він має миритися?

Прихований текст. Щоб його побачити, Вам необхідно зареєструватися!
гра з вогнем Офлайн

Я тут живу

Нагороди: 3
Мамуся-творець (1) гостренький язичок (1) за тривале грудне вигодовуванн (1)
Дякував (ла): 3057 раз.
Подякували: 4232 раз.

Повідомлення Natalinda » 16 травня 2011, 23:56

гра з вогнем написав:Natalindaя про співучку не знаю. але в гідропарку є лиш одне місце для вигулу собак. просто так вигулювати їх де попадя не можна.

Гра, а як ти знала шо є те одне місце? Про це десь писало? Якась табличка чи шо?

Tajga написав:Якби наших собачників, як американських змушували прибирати за собацюрами лайно і носити з собою в торбочці... Або штрафували на кругленьку суму, якщо не прибирають, не кажучи за невідповідний вигул без повідка та іншого.... Ех!

Да-да, маю підозру шо якби в нас були такі ж штрафи як в Америці, то дешевше було б того собаку усипити. До речі хто там в курсі як з тим за кордоном? Хтось слідкує за тим? Кудись можна пожалітися?

Знайому так колись цапнуло "телятко", яке не кусається за грудь, оперували, вже кілька років на спостереження в онко ходить....власник їй заледве гроші на операцію повернув :cry:
"люди ніколи й нікому не встигають ані подякувати за добро, ані відплатити за свої образи. Нікому. Навіть собі. І майже ніколи не є напваки"
М.Матіос
Natalinda Офлайн

Я тут живу

Нагороди: 6
Серце форуму (1) Мамуся-творець (1) випускниця школи материнства (1) за тривале грудне вигодовуванн (1) слінгомама (1)
Дякував (ла): 14728 раз.
Подякували: 7324 раз.
Діти: Хлопчик Юрчик

Повідомлення гра з вогнем » 17 травня 2011, 00:26

Natalinda у нас собака була зареєстрована по всім правилам, прописана в квартирі і там памятку якута давали про те, де можна гуляти. вроді так

в Америці певно як міліціонер побачить то може шраф накласти, або власники пожаліються. реально не знаю як. знаю, що час від часу всім приходить бумажка з закликами прибирати за собакою і з оголошенням місць вигулу (незалежно чи ти собаку маєш)
гра з вогнем Офлайн

Я тут живу

Повідомлення Natalinda » 17 травня 2011, 00:36

гра з вогнем а де ви її реєстрували???
"люди ніколи й нікому не встигають ані подякувати за добро, ані відплатити за свої образи. Нікому. Навіть собі. І майже ніколи не є напваки"
М.Матіос
Natalinda Офлайн

Я тут живу

Нагороди: 6
Серце форуму (1) Мамуся-творець (1) випускниця школи материнства (1) за тривале грудне вигодовуванн (1) слінгомама (1)
Дякував (ла): 14728 раз.
Подякували: 7324 раз.
Діти: Хлопчик Юрчик

Повідомлення гра з вогнем » 17 травня 2011, 00:56

Natalinda то дуже давно було. я не памятаю.
В домову книгу прописували в Жеку
гра з вогнем Офлайн

Я тут живу

Повідомлення lore1ei » 17 травня 2011, 09:51

Перлинка, підбулі це жесть.
Кажуть самі неконтрольовані пси, типу все добре, а потім може перемкнути і руку відкусити, таких випадків повно, і в основному з підбулями.
В мене в свекрів підбуль. Домашній пес, з дітьми виріс, але я ніколи не лишаю малу з ним на одинці. Свекор смієтьтся з мене, типу чого я боюсь :dash: Свекор вигулює його в гідропарку(коло річки і хитаючого моста), в наморднику і на поводку, бо якби спустив то б пса не побачив.
lore1ei Офлайн

Почуваюся, як вдома

Нагороди: 4
випускниця школи материнства (1) за тривале грудне вигодовуванн (1) слінгомама (1) Чемпіон (1)
Дякував (ла): 1104 раз.
Подякували: 1772 раз.
Діти: Дівчинка

Повідомлення lore1ei » 17 травня 2011, 09:57

А на рахунок закидання тапочок, про яких писала Наталіндочка, то я б закидала от тих хазяїнів, і не лише тапками!!!
Але собаки справді не винні що хазяїни дурноваті!
В нас в парку пише заборонено вигулювати собак, і що ви думаєте, псів купа, ще й спущених і величезних.
І мітять територію якраз там де діти в піску граються.
В мене подруга зараз переїздить в Ізраїль, то там хазяїни ходять з мішечками для какашок і забирають в разі якщо собака зробив там де не треба.
В мене в батьків такса, то вона як описала Наталінда в своєму випадку, коли бачить своїх, то радіє, гавкає, пищить.
Але от в такому випадку як в Наталінди, то звісно жесть.
lore1ei Офлайн

Почуваюся, як вдома

випускниця школи материнства (1) за тривале грудне вигодовуванн (1) слінгомама (1) Чемпіон (1)

Повідомлення lore1ei » 17 травня 2011, 10:00

Ми от коли переїхали від свекрів, то мала відвикла від собаки.
То щоразу як приїжджаєм їй треба 2 дні на адаптацію. Боїться коли він проходить, бо ж зносить її запросто, а ще в нього такий хвіст твердий і так боляче як вдарить.
Але я хочу щоб вона любила тварин і не боялась. Звісно не так щоб до кожного пса підходити і пхати в рот пальці, але принаймні щоб не тікала і не плакала.
lore1ei Офлайн

Почуваюся, як вдома

Повідомлення Sawwku » 17 травня 2011, 10:02

а як вам варіанти коли на підприємствах тримають "сторожових" теляток не те щоб на ланцюгу, а навіть не за зачиненими воротами (як варіант ворота зачинені, а під ними зазор метр заввишки)? :dash:
минулої весни з чоловіком пройшлися ввечері по Гайовій. була б вагітна - вже б народила і то кілька раз. ніколи не забуду ту зграю з 8 собацюр, яка дружно починає гарчати і скалитися за спиною. потім хотіли зрізати біля гаражного кооперативу. то там спокійніше звичайно - всього 3 неадекватні вівчарки :evil:
Sawwku Офлайн

Я тут живу

випускниця школи материнства (1) Успішне грудне вигодовування (1) слінгомама (1) Чемпіон (1)
Дякував (ла): 837 раз.
Подякували: 912 раз.
Діти: маленьке сонечко Анютка
01,01,2011

Повідомлення lore1ei » 17 травня 2011, 10:13

Sawwku, а ти думаєш в приватному секторі інакше?
На вулиці свекрів в кожній хаті є собаки і так гавкають, з дитиною нормально пройти неможливо.
lore1ei Офлайн

Почуваюся, як вдома

Поперед.Далі

Повернутись до Що в Тернополі чувати?

Хто зараз онлайн

Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 1 гість