Глобальні оголошення!

Расистський скандал?

Модератор: Сяна

Re: Расистський скандал?

Повідомлення Перлинка » 03 лютого 2012, 21:52

Тань написав:Ти права в даному випадку в одному, що я за освітою психолог і навіть підсвідомо люблю аналізувати людей.

досить непрофесійно як для психолога аналізувати вголос,а не підсвідомо людей ,які на прийом до тебе не записувались ;-)

якщо медсестра щодня на роботі робить клізми-це не значить ,що вона має відловлювати на вулиці незнайомих людей аби застосувати свої професійні здібності та вміння :-D
«Спасай взятых на смерть, и неужели откажешься от обреченных на убиение? Скажешь ли: "вот, мы не знали этого"? А Испытующий сердца разве не знает? Наблюдающий над душею твоею знает это, и воздаст человеку по делам его». (Притч.24:11-12)
Перлинка Офлайн

Я тут живу

Нагороди: 3
гостренький язичок (1) багата мамуся (1) за дитя форуму (1)
Дякував (ла): 3766 раз.
Подякували: 4017 раз.

Повідомлення Alisa » 03 лютого 2012, 21:59

Я з Танею категорично не згідна, що всі українці, що навчаються за кордоном - талановита мододь.
Одиниці талановитих, що мають виграли якісь гранди чи щось.
А решта звичайні люди, що хочуть мати освіту кращу, ніж може дати рідна країна. Платять і вчаться.
Тому їх можна прирівнювати до африканських студентів у нас.
Зображення
Alisa Офлайн

Я тут живу

Нагороди: 4
випускниця школи материнства (1) гостренький язичок (1) за тривале грудне вигодовуванн (1) за дитя форуму (1)
Дякував (ла): 1395 раз.
Подякували: 1354 раз.
Діти: синуля

Повідомлення гра з вогнем » 03 лютого 2012, 22:06

я думаю їх всіх можна прирівнювати до іноземців, що вчаться у нас.

тому що у будь якому випадку люди не в своїй країні і не в звичному оточенні
гра з вогнем Офлайн

Я тут живу

Мамуся-творець (1) гостренький язичок (1) за тривале грудне вигодовуванн (1)
Дякував (ла): 3057 раз.
Подякували: 4232 раз.

Повідомлення Перлинка » 03 лютого 2012, 22:14

гра з вогнем написав:я думаю їх всіх можна прирівнювати до іноземців, що вчаться у нас.

тому що у будь якому випадку люди не в своїй країні і не в звичному оточенні

ну тоді поставте себе на їх місце,хіба приємно коли всіх українців по всьому світі бидлом вважають,лиш тому що деякі наші сородичі встигли повідмічатись не з кращого боку ?
«Спасай взятых на смерть, и неужели откажешься от обреченных на убиение? Скажешь ли: "вот, мы не знали этого"? А Испытующий сердца разве не знает? Наблюдающий над душею твоею знает это, и воздаст человеку по делам его». (Притч.24:11-12)
Перлинка Офлайн

Я тут живу

Повідомлення гра з вогнем » 03 лютого 2012, 22:18

а чо ти до мене на ви. чи ти цитуючи моє повідомлення до всього тернопілля звертаєшся? :))))

я не впевнена, що українців вважають бидлом у всьому світі.
так само які не впевнена, що мене це якимось боком мусить чіпати. я своєї компанії нікому не нав'язую. а як там хто вважає - то їх головна біль.
гра з вогнем Офлайн

Я тут живу

Повідомлення Тань » 03 лютого 2012, 22:24

порівняння з клізмою :lol: - це справді аж занадто самокритично. Тут навіть для професійного психолога непочатий край роботи. Я не намагаюся апробовувати свої знання та незнайомих людей, а тим більше підліковувати їх таким "переконливим" :lol: методом. Я бачу тобі важко :'-( утриматися від коментарів, а тим більше піти, як ти кажеш, з миром :))
Мода - приходить і відходить, а шарм залишається завжди. Коко Шанель
Тань Офлайн

Добре орієнтуюся

Дякував (ла): 46 раз.
Подякували: 50 раз.
Діти: Донечка

Повідомлення Перлинка » 03 лютого 2012, 22:26

гра з вогнем написав:а чо ти до мене на ви. чи ти цитуючи моє повідомлення до всього тернопілля звертаєшся? :))))

я не впевнена, що українців вважають бидлом у всьому світі.
так само які не впевнена, що мене це якимось боком мусить чіпати. я своєї компанії нікому не нав'язую. а як там хто вважає - то їх головна біль.

так ти ж в цій темі з тобою не лиш удвох,у тебе до твого відома є однодумці,щоправдв які себе так відверто як ти расистами не вважають.

ми зараз не геоворимо конкретно про тебе чи про мене і чи є у нас комплекс меншовартості перед громадянами цив. країн

а те що наші земляки в тих країнах вважаються людьми нижчого сорту -не моя вигадка,а статистика ,звісно не поголовно,завжди є місце винятку,такому як кличко,чи шевченко,чи таким як твій чоловік
Перлинка Офлайн

Я тут живу

Повідомлення Перлинка » 03 лютого 2012, 22:31

Тань написав: Я бачу тобі важко :'-( утриматися від коментарів, а тим більше піти, як ти кажеш, з миром :))

та це ти мала йти,а не я :^D
Перлинка Офлайн

Я тут живу

Повідомлення Тань » 03 лютого 2012, 22:39

Аліса, я мала на увазі, що для того, щоб здобувати освіту в Європі треба мати не тільки гроші, бажання, але й бачити свою перспективу, перевагу того диплому, який визнається в інших країнах. Відповідно ті молоді люди які навчаються закордоном уже на крок попереду від інших, бо зможуть при можливості влаштуватися на роботу в Європі по спеціальності. Дипломи наших вузів тільки на шляху до визнання і навряд чи тим же африканцям сильно допоможуть при працевлаштуванні, окрім деяких країн Азії. Тому в більшості на Україну їдуть не за знаннями і не кращі з кращих, а ті, для кого і "рак риба".
Мода - приходить і відходить, а шарм залишається завжди. Коко Шанель
Тань Офлайн

Добре орієнтуюся

Дякував (ла): 46 раз.
Подякували: 50 раз.
Діти: Донечка

Повідомлення гра з вогнем » 03 лютого 2012, 22:40

Перлинка, дякую за чоловіка, мені приємно %*))

Я підтримую тебе, що всім хто емігрував, приїхав на навчання і т.р. живеться важко. потрібно докладати багато зусиль, щоб зайняти певне становище.

але така наша доля. притісняють всіх іноземців не лише чорних, всіх, хто не може за себе постояти грошима чи владою. але говорити саме про расове притіснення люблять чорношкірі. хоча в багатих школах та районах їх ніхто не притісняє (але тим не менше говорять), а в бідних притісняють на рівні зі всіма іншими.

також можна сказати, що у них історія така. а з іншого боку, взяти америку. та найбільше тут постраждали, витіснялися і т.п. зовсім не чорні, а корінні американці. але вони не кричать на кожному кроці про свою меншовартість, про притіснення і т.п.
тому на маю думку, позиціонування себе дискримінованим чи ні ше від менталітету залежать.
гра з вогнем Офлайн

Я тут живу

Поперед.Далі

Повернутись до Що в Тернополі чувати?

Хто зараз онлайн

Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 3 гостей