happymami » 26 листопада 2011, 03:29
oksana.tesliuk ну воно то так. І власне я не купую того, шо мені аж дуже не треба. Але майонез полюбе на свята буду купувати. То чому б не взяти гірчицю, і не помножити всі назбирані бали на 5? Гірчицю я ж таки їм. Та й тато буде мати чим закусювати шампанське :grin: . То ж не просрочений товар, і не для всіх покупців, а спеціальні пропозиції на кожного. В мене той талончик вже місяці два дійсний. Не думаю, що там би чекали, поки я ту гірчицю куплю, якби вона була просрочена чи неякісна ;-) . Тому я на такі штуки ведуся, бо це реально для мене зручно. А от там, де йдуть масові знижки, ну типу, ціна тижня, для всіх покупців, то я ще добряче подумаю. Хоча, Оксана з нашого форуму (з близнятками) так зекономила не мало, коли дітям купила сочки на день народження в садік. Там ціна була вполовину менша. І сочки не з кінцевою датою. Тому тут просто треба керуватися здоровим глуздом. Не факт, що те, що в них не продається, не буде мені корисним чи потрібним
Навчу комп'ютерної графіки. З сертифікатом чи приватно

Ми можемо стримати біль, злість, сльози, любов... але стримати сміх - неможливо)))